Kwaliteit bij Golden Naturals

Kwaliteit komt bij Golden Naturals op de eerste plaats. Voor onze klanten betekent het dat zij verzekerd zijn van kwalitatief hoogstaande en veilige producten en een continue goede, klantgerichte service. Bij Golden Naturals werken we volgens de strenge ISO-normen: een internationaal erkende kwaliteitsstandaard voor voedsel- en procesveiligheid.

Áltijd scherp

Het werk dat we bij Golden Naturals doen, is vaak specialistisch en gebonden aan wetten en regels. Zelf controleren we voortdurend scherp op de kwaliteit van onze productontwikkeling en dienstverlening. We werken op een manier die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en tegelijkertijd voor 100% aansluit bij de wensen van klanten en consumenten. Zoals een A-merk betaamt.

Kwaliteit van grondstof tot eindproduct

“Bij de ontwikkeling van voedingssupplementen spreekt het voor zich dat aantoonbare borging van voedselveiligheid van essentieel belang is”, vertelt Kirsten Broer, kwaliteitsmanager bij Golden Naturals. “Bovendien gaat kwaliteit niet alleen om het product, maar om álle processen daaromheen. Denk aan de selectie van grondstoffen, het bepalen van relevante doseringen en uitgekiende samenstellingen en de wetenschappelijke onderbouwing van de werkzaamheid. Aangezien we werken conform ISO-normen laten we zien dat we als organisatie voldoen aan geldende kwaliteitseisen op het gebied van voedsel en veiligheid. Alle producten in de keten -van grondstof tot eindproduct- worden grondig gecontroleerd en zijn van constante, hoogwaardige kwaliteit.”

Golden Naturals hanteert hoge kwaliteitsstandaarden

Onze strikte werkwijze zorgt ook voor bewustwording rondom (voedsel)veiligheid bínnen het bedrijf. Dat houdt in dat hygiëne key is en risico’s tot een minimum worden beperkt. “We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor externe partijen waar we mee samenwerken. Zo zijn we zeer kritisch in het selecteren van gecertificeerde leveranciers die werken met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen”, aldus Kirsten. 

Continue waarborging van kwaliteit

Kwaliteit en de toetsing ervan is geen kwestie van een momentopname: het vereist continue waarborging van kwaliteit. Logisch, want met de jaren veranderen ook wetten en regels rondom voedselveiligheid. “Voor Golden Naturals betekent dit non-stop aandacht voor optimalisatie van de veiligheid in productie én processen. Achter de schermen wordt binnen iedere betrokken afdeling hard gewerkt om de hoge kwaliteit van onze producten, informatie en dienstverlening voor onze klanten te kunnen blijven garanderen”, besluit Kirsten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kirsten Broer, kwaliteitsmanager bij Golden Naturals: kirsten@goldennaturals.nl