Nieuws & blog

Waarom goede voorbereiding essentieel is als je met kinderen reist

Op reis gaan met kinderen vereist een goede voorbereiding, zeker als het om hun gezondheid gaat. In deze blog delen we essentiële tips over hoe je zorgeloos kunt genieten van jullie avonturen samen. Van de belangrijkste vaccinaties en hydratatietips tot noodzakelijke supplementen zoals vitamine D en omega-3, ontdek hoe je jouw kleintjes gezond houdt onderweg. Klaar voor een zorgeloze vakantie? Lees snel verder en pak je koffers met kennis!

Lees meer

Waarom Magnesium essentieel is bij zweten

Heb je je ooit afgevraagd waarom magnesium zo belangrijk is voor je lichaam, vooral als je veel zweet tijdens sporten? Magnesium is essentieel voor tal van lichaamsfuncties, van energiestofwisseling tot spierfunctie. Bij intensieve fysieke activiteiten verliezen we veel magnesium door zweten, wat kan leiden tot ongemakken voor je spieren en vermoeidheid. In deze blogpost ontdek je waarom magnesium cruciaal is, hoe zweten je magnesiumgehalte beïnvloedt en welke supplementen kunnen helpen om dit verlies aan te vullen. Lees verder en ontdek hoe je je magnesiuminname op peil kunt houden!

Lees meer

Ontdek de Health Check van Golden Naturals: een scan van het gezicht

Ontdek de innovatieve Health Check van Golden Naturals en krijg binnen 20 seconden waardevolle gezondheidsinzichten via gezichtsscan-technologie! Gebruik eenvoudig de camera van je computer of smartphone en ontvang direct gepersonaliseerd advies over supplementen en gezondheidsdoelen. Met betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde resultaten is dit de snelle en makkelijke manier om je gezondheid te monitoren. Lees verder en ontdek hoe de Health Check jou kan helpen om je gezondheid te ondersteunen!

Lees meer

Vakantiegeld: Niet alleen voor vakantie, maar ook voor je gezondheid!

Ben je klaar om je vakantiegeld dit jaar op een nieuwe manier te benutten? Ontdek in onze nieuwste blog hoe je dit extraatje strategisch kunt inzetten voor je gezondheid en welzijn. We verkennen de mentale en fysieke voordelen van vakanties en bieden praktische tips voor het kiezen van activiteiten die je welzijn bevorderen. Of het nu gaat om ontspannende yoga-sessies aan het strand, avontuurlijke wandelingen in de bergen of eco-vriendelijke reisopties, je vakantiegeld kan bijdragen aan een gezondere, gelukkiger versie van jezelf. Lees verder en ontdek hoe je slim kunt budgetteren om het maximale uit je vakantiegeld te halen!

Lees meer

Wat betekent 'Niet geschikt bij kinderwens en zwangerschap, wel bij borstvoeding'?

Verward door de labels op supplementen met betrekking tot kinderwens, zwangerschap en borstvoeding? In deze blog ontwarren we deze knoop. Ontdek wat de termen precies betekenen, wanneer je voorzichtig moet zijn met bepaalde supplementen, en hoe je je gezondheid kunt optimaliseren tijdens elk van deze belangrijke levensfases. Klik verder voor heldere inzichten en praktische adviezen om weloverwogen keuzes te maken voor jouw gezondheid en die van je toekomstige gezin!

Lees meer