Golden Naturals
Vitamine K2 45 mcg & D3 25 mcg
60
vegetarische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals vit K2 45 mcg en D3 25 mcg 60 tabl GN-582

Vitamine K2 45 mcg & D3 25 mcg

Golden Naturals
60
vegetarische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 12,70
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Ondersteun je bloedcirculatie met de samenwerking van Vitamine K2 45 mcg & D3

Ontdek de gecombineerde kracht van essentiële voedingsstoffen gericht op de ondersteuning van je aderen en bloedsomloop. In een wereld waarin we constant op zoek zijn naar manieren om ons welzijn te handhaven, biedt ons zorgvuldig samengestelde supplement een aanpak die focust op de gezondheid van je bloedvaten. Dit product bevat een mix van Vitamine K2, Vitamine D3, Vitamine C en OPC, en biedt zo een holistische benadering om je te ondersteunen.

Dit is niet zomaar een supplement; het is een nauwkeurig samengestelde formule die streeft naar veelzijdige ondersteuning in je lichaam.

  • Voor soepele en sterke aderen: Ondersteunt de flexibiliteit en kracht van je bloedvaten voor een optimale bloedsomloop.
  • Goed voor de doorbloeding: Voor de toevoer van essentiële voedingsstoffen en zuurstof naar je lichaamscellen.
  • Goed voor de calciumhuishouding: Zorgt voor een slimme verdeling van calcium naar je botten en tanden, terwijl je aderen schoon blijven.
  • Dosering van 45 mcg: voor mensen die antistollingsmedicijnen gebruiken, zonder concessies te doen aan de effectiviteit. (maar raadpleeg altijd even een arts)
  • Vijfvoudige werking: Profiteer van de synergetische voordelen van vijf superingrediënten die verschillende gebieden aanpakken.
  • Gouden standaard met meest effectieve vormen: We gebruiken alleen de meest effectieve en zuivere vormen van elke voedingsstof, zoals VitaMK7® voor Vitamine K2, om een ongeëvenaarde kwaliteit en effectiviteit te garanderen.

Waarom Vitamine K2 samen met vitamine D3?

Vitamine K2 en Vitamine D3 zijn twee onmisbare voedingsstoffen die hand in hand gaan als het gaat om de calciumhuishouding in je lichaam. Vitamine D3 is van belang voor het calcium- en fosforgehalte in het bloed en helpt bij de opname van calcium uit voeding. Eenmaal in het lichaam, helpt Vitamine K2 om dit calcium naar de juiste plaatsen te sturen, zoals de botten en tanden, en voorkomt het dat calcium zich ophoopt in de wanden van bloedvaten.

Calcium is een soort bouwsteen die je lichaam gebruikt. Je wilt natuurlijk dat die bouwstenen terechtkomen op de plekken waar ze nuttig zijn, zoals je botten en tanden. Maar je wilt niet dat ze zich gaan ophopen op plekken waar ze problemen kunnen veroorzaken, zoals je bloedvaten. Als dat gebeurt, kunnen je bloedvaten minder flexibel worden.
Dit supplement is ontworpen om dit aan te pakken. Het helpt je lichaam om de calcium-bouwstenen naar de juiste plekken te sturen, zodat je sterke botten en tanden krijgt, terwijl je bloedvaten soepel en gezond blijven.

Door deze 'slimme verdeling' van calcium, profiteer je van het beste van twee werelden: sterke botten en schone, flexibele bloedvaten!

Superieure vormen van vitamine K en D

Verschillende vormen van Vitamine K
Vitamine K kan in twee hoofdvormen voorkomen: K1 en K2. Vitamine K1 is vooral te vinden in groene bladgroenten en wordt hoofdzakelijk gebruikt door de lever om bloedstolling te bevorderen. Vitamine K2, daarentegen, wordt gevonden in dierlijke producten en gefermenteerde voedingsmiddelen en heeft een breder scala aan gezondheidsvoordelen.
K2 komt verder in verschillende subvormen: MK-4, MK-7, MK-8 en MK-9 zijn de meest bekende. MK-7, de vorm die in dit product zit, is wetenschappelijk gezien de meest effectieve. Het wordt niet alleen beter opgenomen, maar blijft ook langer in het lichaam actief. Dit komt door de lange halfwaardetijd van MK-7, wat betekent dat het langer in je systeem blijft om zijn goede werk te doen.

Verschillende vormen van Vitamine D

Vitamine D bestaat ook in verschillende vormen, meestal als D2 (ergocalciferol) en D3 (cholecalciferol). D2 komt voor in plantaardige bronnen, terwijl D3 vooral in dierlijke bronnen wordt gevonden. Bovendien wordt D3 door de huid aangemaakt als deze aan zonlicht wordt blootgesteld.

Het is belangrijk om op te merken dat D3 over het algemeen effectiever is dan D2. Dit maakt het een superieure keuze voor de meeste mensen, vooral in gebieden waar zonlicht schaars is.

Waarom 45 mcg K2?

In de markt van vitaminesupplementen vind je een breed scala aan doseringen van Vitamine K2, variërend van 45 mcg tot 200 mcg. De keuze voor een dosering van 45 mcg in dit product is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsdosering of voor diegenen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken. Deze dosering biedt voldoende K2 om alsnog te profiteren van de eigenschappen voor je bloedvaten en botten.

Waarom gepatenteerde Vitamine K2 van Gnosis?

Dit product, vitamine K2 45 mcg & D3 25 mcg, bevat Vitamine K2 van Gnosis in de vorm van VitaMK7®, bekend om zijn hoge zuiverheidsniveau. Het biedt meer dan 99% van de actieve vorm van K2, wat zorgt voor een product vrij van verontreinigingen en met gegarandeerde effectiviteit. Bovendien blijft VitaMK7® stabiel, zelfs na enkele jaren op kamertemperatuur bewaard te zijn, zodat je kunt vertrouwen op de langdurige werkzaamheid van het supplement. 

Vitamine C voor sterke bloedvaten

Vitamine C is een antioxidant die goed is voor de vorming van collageen. Collageen is een eiwit dat essentieel is voor de structuur van je bloedvaten. Met voldoende vitamine C in je systeem, kun je rekenen op het behoud van sterke en soepele aderen en een sterke vaatwand.

De rol van OPC

Last but not least, oligomere proanthocyanidinen (OPC) zijn plantaardige stoffen die goed zijn voor de doorbloeding. Een gezonde doorbloeding is essentieel voor het leveren van voedingsstoffen en zuurstof aan al je organen en weefsels.

Een product dat deze vier belangrijke voedingsstoffen combineert, biedt een veelzijdige benadering om de gezondheid van je bloedvaten te ondersteunen. Van het beheersen van calcium in je lichaam tot het bevorderen van een gezonde bloedstroom, dit supplement kan een waardevolle aanvulling op je leefstijl.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende
 


 

Artikelcode: GN-582
EAN-code: 8718164643866
Blogberichten (6)
Samenstelling
Inhoud 60 vegetarische tabletten
Samenstelling per dagdosering (= 1 tablet): %DRI
Druivenpit (Vitis viniferae) extract
  gestandaardiseerd op 40% OPC
50
mg **
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 12 mg 15
Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet, 1000 I.E.) 25 µg 500
Vitamine K2 (menachinon-7, vitaMK7® Gnosis) 45 µg 60
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 
µg = mcg

Ingrediënten
vulstof (microkristallijne cellulose), kruidenextracten, vitaminen, calcium-L-ascorbaat, antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, talk), glansmiddel (cellulose), verstevigingsmiddel (glycerine), verdikkingsmiddel (hydroxypropyl cellulose).

Geschikt voor vegetariërs.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x per dag 1 capsule tijdens de maaltijd met water innemen. Zowel vitamine K2 als vitamine D3 zijn vetoplosbare vitaminen, wat betekent dat ze het best worden opgenomen wanneer ze samen met vetten worden ingenomen. Over het algemeen bevat het avondeten de meeste vetten, dus zou het meest ideale zijn om de capsule tijdens het avondeten te nemen.

De capsule mag geopend worden, als je het lastig vindt om deze door te slikken. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!