Golden Naturals
Visolie 33% EPA & 22% DHA
60
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
GN Visolie 33% EPA 22% DHA 60 softgel caps GN-488-03

Visolie 33% EPA & 22% DHA

Golden Naturals
60
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 13,45
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom kiezen voor Golden Naturals Visolie 33% EPA & 22% DHA?

Wil je goed zorgen voor je hart en tegelijkertijd je hersenen en ogen een steuntje in de rug geven? Golden Naturals Visolie 33% EPA & 22% DHA biedt een hoogwaardige combinatie van essentiële omega-3 vetzuren. Speciaal ontwikkeld om niet alleen je hartgezondheid te bevorderen. Kom erachter hoe DHA, een belangrijk omega-3 vetzuur, helpt om je ogen gezond te houden en je hersenen goed te laten werken, wat nodig is om helder te kunnen nadenken.

  • Goed voor je hart: EPA en DHA helpen je hart gezond te houden, wat belangrijk is voor een actief en energiek leven. Door elke dag 250 mg van deze vetzuren te nemen, kun je deze goede invloed al merken.
  • Bescherming voor je cellen: In deze visolie zit Vitamine E, dat als een antioxidant werkt. Dat houdt in dat het je cellen kan helpen om gezond te blijven door ze te beschermen tegen schade door oxidatie.
  • Houdt je ogen scherp: DHA is heel belangrijk voor het behouden van goed zicht. Het zorgt ervoor dat je ogen scherp en helder blijven zien.
  • Voor een heldere geest: DHA is ook goed voor je hersenen en helpt je om helder te denken, op elke leeftijd.
  • Goed opneembare triglyceriden-vorm
  • Visolie uit duurzame vangst: Golden Naturals vindt het belangrijk dat de visolie op een duurzame manier verkregen wordt. Dit is beter voor de vis en de zee, en zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig product.
  • Gegarandeerd zuiver: We controleren onze visolie heel streng, zodat je zeker weet dat het vrij is van vervuiling en echt zuiver en effectief is.

Hoe ondersteunen EPA en DHA de gezondheid van je hart?

EPA en DHA zijn bekend vanwege hun positieve invloed op je hart. Ze houden je bloeddruk gezond en zorgen dat het vet in je bloed op een goed niveau blijft. Dit is erg belangrijk voor een sterk hart. En er is meer. Wanneer je dagelijks 250 mg van deze vetzuren inneemt, volgens de aanbeveling van deskundigen, profiteer je optimaal van hun kracht. Deze substantie heeft een krachtige werking vanwege zijn hoge concentratie vetzuren.

Cruciaal voor je ogen en hersenen

DHA is onmisbaar voor een helder brein en goede ogen. Dit vetzuur is van groot belang voor zowel je hersenen als je ogen en draagt bij aan het behoud van normale hersenfuncties en een gezond gezichtsvermogen. Dit komt goed van pas bij bezigheden die vragen om mentale alertheid en visuele nauwkeurigheid, zoals bij studeren, werken of andere activiteiten waarbij concentratie en aandacht belangrijk zijn. DHA ondersteunt bijvoorbeeld het vermogen om te leren en te onthouden tijdens het studeren, wat cruciaal is voor het opnemen en vasthouden van nieuwe kennis. In situaties op het werk, waarbij je snel moet beslissen en oog voor detail nodig hebt, kan DHA een bijdrage leveren aan je cognitieve vaardigheden en mentale scherpte.

Hoe zorgt Vitamine E ervoor dat Omega-3 zijn kracht behoudt in jouw dagelijkse voeding?

Vitamine E is de beschermer van Omega-3 in jouw dagelijkse voeding. Deze vitamine is heel belangrijk in Golden Naturals Visolie omdat het werkt als een antioxidant. Dit betekent dat het de kostbare omega-3-vetzuren EPA en DHA beschermt tegen het beschadigen door de lucht, wat heel belangrijk is om ze goed te laten werken. Hierdoor blijft de olie zoals hij is en kunnen we het beste halen uit de voordelen van EPA en DHA.

Hoe wordt de versheid van onze visolie gewaarborgd?

Bij Golden Naturals letten we scherp op de versheid van onze visolie, wat we meten met de zogenaamde totox-waarde. Deze waarde geeft aan in hoeverre de olie is geoxideerd. Een lage totox-waarde betekent dat de olie vers is, wat weer zorgt voor een hogere kwaliteit en minder kans op oprispingen. Onze Visolie 33% EPA & 22% DHA houdt zich strikt aan de Europese normen, met een totox-waarde die altijd onder de limiet van 26 blijft. Dit houdt in dat je elke keer weer kunt vertrouwen op de onberispelijke kwaliteit en versheid van ons product.

Voor wie is Visolie 33% EPA & 22% DHA geschikt?

Golden Naturals Visolie 33% EPA & 22% DHA is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn hartgezondheid, hersenfunctie en zicht wil ondersteunen. Dit krachtig gedoseerde supplement is speciaal ontwikkeld voor mensen die een actieve levensstijl nastreven, senioren die hun voedingsbehoeften willen aanvullen, mensen met een zittend beroep die hun mentale scherpte willen behouden, en studenten die hun hersenfuncties zoals geheugen en concentratie willen ondersteunen. Ook zwangere en borstvoedende vrouwen kunnen baat hebben bij dit supplement, omdat DHA cruciaal is voor de ontwikkeling van de hersenen en ogen van de foetus en baby. Met Golden Naturals Visolie 33% EPA & 22% DHA kies je voor een kwalitatief hoogwaardig supplement.

Artikelcode: GN-488
EAN-code: 8718164647918
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 60 softgel capsules
Samenstelling per dagdosering (= 3 capsules) %DRI
Visolie (met omega 3-vetzuren) 3000 mg **
  waarvan eicosapentaeenzuur (EPA)
  (33% relatief vetzuurpercentage)
885
mg
**
  waarvan docosahexaeenzuur (DHA)
  (22% relatief vetzuurpercentage)
600
mg
**
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat, 44 I.E.) 30 mg 250

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
visolie (vis), rundergelatine (capsulehuls), geleermiddel (glycerine), water, vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat).

De vissoort, ansjovis, is afkomstig uit de Noordelijke Stille Oceaan en wordt duurzaam gevangen onder gecontroleerde omstandigheden.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Golden Naturals Visolie is samengesteld om eenvoudig in je dagelijkse routine te passen. Door elke dag een capsule te nemen, profiteer je optimaal van de voordelen van EPA, DHA en vitamine E. Hier zijn enkele richtlijnen om het meeste uit je supplement te halen:

Wanneer innemen? Het beste moment om je Golden Naturals Visolie capsule in te nemen is tijdens een maaltijd. Dit bevordert de opname van de vetzuren, dankzij de aanwezigheid van voedingsvetten in je maaltijd.

Hoe in te nemen? Neem je capsule in met een glas water. Dit helpt niet alleen bij het doorslikken, maar ondersteunt ook een goede hydratatie, wat essentieel is voor de algehele gezondheid.

Consistentie is key: Voor de beste resultaten is het belangrijk om je supplement dagelijks in te nemen. Dit helpt je lichaam om een constant niveau van omega-3 vetzuren te behouden, waardoor je continu profiteert van de ondersteunende effecten op je hart, hersenen en gezichtsvermogen.

Goede hydratatie: Drink voldoende water gedurende de dag. Dit ondersteunt niet alleen je hydratatie, maar helpt ook bij de opname en verwerking van de voedingsstoffen in je lichaam.

Kinderen van 3 tot 12 jaar 1 capsule per dag uitknijpen in vruchtensap en direct opdrinken. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!