Golden Naturals
Visolie 18% EPA & 12% DHA
180
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
GN Visolie 18% EPA & 12% DHA 180 softgel caps GN-490-03

Visolie 18% EPA & 12% DHA

Golden Naturals
180
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 20,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Visolie, de natuurlijke steun voor je hart, ogen en hersenen

Ben je bewust van de impact die voeding kan hebben op de gezondheid van je hart? En ben je op de hoogte van het potentieel van bepaalde nutriënten om je zicht en cognitieve functies te verbeteren? Golden Naturals Visolie 18% EPA en 12% DHA is met zorg samengesteld om niet alleen je hart te ondersteunen, maar ook je gezichtsvermogen en hersenprestaties op natuurlijke wijze te bevorderen. DHA is een belangrijk omega-3 vetzuur voor het behouden van goede ooggezondheid en scherp zicht. Ook heeft het een goede invloed op de werking van de hersenen. Dit maakt het belangrijk voor helder denken en je brein.

 • Hartgezondheid: EPA en DHA ondersteunen een normale hartfunctie, essentieel voor een vitaal leven. Dit wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
 • Antioxidatieve bescherming: Vitamine E werkt als een antioxidant in deze visolie. Dit betekent dat het je cellen kan helpen beschermen tegen schade door oxidatie, zodat ze gezond blijven.
 • Gezichtsvermogen: DHA is een belangrijke bouwsteen voor het behoud van een normaal gezichtsvermogen, scherp en helder.
 • Cognitieve functie: DHA draagt bij aan het behoud van de normale hersenfunctie, voor een heldere geest op elke leeftijd.
 • Duurzaamheid: Met respect voor de oceanen, benadrukken we duurzame visvangst om de kwaliteit van de visolie en de gezondheid van de marine ecosystemen te waarborgen.
 • Versheid verzekerd: Onze visolie blijft vers, bewezen door een lage totox-waarde die de kwaliteit garandeert. Altijd onder de Europese norm van 26, voor een product van topkwaliteit.

Hoe helpen EPA en DHA je hart?

EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) staan bekend om hun gunstige effecten op het hart. Ze helpen je bloeddruk op peil te houden en zorgen voor een goed vetgehalte in je bloed. Dit is heel belangrijk voor een gezond hart. Maar ze doen nog meer. Als je elke dag 250 mg van deze vetzuren neemt, zoals deskundigen adviseren, haal je er het meeste uit.

Essentieel voor gezichtsvermogen en hersenen

DHA is essentieel voor je brein en scherp zicht. Dit vetzuur is cruciaal voor de hersenen en ogen, en helpt bij het behouden van normale hersenfuncties en een gezond gezichtsvermogen. Dit is vooral relevant voor activiteiten die mentale scherpte en visuele precisie vereisen, zoals studeren, werken, of elke andere taak die concentratie en focus vraagt. Bijvoorbeeld, tijdens het studeren kan DHA helpen bij het ondersteunen van het leervermogen en geheugen, wat essentieel is voor het absorberen en onthouden van nieuwe informatie. In werksituaties, waar snelle besluitvorming en aandacht voor detail vaak vereist zijn, kan DHA bijdragen aan je cognitieve functie en mentale helderheid.

Hoe beschermt Vitamine E de kracht van Omega-3 in jouw dagelijkse voeding?

Vitamine E speelt een cruciale rol in Golden Naturals Visolie door als antioxidant te fungeren. Het beschermt de waardevolle omega-3-vetzuren EPA en DHA tegen oxidatie, wat essentieel is om hun effectiviteit te behouden. Dit zorgt ervoor dat de olie zijn integriteit behoudt, waardoor de voordelen van EPA en DHA maximaal benut kunnen worden.

Wie heeft er baat bij Golden Naturals Visolie?

Golden Naturals Visolie is niet alleen een aanvulling voor degenen die hun hartgezondheid willen ondersteunen, maar ook voor iedereen die streeft naar een algehele gezonde leefstijl. Dit supplement is ideaal voor diverse groepen, waaronder:

 • Actieve mensen en sporters: Voor degenen die regelmatig sporten of een actieve levensstijl hebben, kan Golden Naturals Visolie helpen bij het ondersteunen van de hartfunctie en het verminderen van vermoeidheid, wat bijdraagt aan een verbeterde fysieke prestatie.
 • Senioren: Naarmate we ouder worden, kunnen onze voedingsbehoeften veranderen. Dit supplement biedt een rijke bron van omega-3 vetzuren die essentieel zijn voor het behoud van een goede hartgezondheid, evenals ondersteuning voor het gezichtsvermogen en hersenfunctie.
 • Mensen met een zittend beroep: Voor diegenen die veel tijd achter een bureau doorbrengen, kan Golden Naturals Visolie helpen bij het behouden van mentale scherpte vanwege de bijdragen aan je hersenfunctie, wat essentieel is voor productiviteit en focus.
 • Studenten: Met de druk van studies en examens kan Golden Naturals Visolie de cognitieve functies zoals geheugen en concentratie ondersteunen, dankzij de DHA die goed is voor de hersenen.
 • Zwangere en borstvoedende vrouwen: DHA is cruciaal voor de ontwikkeling van de hersenen en ogen van de foetus en zuigelingen. Dit supplement kan een waardevolle aanvulling zijn voor moeders die de ontwikkeling van hun kind willen ondersteunen.

Artikelcode: GN-490
EAN-code: 8718164643019
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 180 softgel capsules
Samenstelling per dagdosering (= 3 capsules) %DRI
Visolie (met omega 3-vetzuren) 3000 mg **
  waarvan eicosapentaeenzuur (EPA)
  (18% relatief vetzuurpercentage)
480
mg

  waarvan docosahexaeenzuur (DHA)
  (12% relatief vetzuurpercentage)
315
mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat, 44 I.E.) 30 mg 250

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
visolie (vis), rundergelatine (capsulehuls), geleermiddel (glycerine), water, vitamine E.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Golden Naturals Visolie is ontworpen om eenvoudig in je dagelijkse routine te passen. Door elke dag een capsule te nemen, profiteer je optimaal van de voordelen van EPA, DHA en vitamine E. Hier zijn enkele richtlijnen om het meeste uit je supplement te halen:

Wanneer innemen? Het beste moment om je Golden Naturals Visolie capsule in te nemen is tijdens een maaltijd. Dit bevordert de opname van de vetzuren, dankzij de aanwezigheid van voedingsvetten in je maaltijd.

Hoe in te nemen? Neem je capsule in met een glas water. Dit helpt niet alleen bij het doorslikken, maar ondersteunt ook een goede hydratatie, wat essentieel is voor de algehele gezondheid.

Consistentie is key: Voor de beste resultaten is het belangrijk om je supplement dagelijks in te nemen. Dit helpt je lichaam om een constant niveau van omega-3 vetzuren te behouden, waardoor je continu profiteert van de ondersteunende effecten op je hart, hersenen en gezichtsvermogen.

Goede hydratatie: Drink voldoende water gedurende de dag. Dit ondersteunt niet alleen je hydratatie, maar helpt ook bij de opname en verwerking van de voedingsstoffen in je lichaam.

Kinderen van 3 tot 12 jaar 1 capsule per dag uitknijpen in vruchtensap en direct opdrinken. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!