Golden Naturals
Krillolie 500 mg
60
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
web_Golden-Naturals-Krillolie-500-mg-60-caps-GN-433

Krillolie 500 mg

Golden Naturals
60
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 26,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
Vette vis is een rijke bron van omega 3-vetzuren EPA en DHA. Golden Naturals Krillolie 500 mg is een olie gewonnen uit kleine garnaalachtige zeediertjes die krill worden genoemd. Deze krill wordt duurzaam gevangen in Antarctica. Krill is rijk aan de omega 3-vetzuren die gebonden zijn door fosfolipiden. Daardoor zijn ze in water oplosbaar en goed opneembaar in het lichaam. DHA en EPA hebben een gunstige invloed op het hart en DHA is daarnaast goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen. Deze 100% pure krillolie geeft geen oprispingen of vissmaak.

Verklaring witte vlokjes in krillolie

Update juli 2021:
Onlangs hebben wij enkele meldingen ontvangen over kleine witte vlokjes/neerslag (puntjes) in de krilloliecapsules. De oorzaak van mogelijke witte vlokjes is de blootstelling aan een (te) lage temperatuur. Dit kan ertoe leiden dat sommige vetzuren gaan stollen. De gestolde vetzuren worden hierdoor meer wasachtig van vorm. Belangrijk om te weten: dit is een natuurlijk proces en heeft géén effect op de productveiligheid en werkzaamheid. Je kunt de krillolie met vertrouwen blijven consumeren en het is dus niet noodzakelijk om met je product terug naar de winkel te gaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice van Golden Naturals via telefoonnummer: +31(0)499-440222. Wij staan je graag te woord.
Artikelcode: GN-433
EAN-code: 8718164647192
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 60 softgel capsules
Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules)
Superba™ Krillolie omega-3 1.000 mg
waarvan minimaal:
   EPA (eicosapentaeenzuur) 120 mg
   DHA (docosahexaeenzuur) 55 mg
   Fosfolipiden 400 mg
   Astaxanthine 100 µg
   Choline 50 mg

µg = mcg

Ingrediënten
krillolie (schaaldieren), visgelatine (capsulehuls), glycerol, sorbitol, water.
Superba™ Krill is een trademark van Aker BioMarine ASA, Norway.
Om een gunstig effect te verkrijgen, wordt een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA aanbevolen.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 2 capsules bij voorkeur tijdens of na de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!