Golden Naturals
Magnesium Citraat 400 mg
60
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
99% of 100
Golden Naturals Magnesium Citraat 400 mg 60 vegetarische tabl GN-476-10

Magnesium Citraat 400 mg

Golden Naturals
60
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
99% of 100
€ 13,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

De allemansvriend: Magnesium Citraat 400 mg!

Heb je het gevoel dat je spieren wat extra zorg en ondersteuning nodig hebben? Vind je het belangrijk dat je je soepele en sterke spieren behoud? Dan hebben wij een  allemansvriend in ons assortiment: Magnesium Citraat 400 mg! Dit product, met deze magnesiumvorm, is speciaal ontwikkeld voor je lijf en je spieren. De samenstelling is een uitgebalanceerde mix van ingrediënten zoals magnesiumcitraat, vitamine B6, taurine en BioPerine®. Magnesium en vitamine B6 zijn beide goed voor het zenuwstelsel en de energiehuishouding. Dit voedingssupplement is daardoor goed voor de spieren en behoud van soepele en sterke spieren.

  • Goed voor de spieren. Magnesium helpt bij het behouden van soepele en sterke spieren. 
  • Goed voor het zenuwstelsel. Magnesium draagt bij tot de normale werking van zenuwen.
  • Ondersteunt het energieniveau. Magnesium en vitamine B6 kunnen het gebrek aan energie helpen verminderen, bij vermoeidheid en futloosheid.
  • Hoog gedoseerde dagdosering met maar liefst 400 mg elementair magnesium.

Wat is magnesiumcitraat?

Magnesiumcitraat is een verbinding waarbij magnesium is gebonden aan citroenzuur. Magnesium is een belangrijk mineraal dat een rol speelt in honderden processen en reacties in het lichaam. Magnesiumcitraat is een verbinding met magnesium waarbij het percentage magnesium dat werkelijk door het lichaam wordt opgenomen zeer hoog is.

Waar is magnesium goed voor?

Magnesium is een belangrijk mineraal voor meerdere processen in je lichaam.

  • Het is goed voor de spieren. Zo helpt het bij het behouden van soepele en sterke spieren.
  • Dit mineraal is goed voor het zenuwstelsel, het draagt bij tot de normale werking van zenuwen. Het speelt een rol in de prikkeloverdracht tussen zenuwcellen.
  • Maar dat is nog niet alles… Magnesium kan het gebrek aan energie helpen verminderen en helpt zo bij vermoeidheid en futloosheid.

Met 400 mg elementair magnesium

Elementair magnesium verwijst naar de hoeveelheid pure magnesium in een verbinding of supplement. Magnesium is vaak gebonden aan een andere stof. Bij magnesiumcitraat is het gebonden aan citraat (citroenzuur). De specifieke hoeveelheid pure magnesium in een supplement, los van de verbinding waar het aan is gebonden, wordt aangeduid als ‘elementair magnesium’. Dit is het daadwerkelijke gewicht van het magnesiummineraal zelf, zonder de aanvullende moleculen waaraan het is gebonden. In de Magnesium Citraat 400 mg zit 400 mg elementair magnesium per dagdosering. Dit is een hoog gedoseerd product in vergelijking met de andere producten op de markt.

Waarom zit er vitamine B6 in dit product?

In de Magnesium Citraat 400 mg zit ook vitamine B6, ook wel bekend als pyridoxaal-5’-fosfaat. Dit is een actieve stof die direct door het lichaam kan worden opgenomen. Er zijn door de combinatie van deze twee ingrediënten synergetische voordelen voor het zenuwstelsel. Zowel magnesium als vitamine B6 spelen een belangrijke rol in de functie van het zenuwstelsel. Magnesium en vitamine B6 zijn beide betrokken bij de energieprocessen in het lichaam. Maar er is meer! Magnesium is goed voor de spieren, terwijl vitamine B6 een rol speelt in de opbouw en afbraak van eiwitten en koolhydraten. Die twee voedingsstoffen zijn enorm belangrijk voor de spieren. 

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende.

Artikelcode: GN-476
EAN-code: 8718164647802
Blogberichten (11)
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische tabletten
Samenstelling per dagdosering (= 2 tabletten): %DRI
Magnesiumcitraat
  waarvan elementair magnesium 
2516
400
mg
mg

107
Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 2,8 mg 200
Taurine 100 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 2 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
magnesiumcitraat, vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat), bevochtigingsmiddel (natrium carboxymethyl cellulose), glansmiddel (cellulose), taurine, antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Als startdosering 1x daags 2 tabletten bij voorkeur tijdens of na de maaltijd met water innemen. Je mag deze hoeveelheid ook verdeeld over de dag innemen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tablet.

Kunnen je spieren wat extra ondersteuning gebruiken doordat je de hele week actief bezig bent geweest of gaat zijn? Is het warm weer?
Neem dan de startdosering van 1x daags 2 tabletten per dag. Neem je dit supplement onder het mom ‘beter voorkomen dan ….’? Dan is een onderhoudsdosering van 1 tablet per dag voldoende. Kinderen tot 12 jaar mogen 1 tablet per dag. De tablet mag doormidden gebroken worden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
99% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!