Golden Naturals
Magnesium Sport
120
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
90% of 100
Golden Naturals Magnesium Sport 120 caps GN-626-01

Magnesium Sport

Golden Naturals
120
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
90% of 100
Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 18,70
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Magnesium Sport: ondersteun je uithoudingsvermogen en herstel

Ontdek Magnesium Sport, specifiek geformuleerd voor sporters en actieve mensen. Magnesium Sport is een krachtige samenstelling van magnesium malaat en vitamine B12, gecreëerd om je gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen. Magnesium is goed voor de spierkracht, spierontspanning en het uithoudingsvermogen van de spieren. Het kan helpen bij stijve, stramme spieren na sport.

  • Voedingsstoffen voor sporters: Mix van magnesium malaat, vitamine B12 en zink, speciaal voor sporters.
  • Beter opneembare magnesium: Magnesium malaat voor een betere opname door het lichaam en de spieren.
  • Sneller herstel, meer uithoudingsvermogen: Vitamine B12 ondersteunt het zuurstoftransport en verbetert de energiestofwisseling. Magnesium en vitamine B12 dragen bij aan een sneller herstel na de training door de aanmaak van cellen en weefsels te ondersteunen.
  • Spiergroei en -coördinatie: Zink bevordert spiergroei door eiwitsynthese, en B12 ondersteunt de coördinatie door zijn invloed op het zenuwstelsel.
  • Zuurbase in balans: Zink helpt de lichaamszuur-balans te behouden.

Wat is Magnesium Sport?

Magnesium Sport is een specifieke combinatie van magnesium malaat, vitamine B12 en zink - drie essentiële voedingsstoffen die allemaal bijdragen aan jouw sportieve prestaties. Of je nu een fanatieke sporter bent of een gemiddelde fitnessbeoefenaar, Magnesium Sport is ontworpen om je te helpen je lichaam te beschermen tijdens de training en sneller te herstellen na de training.

Waarom Magnesium Malaat?

Magnesium Sport onderscheidt zich van andere supplementen door de unieke samenstelling. Magnesium malaat, een combinatie van magnesium en appelzuur, wordt, dankzij de hogere biologische beschikbaarheid, beter opgenomen door het lichaam en de spieren dan sommige andere vormen van magnesium. Daarnaast is bewezen dat magnesium malaat bijdraagt aan een sneller herstel na de training.

 

De kracht van Vitamine B12

Vitamine B12 is toegevoegd aan de Magnesium Sport formule omdat het vele voordelen voor de ambitieuze sporter biedt. Het speelt een belangrijke rol bij de productie van rode bloedcellen, wat cruciaal is voor zuurstoftransport en uithoudingsvermogen tijdens het sporten. Daarnaast ondersteunt het de aanmaak van cellen en weefsels, wat essentieel is voor spierherstel en -opbouw na een intensieve training. Bovendien heeft vitamine B12 een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, wat van vitaal belang is voor coördinatie en spiercontrole tijdens het sporten.

Maar dat is nog niet alles. Vitamine B12 speelt ook een sleutelrol in de energiestofwisseling, waarbij voedsel wordt omgezet in de energie die je nodig hebt om op je best te presteren. Of je nu het maximale uit je training wilt halen of zorgt voor een optimaal herstel na de training, de toevoeging van vitamine B12 in Magnesium Sport heeft je gedekt.

Waarom hebben we zink toegevoegd aan de samenstelling?

Zink, toegevoegd aan de combinatie van magnesium malaat en vitamine B12 in Magnesium Sport, is een essentieel mineraal dat een sleutelrol speelt in verschillende lichaamsfuncties. Het draagt bij aan de opbouw van lichaamseiwit, essentieel voor spiergroei en herstel, en het ondersteunt de zuur-base balans in het lichaam, wat kan helpen om de negatieve effecten van metabole acidose tegen te gaan, waarbij het lichaam meer zuur produceert dan het kan verwijderen.

Voordelen van Magnesium Sport

Magnesium Sport ondersteunt sporters op vele manieren, van energieproductie en spierherstel tot het ondersteunen van de gezondheid van het zenuwstelsel en het verminderen van vermoeidheid. "Goede voeding en voldoende training vormen de basis voor meer kracht, sterkere spieren en spierkracht", en Magnesium Sport is er om je daarbij te helpen.

Artikelcode: GN-626
EAN-code: 8718164644450
Blogberichten (10)
Samenstelling
Inhoud 120 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Magnesiummalaat
  waarvan elementair magnesium
714
100
mg
mg

26
Zink (bisglycinaat) 3 mg 30
Vitamine B12 (methylcobalamine) 0,8 mg 32
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
magnesiummalaat, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), zinkbisglycinaat, BioPerine® (Piper nigrum L. extract), methylcobalamine.

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit voedingssupplement (vitamine-, mineralenpreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Neem 1 tot 3 capsules per dag in, afhankelijk van je magnesiumbehoefte en fysieke activiteit. Voor optimale absorptie wordt aanbevolen de capsules tijdens of na een maaltijd met water in te nemen.

Het innemen van magnesium samen met een maaltijd kan de absorptie ervan verbeteren en maagklachten verminderen, die heel soms kunnen optreden bij het innemen van magnesium op een lege maag.

Tijdens intensieve training of wedstrijden kan de magnesiumbehoefte verhoogd zijn. Het kan nuttig zijn om de dosering aan te passen op dagen van hoge fysieke activiteit of warm weer.
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Capsule mag geopend worden indien deze te groot is om door te slikken.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
90% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!