Golden Naturals
Omega-3 Algenolie
60
veganistische liquid capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
GN Omega-3 Algenolie 60 liquid caps GN-383-10

Omega-3 Algenolie

Golden Naturals
60
veganistische liquid capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Normale prijs € 28,95 Speciale prijs € 21,70
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Omega-3 algen olie: Kies voor een plantaardig alternatief met omega-3 uit algenolie

Een evenwichtige voeding is essentieel voor onze gezondheid, maar soms hebben we een beetje hulp nodig. Eén cruciaal element dat vaak ontbreekt, is omega-3. Omega-3 Algenolie is een 100% plantaardige, duurzame bron van omega-3-vetzuren. Ideaal voor vegetariërs, veganisten en mensen met een visallergie, deze olie kan je helpen je gezondheid te ondersteunen op een milieuvriendelijke manier. Lees verder om meer te leren over de voordelen van dit unieke supplement.

Voordelen van Golden Naturals Omega-3 Algenolie in een notendop

  • 100% plantaardig, geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een visallergie
  • Ondersteunt de hersenen, het gezichtsvermogen en de triglyceridenspiegel
  • Draagt bij aan een goede ontwikkeling van de ogen en hersenen van de foetus en zuigelingen*
  • Duurzaam alternatief voor visolie
  • Goede dosering DHA en EPA voor optimale gezondheidsvoordelen

*De inname van docosahexaeenzuur (DHA) door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van het gezichtsvermogen en hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen, d.w.z.: 250 mg DHA en EPA. De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die zorgen voor een dagelijkse inname van ten minste 200 mg DHA.

Bescherming tegen verontreinigende stoffen

De algenolie, die afkomstig is van de micro-alg Schizochytrium-sp (maritieme algen), is geproduceerd door middel van gecontroleerde kweek. Dit proces garandeert een hoge zuiverheid van de olie, waardoor de kwaliteit consistent en betrouwbaar is.

100% plantaardig: Perfect voor de moderne leefstijl

De populariteit van plantaardige diëten neemt toe, of het nu vanwege dierenwelzijn, allergieën, milieubewustzijn of smaakvoorkeuren is. Met dit in gedachten hebben we de Omega 3 algenolie ontwikkeld: een uitzonderlijk puur Omega-3 product met een dagdosering van minimaal 300 mg DHA.

Goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen

DHA is een essentieel omega-3 vetzuur met aantoonbaar ondersteunend effect op verschillende lichaamsfuncties. Het is goed voor het gezichtsvermogen, de hersenen en de triglyceridenspiegel in het bloed. Bovendien draagt DHA inname door de moeder bij aan een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Een onmisbaar nutriënt als aanvulling voor een gezonde levensstijl.

Duurzaamheid op zijn best

Onze zeeën hebben het moeilijk om ons allemaal van genoeg omega-3 te voorzien. Veel omega-3 supplementen die van planten komen, bevatten een soort omega-3 dat je lichaam niet makkelijk kan gebruiken. Bovendien kan ons westers dieet, waarin we veel omega-6 binnenkrijgen, het nog moeilijker maken voor je lichaam om dit type omega-3 te gebruiken.

Algen: de superbron van omega-3

Vis zit vol met omega-3 omdat ze algen eten, die veel omega-3 bevatten. Daarom kunnen we ook gewoon rechtstreeks algenolie gebruiken om aan onze omega-3 behoefte te voldoen. Algenolie is helemaal plantaardig, dus in tegenstelling tot visolie, heb je geen vis nodig om het te maken. Het is een geweldig en duurzaam alternatief!

Golden Naturals Omega-3 Algenolie: Het ideale alternatief

Deze algenolie is perfect voor vegetariërs, veganisten en mensen met een visallergie, aangezien ook de capsule plantaardig is. Het is vrij van allergenen en dus veilig voor mensen met een visallergie.

Goede dosering DHA en EPA

Golden Naturals Omega-3 Algenolie bevat een goede dosering DHA en EPA. DHA is een essentieel omega-3 vetzuur en een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Het is ook goed voor het gezichtsvermogen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Daarnaast heeft een combinatie van 250 mg EPA en DHA een gunstige invloed op het hart. Golden Naturals Omega-3 Algenolie levert per dagdosering 1000 mg algenolie, waarvan 300 mg DHA en 150 mg EPA.

Kies voor een gezondere leefstijl met Golden Naturals Omega-3 Algenolie!

Ervaar nu zelf de voordelen van deze uitzonderlijk pure, plantaardige en duurzame Omega-3 Algenolie van Golden Naturals. Verrijk je dagelijkse routine met dit supplement en ondersteun je gezondheid op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Bestel vandaag nog en ontdek de kracht van algenolie voor jezelf!


Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-383
EAN-code: 8718164646768
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische liquid capsules
Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules)
Algenolie (microalg Schizochytrium sp.) 1.000 mg
   waarvan eicosapentaeenzuur (EPA) 150 mg
   waarvan docosahexaeenzuur (DHA) 300 mg
Ingrediënten
algenolie (microalg Schizochytrium sp.), verdikkingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose), vulstof (hoge oliezuur), aroma (rozemarijn (Rosmarinus officinalis) extract), antioxidanten (tocoferolen, ascorbylpalmitaat).
Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar 2x daags 1 capsule met water innemen. Voor de beste opname is het raadzaam om de algenoliecapsule in te nemen tijdens een maaltijd die vetten bevat. Vetten helpen bij de absorptie van omega-3 vetzuren in het lichaam.

Kinderen vanaf 6 jaar: Knijp de inhoud van 1 capsule uit in vruchtensap en drink dit direct op. Zorg ervoor dat het vruchtensap koud is om de smaak te maskeren en de olie niet te beschadigen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!