Kortingsdop

Korting met de Golden Naturals 2 euro-dop

Je kent ‘m vast wel: onze ‘2 euro-dop’. Deze dop zit op (bijna) alle Golden Naturals-producten die je in één van onze bijna 700 verkooppunten kunt kopen. Het is slim om deze goed te bewaren. Als je ‘m weer inlevert bij een erkend Golden Naturals-verkooppunt, krijg je namelijk €2,- korting op de aankoop van een nieuw Golden Naturals-product. Heel gemakkelijk, want deze korting wordt gewoon aan de kassa voor je verrekend. Toch mooi meegenomen!

KNGF Geleidehonden

Jij als klant bent niet de enige die profiteert van deze 2 euro-dop: alle doppen die door de winkeliers worden ingenomen, komen weer terug bij ons. Vervolgens worden ze gerecycled tot plastic pallets en de opbrengst van deze recycling gaat naar KNGF Geleidehonden. KNGF is van geboorte tot ‘pensioen’ nauw betrokken bij de honden die zij opleiden. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid van mensen met een beperking enorm. Golden Naturals steunt het mooie werk van KNGF van harte. 

Op zoek naar een verkooppunt waar je de dop kan inleveren?

Bekijk hier alle erkende Golden Naturals verkooppunten. Is er geen erkend verkooppunt bij je in de buurt of heb je nog vragen over deze actie, neem dan contact met ons op. 

Online verzilveren?

Sinds kort is het ook mogelijk om de kortingsdop online* te verzilveren. De "nieuwe" kortingsdop is voortaan voorzien van een unieke code, zoals in de afbeelding (000000). Tijdens het afrekenproces kun je in de winkelwagen de kortingsdop verzilveren door deze in te vullen bij "Kortingsdop of -code ontvangen?". Je kunt max. 1 unieke code per te bestellen product verzilveren. Bestel je dus 2 (of meer) producten, dan kun je ook 2 (of meer) codes verzilveren.

Heb je een kortingsdop zonder code ontvangen, dan kun je deze vooralsnog alleen inleveren bij een fysiek verkooppunt. Bekijk hier alle erkende Golden Naturals verkooppunten.

*online alleen van toepassing voor de kortingsdop met unieke code