Kortingsdop

Korting met de Golden Naturals 2 euro-dop*

Je kent ‘m vast wel: onze ‘2 euro-dop’. Deze dop zit op alle Golden Naturals-producten die je in één van onze ruim 500 verkooppunten kunt kopen. Het is slim om deze goed te bewaren. Als je ‘m weer inlevert bij een erkend Golden Naturals-verkooppunt, krijg je namelijk €2,- korting op de aankoop van een nieuw Golden Naturals-product. Heel gemakkelijk, want deze korting wordt gewoon aan de kassa voor je verrekend. Toch mooi meegenomen!

KNGF Geleidehonden

Jij als klant bent niet de enige die profiteert van deze 2 euro-dop: alle doppen die door de winkeliers worden ingenomen, komen weer terug bij ons. Vervolgens worden ze gerecycled tot plastic pallets en de opbrengst van deze recycling gaat naar KNGF Geleidehonden. KNGF is van geboorte tot ‘pensioen’ nauw betrokken bij de honden die zij opleiden. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid van mensen met een beperking enorm. Golden Naturals steunt het mooie werk van KNGF van harte. 

Op zoek naar een verkooppunt waar je de dop kan inleveren?

Bekijk hier alle erkende Golden Naturals verkooppunten. Is er geen erkend verkooppunt bij je in de buurt of heb je nog vragen over deze actie, neem dan contact met ons op. 


*Deze actie geldt (vooralsnog) niet i.c.m. online aankopen.