Thuiswinkel Waarborg

Goed nieuws: Golden Naturals is officieel gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Het Thuiswinkel Waarborg staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen. Niet iedereen kan zomaar zo’n prestigieus certificaat halen. Gecertificeerde webshops moeten zich aan strenge wet- en regelgeving houden. We vertellen je er graag meer over.

Ieder potentieel lid doorloopt eerst een streng certificeringstraject. Dit traject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring én een veiligheidsscan. Zo weet jij als consument zeker dat een webshop financieel stabiel is én voldoet aan wet- en regelgeving en veiligheidseisen. De financiële check wordt ieder jaar herhaald en is een belangrijk punt voor hercertificering.

Veiligheid staat hoog in het vaandel

Veiligheid is een van de kernwaarden van Thuiswinkel.org. Het hele jaar door informeren ze hun leden over de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en wetgeving. Daarnaast stemt Thuiswinkel.org de algemene voorwaarden af met de Consumentenbond. Zo blijven ze op de hoogte van wat er leeft onder de (online shoppende) consument. Denk aan onderwerpen als het bestelproces, verzending, retourneren en klachtenafhandeling. Voor zowel consumenten als webwinkeliers is er klachtenbemiddeling én een onafhankelijke geschillencommissie.

De zekerheden van Thuiswinkel

Golden Naturals heeft alle onderdelen van het certificeringstraject goed doorstaan; het Thuiswinkel Waarborg-certificaat is binnen. Daar zijn we uiteraard trots op! Als klant van Golden Naturals heb je de zekerheid van een veilige en klantvriendelijke webshop. Concreet biedt het keurmerk je de volgende zekerheden:

Je weet bij wie je winkelt
Wij bestaan écht (!) en je kan ons bereiken via e-mail, via telefoonnummer 0499-440222 of door te chatten via de chatfunctie op onze website.

De Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent. De voorwaarden zijn ook bij ons op de website te vinden.

Bedenktijd van minimaal 14 dagen
Heb je je toch bedacht over je aankoop? Retourneren is geen probleem!

Producten (deels) achteraf betalen
Bij Golden Naturals kun je kiezen voor Klarna: je betaalt pas nadat je jouw bestelling hebt ontvangen.

Helder aanbod
Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn in onze productomschrijvingen, zodat je precies weet welk voedingssupplement of verzorgingsproduct je aanschaft.

Overzichtelijk bestelproces
Bij Golden Naturals zie je duidelijk wat en hoeveel je in je winkelwagentje stopt. Vervolgens ben je binnen twee stappen bij de virtuele ‘kassa’. 

Duidelijke prijzen
Overal waar je een product ziet, staat ook de prijs vermeld. Ook de verzendkosten zie je in een oogopslag. Zo weet je precies wat je onderaan de streep moet afrekenen.

Veilige betaalomgeving
Wanneer je jouw bestelling afrekent, verloopt dit 100% veilig. Dit zie je aan verschillende dingen, zoals een URL die begint met https:// en/of een slotje voor de URL.

Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens
Het spreekt voor zich dat wij op een verantwoordelijke manier met jouw gegevens omgaan. Thuiswinkel.org controleert hier ook scherp op. En wil je je afmelden voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief? Dan is dat in enkele muisklikken gedaan.

Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie
Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht en kom je er met ons helaas niet uit? Dan kun je terecht bij Thuiswinkel.org. Mocht je hierna nog niet naar tevredenheid geholpen zijn, dan kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel.

Nog vragen?

Het officiële Certificaat Thuiswinkel Waarborg van Golden Naturals vind je hier. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!