Golden Naturals
Magnesium Bisglycinaat 300 mg
60
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
93% of 100
Magnesium Bisglycinaat 300 mg 60 tabletten GN-508-03

Magnesium Bisglycinaat 300 mg

Golden Naturals
60
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
93% of 100
Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 11,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom Magnesium Bisglycinaat 300 mg voor je energie en hersenen?

Heb je weleens het gevoel dat je hoofd overstroomt met gedachten, alsof het een drukke verkeerskruising is? Verlang je naar een manier om je geestelijke balans te ondersteunen en je gedachten te kalmeren? In ons drukke dagelijkse leven kan het een uitdaging zijn om cognitieve helderheid en innerlijke rust te vinden. Magnesium Bisglycinaat 300 mg van Golden Naturals kan de sleutel zijn tot deze rust.

Dit onmisbare supplement, verrijkt met Magnesium en Taurine, is met zorg samengesteld om je zenuwstelsel te ondersteunen en je mentale welzijn te bevorderen. De krachtige combinatie van deze twee voedingsstoffen werkt samen om je cognitieve functies te verbeteren, terwijl ze ook sereniteit brengen in je hectische leven. Ontdek de voordelen:

  • Ondersteunt het leervermogen: Ondersteunt de cognitieve functies en helpt je bij het behouden van mentale focus.
  • Goed voor het geheugen: Ondersteunt het vermogen om informatie te onthouden en te verwerken.
  • Draagt bij aan de concentratie: Helpt je om je aandacht bij taken te houden, wat bijdraagt aan een productievere dag.
  • Voor de geestelijke veerkracht: Draagt bij aan een gevoel van kalmte en kan helpen bij het beheersen van stress.
  • Ondersteunt energieniveaus: Helpt vermoeidheid te verminderen, waardoor je je energieker voelt.

De anatomie van de hersenen, waar vindt cognitieve vermogen plaats?

Het Cruciale Verband tussen Magnesium Bisglycinaat en Hersenen

Magnesium Bisglycinaat wordt steeds meer erkend om zijn bijzondere bijdrage aan de cognitieve gezondheid. Deze specifieke vorm van magnesium, bekend om zijn vermogen om de bloed-hersenbarrière te passeren, is een bondgenoot van het brein. Het speelt een sleutelrol bij het ondersteunen van neuroplasticiteit — het vermogen van het brein om zich te vormen en aan te passen — wat essentieel is voor leren en geheugen. De invloed van magnesium op cognitieve processen gaat verder, met aanwijzingen dat het ook betrokken is bij het reguleren van neurotransmitters die van invloed zijn op de stemming.

Wat Magnesium Bisglycinaat onderscheidt, is de superieure opneembaarheid en tolerantie voor het spijsverteringssysteem, waardoor het een optimale keuze is voor diegenen die streven naar mentale helderheid en een positief emotioneel welzijn. Of het nu gaat om het verhogen van het leervermogen, het verbeteren van het geheugen of het ondersteunen van een gezonde gemoedstoestand, Magnesium Bisglycinaat biedt een vorm van magnesium die niet alleen voor de geest zorgt, maar ook vriendelijk is voor de maag. Dit maakt het een uiterst waardevol supplement voor iedereen die zijn mentale functies actief wil ondersteunen en bevorderen.

Balans voor een drukke geest

Zoek je balans in een drukke geest?

In een wereld die nooit pauzeert, is het vinden van innerlijke rust en balans essentieel voor je gezondheid. Magnesium Bisglycinaat 300 mg is niet zomaar een supplement; het is een goed ingrediënt voor je geest. Het is speciaal samengesteld om niet alleen aan je lichamelijke behoeften te voldoen, maar ook om een gevoel van evenwicht en focus in je leven te brengen.

Hoe draagt magnesium bij aan jouw cognitieve gezondheid?

Wist je dat magnesium essentieel is voor honderden processen in je lichaam, waaronder de processen welke je cognitieve functies en zenuwstelsel ondersteunen? Dit mineraal is cruciaal voor het behouden van een normale zenuwfunctie en draagt bij aan een gevoel van kalmte en concentratie, wat helpt om je mentale balans te bewaren.

Waarom is spierfunctie belangrijk voor je geest?

Een soepel en sterk lichaam ondersteunt een gezonde geest. Magnesium Bisglycinaat helpt bij de normale werking van je spieren, wat cruciaal is voor dagelijkse beweging en ontspanning. Het kan bijdragen aan het verminderen van ongemakken, waardoor je je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker voelt.

Stel je voor dat je een belangrijke presentatie moet geven en je zenuwen staan strak. Een adequaat magnesiumniveau kan helpen je zenuwstelsel te ondersteunen en je focus te behouden, waardoor je met vertrouwen kunt presteren. Magnesium Bisglycinaat 300 mg kan juist dat steuntje in de rug bieden die je nodig hebt.

Magnesium is supplement van het jaar 2023

Waarom Kiezen voor 300 mg Magnesium?

Bij de keuze voor de dosering van een essentieel mineraal zoals magnesium, is het cruciaal om een balans te vinden die zowel effectief als veilig is. Met 300 mg Magnesium Bisglycinaat per tablet biedt Golden Naturals een gedoseerde hoeveelheid die past binnen de aanbevolen dagelijkse inname, waardoor het lichaam precies krijgt wat het nodig heeft voor de talrijke biochemische processen waar magnesium een rol in speelt. Deze specifieke dosering is gekozen op basis van wetenschappelijk onderzoek en richtlijnen, en is bedoeld om een optimale ondersteuning te bieden voor de spieren, het zenuwstelsel en het energiemetabolisme, zonder het risico van een te hoge inname.

Deze dosis van 300 mg is met zorg gekozen om ervoor te zorgen dat, wanneer het samen met een gebalanceerd dieet wordt ingenomen, het helpt om de gezonde niveaus van magnesium in het lichaam te behouden of te herstellen. Dit niveau van suppletie kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en ondersteuning bieden bij het behoud van normale psychologische functies en het zenuwstelsel, wat maakt dat Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat 300 mg een bewuste keuze is voor dagelijkse supplementatie.
Magnesium is Mg

Magnesiumbisglycinaat is magnesiumchelaat

Magnesiumbisglycinaat is een vorm die bekend staat als magnesiumchelaat. De structuur van deze aminozuurchelaat is zo sterk dat de maag deze vorm niet kan splitsen. De aminozuren in de chelaatvorm werken als een beschermende laag. De hele magnesiumbisglycinaat vorm bereikt de darmen, waarna de darmen het mineraal in zijn geheel kan opnemen. Glycine, het aminozuur waaraan magnesium is gebonden in magnesiumbisglycinaat, kan zelf door de bloed-hersenbarrière gaan. Dit zorgt ervoor dat deze vorm beter de bloed-hersenbarrière kan bereiken dan een citraatvorm. Hierdoor is deze magnesiumvorm perfect voor de hersenen, maar zoals je hierboven hebt gelezen doet het nog veel meer dan dat. 

Voor wie is Magnesium Bisglycinaat 300 mg een aanrader?

Wie profiteert het meest van Magnesium Bisglycinaat 300 mg? Als je zoekt naar cognitieve ondersteuning en een sterker zenuwstelsel, dan is dit supplement mogelijk een uitstekende keuze voor jou. Magnesium Bisglycinaat 300 mg is specifiek samengesteld om mensen te ondersteunen die behoefte hebben aan geestelijke balans en focus in een hectische wereld.

Het supplement is bijzonder waardevol voor diegenen die:

  • Veel mentale inspanning leveren en behoefte hebben aan cognitieve ondersteuning, zoals studenten, academici, en professionals.
  • Op zoek zijn naar natuurlijke ondersteuning voor hun zenuwstelsel, wellicht vanwege stress of een drukke levensstijl.
  • Behoefte hebben aan een rustige geest en een betere nachtrust, wat essentieel is voor je algehele gezondheid.

Wat is het verschil met Magnesium Bisglycinaat 250 mg van Golden Naturals?

Magnesium Bisglycinaat 300 mg is in tabletvorm. Als je het lastig vindt om supplementen te slikken, kan je voorkeur liggen bij capsules. Capsules kun je namelijk open maken, waardoor het gebruiksgemak toeneemt. Als dit het geval is, dan is Magnesium Bisglycinaat 250 mg het adviesproduct voor jou. Als je geen probleem hebt met het slikken van tabletten, dan is Magnesium Bisglycinaat 300 mg het adviesproduct. Dit product bevat de hoogste hoeveelheid elementair magnesium per dagdosering van 3 tabletten.

Artikelcode: GN-508
EAN-code: 8718164643354
Blogberichten (9)
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische tabletten
Samenstelling per dagdosering (= 3 tabletten): %DRI
Magnesiumbisglycinaat 2499 mg
  waarvan elementair magnesium 300 mg 80
Taurine 600 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
magnesiumbisglycinaat, taurine, vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat), glansmiddel (cellulose), bevochtigingsmiddel (natrium carboxymethyl cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
als startdosering 1x daags 3 tabletten bij voorkeur vóór of tijdens de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tablet per dag. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

We adviseren om te starten met 3 tabletten per dag, idealiter bij een maaltijd, om de opname te optimaliseren. Deze dosering ondersteunt een verhoogde behoefte aan magnesium door bijvoorbeeld een actieve levensstijl. Wanneer je je comfortabel voelt bij dit niveau, kun je overwegen om de dosis te verlagen naar 1 tablet per dag als onderhoudsdosering, om de voordelen van magnesium voor je lichaam te blijven ondersteunen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
93% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!