Golden Naturals
Probiotica 10 miljard
30
veganistische maagsapresistente capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Probiotica 10 miljard 30 vegan maagsapresistente caps GN-522-10

Probiotica 10 miljard

Golden Naturals
30
veganistische maagsapresistente capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 15,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Met Probiotica 10 miljard elke dag vol goede bacteriën

Hoeveel liefde geef jij aan je darmen? Voedt je jouw darmen met levende bacteriën uit voorzorg? De Probiotica 10 miljard, verrijkt met minimaal 10 miljard levensvatbare bacteriën uit 13 verschillende stammen. Aan deze gebruiksvriendelijke, maagsapresistente capsule is onder andere gemberextract en vitamine C toegevoegd. Gemberextract is goed voor de darmwerking en een natuurlijke stoelgang.

  • 10 miljard levensvatbare bacteriën uit 13 verschillende stammen
  • Gemberextract is goed voor darmwerking, natuurlijke stoelgang en het behoud van een gezonde spijsvertering
  • Vitamine C voor het immuunsysteem
  • Met toegevoegde prebioticium (inuline). Dit voedt probiotica.
  • Maagsapresistente capsules, zodat de bacteriën levend in de darmen aankomen.
  • Slechts 1 capsule per dag
  • In 3 verschillende hoeveelheden beschikbaar

Wat is darmflora ofwel microbioom?

De darmflora, ook wel het 'microbioom' genoemd, is een verzameling van miljarden micro-organismen, zoals bacteriën, die in onze darmen leven. Ze helpen ons bij het verteren van voedsel, beschermen tegen foute bacteriën en spelen een rol in ons immuunsysteem. Een gezond microbioom draagt bij aan ons algehele welzijn. Het is dus belangrijk om goed voor deze gemeenschap van micro-organismen te zorgen, bijvoorbeeld door gezond te eten.

Wat is Probiotica 10 miljard?

Het product Probiotica 10 miljard is verrijkt met minimaal 10 miljard levensvatbare bacteriën, uit 13 verschillende stammen. Maar dat is nog niet alles. Voor een goede darmwerking en natuurlijke stoelgang is gemberextract toegevoegd. Vitamine C is toegevoegd aan de samenstelling, omdat het onder andere goed is voor het immuunsysteem. De Probiotica 10 miljard is een mooie aanvulling op je gezonde levensstijl, om net wat meer liefde en aandacht aan je darmen te geven.

Wat zijn probiotica?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature voorkomen in de darmen. In ons lichaam bevianden zich ontelbaar van deze micro-organismen. Er zijn goede en slechte bacteriën, die elkaar en dus ook je darmen in balans houden. Deze ‘goede’ bacteriën komen ook vaak voor in gefermenteerde voeding, zoals yoghurt. Echter overleven deze bacteriën uit voeding de zuurtegraad in het maag-darmkanaal vaak niet, waardoor deze bacteriën niet levend de darmen bereiken.

Waarom komen de bacteriën uit verschillende stammen?

In dit product, Probiotica 10 miljard, zitten minimaal 10 miljard levensvatbare bacteriën uit 13 verschillende stammen. Er is bewust gekozen om de bacteriën uit verschillende stammen te halen. Iedere verschillende bacteriestam heeft namelijk verschillende eigenschappen, wat het een uitgebreider en completer supplement maakt. Deze probiotica worden gevoed door inuline, ook wel prebiotica genoemd.

De rol van prebiotica in Probiotica 10 miljard

Probiotica zijn de bruisende 'goede' bacteriën, en prebiotica zijn hun favoriete maaltijd. Samen vormen ze een perfect duo dat zorgt voor een harmonieuze balans.

De ondersteuning die je darmen verdienen door gemberextract

Wij van Golden Naturals proberen altijd innovatief te blijven. Naast alle andere eigenschappen van deze Probiotica 10 miljard, is er heel bewust gemberextract toegevoegd om jouw darmen extra ondersteuning te geven. Gemberextract is namelijk goed voor de darmwerking, de natuurlijke stoelgang en voor het behoud van een gezonde spijsvertering. Gember heeft een uitgesproken smaak, de een houdt ervan en de ander niet. Door gebruik te maken van een capsule proef je de gember niet bij het innemen van deze Probiotica 10 miljard.

Wat is de rol van vitamine C in deze samenstelling?

Vitamine C heeft een positieve invloed op je immuunsysteem. Maar wat is je immuunsysteem nu precies en wat heeft dat met je darmen te maken? Het immuunsysteem is eigenlijk een verdedigingssysteem voor alle indringers. Het richt zich op alles wat schadelijk kan zijn voor het lichaam en probeert dit je lichaam uit te krijgen.

Wat betekent een maagsapresistente capsule?

Een maagsapresistente capsule is een capsule die niet wordt afgebroken als het in aanraking komt met maagsappen, zoals maagzuur en gal. De Probiotica 10 miljard zit in een maagsapresistente capsule, wat ervoor zorgt dat de bacteriën levend de darmen bereiken.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende.

Artikelcode: GN-522
EAN-code: 8718164643170
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 30 veganistische maagsapresistente capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Met minimaal 10 miljard levensvatbare bacteriën:  
  Bf breve 0,5 miljard kve **
  Str thermophilus 0,5 miljard kve **
  Lb casei 0,5 miljard kve **
  Bf lactis 0,85 miljard kve **
  Bf bifidum 0,85 miljard kve **
  Bf longum 0,85 miljard kve **
  Lb paracasei 0,85 miljard kve **
  Lb rhamnosus 0,85 miljard kve **
  Lc Lactis 0,85 miljard kve **
  En Faecium 0,85 miljard kve **
  Lb acidophilus 0,85 miljard kve **
  Lb plantarum 0,85 miljard kve **
  Lb salivarius 0,85 miljard kve **
Gember (Zingiber officinale) extract 10:1 2,5 mg **
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 30 mg 37
Prebioticum (inuline) 100 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
kve: kolonievormende eenheden

Ingrediënten
vulstof (maltodextrine), mengsel van levensvatbare bacteriën, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), prebioticum (inuline), vitamine C (L-ascorbinezuur), gemberwortel-extract.

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule bij voorkeur op een lege maag met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Bij gebruik van antibiotica 2 uur tussen inname probiotica en antibiotica laten. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!