Golden Naturals
Eucalyptus olie
30
milliliter
Golden Naturals Etherische olie Eucalyptus 30 ml GN-601

Eucalyptus olie

Golden Naturals
30
milliliter
Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 11,20
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
Eucalyptus wordt gewonnen uit de bekende Australische eucalyptusboom. Eucalyptus is één van de hoogste en snelst groeiende bomen ter wereld. Uit het blad wordt de etherische olie gedestilleerd. De geur is onmiskenbaar, namelijk sterk, fris, hout- en kamferachtig. Eucalyptus olie werkt voor de luchtwegen waardoor je vrijer kan ademen. Een paar druppels van de olie kunnen toegevoegd worden aan een douchegel, vocht inbrengende crème of badolie. Ook kan het worden gebruikt door het te mengen met water in een aromadiffuser of –brander. Tip: voeg enkele druppels van de eucalyptusolie toe in een kom met warm water. Hang 5 tot 10 minuten boven de kom en adem de damp rustig en diep in via de neus. Je kan het gezicht afdekken door een handdoek over de achterkant van je hoofd te hangen.
Artikelcode: GN-601
EAN-code: 8718164644061
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 30 milliliter
Ingrediënten
Eucalyptus globulus.

Gebruik & dosering
Instructies
Voeg een paar druppels toe aan een douchegel en gebruik bij de (ochtend)douche. Voeg een druppel toe aan een vocht-inbrengende crème of badolie. Gebruik enkele druppels in een aromadiffuser of verdamp enkele druppels gemengd met water in een aromabrander. Alleen voor uitwendig gebruik. Bevat geen dierlijke ingrediënten. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Alleen geschikt voor uitwendig gebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!