Probiotica

Probiotica zijn goede, levensvatbare bacteriën die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen. Onze probioticaproducten bestaan uit meerdere stammen van de belangrijkste soorten micro-organismen. Dankzij gebruiksvriendelijke, maagsapresistente capsules zijn ze goed opneembaar. Dat betekent dat ze onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen: de darmen.

Filteren
Filteren

Wat is probiotica?

Probiotica zijn goede, nuttige bacteriën die ervoor zorgen dat we een goede darmflora hebben en houden. Een gezonde darmflora is belangrijk voor een normale spijsvertering en stoelgang. Die nuttige bacteriën zitten van nature in probiotische voedingsmiddelen zoals yoghurt, zuurkool en kefir. Veel mensen krijgen te weinig probiotica binnen via voeding. Daarom is het raadzaam een probiotica supplement te nemen.

Wat is de beste probiotica?

Er is veel goede probiotica in supplementvorm verkrijgbaar. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van diverse factoren. Bij Natusor hebben we verschillende natuurlijke probiotica producten. Ook hebben we een probiotica kuur speciaal voor baby’s, kinderen of probiotica voor tijdens de zwangerschap. Probiotica is verkrijgbaar in veel verschillende vormen. Denk aan tabletten, kauwtabletten, capsules en Babydophilus (probiotica poeder voor baby’s).

Heeft probiotica bijwerkingen?

Er zijn geen ongewenste bijwerkingen bekend. Toch kunnen er wel milde bijwerkingen ontstaan bij het nemen van probiotica. Hierbij kun je denken aan buikpijn, diarree of een opgeblazen gevoel.

Wil je probiotica kopen?

Op deze pagina kun je eenvoudig probiotica bestellen. Ga je liever voor een persoonlijk advies naar de winkel? Een overzicht van alle verkooppunten met onze producten in het assortiment vind je hier.