Golden Naturals
Ester-C 1000 mg
90 + 30 gratis
veganistische tabletten
Golden Naturals Ester C 1000 mg 120 tabl EXTRA INHOUD GN-645

Ester-C 1000 mg

Golden Naturals
90 + 30 gratis
veganistische tabletten
€ 34,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Ester-C®: dé gebufferde vorm van vitamine C. Nu tijdelijk met 1 maand gratis inhoud!

In het najaar en in de winter kan jouw weerstand vaak wat ondersteuning gebruiken. Golden Naturals Multi Gold en Ester-C® zijn een koningskoppel dat je na de zomer in je kastje moet hebben staan. Deze twee supplementen zijn een goede basis om de koudere maanden goed door te komen. Ester-C®, een gebufferde vorm van vitamine C, ondersteunt het immuunsysteem. Dat kun je vast en zeker gebruiken in deze periode van het jaar.

  • Bevat een gebufferde vorm van vitamine C, namelijk Ester-C®.
  • Ester-C® is een gepatenteerde vorm.
  • Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.
  • Voor extra weerstand bij lichamelijke inspanning (vitamine C).
  • Gebufferde vitamine C is geschikt voor gevoelige maag of darmen.
  • Naast Ester-C® bevat dit supplement ook citrusbioflavonoïdenextract, rozenbottel, acerola en BioPerine®

Wat betekent vitamine C in gebufferde vorm?

Gebufferde vitamine C is de ‘turbo’ onder de vitamine C’s: het lichaam neemt deze vitamine twee keer zo snel op en blijft maar liefst vier keer zo lang in het weefsel als niet-gebufferde vitamine C. Deze vorm is minder zuur dan de gewone ascorbinezuur vorm. Dankzij de gebufferde vitamine C is Golden Naturals Ester-C® 1000 mg geschikt voor mensen met een gevoelige maag of darmen. 

De gebufferde vorm kan beter worden verdragen door het lichaam en kan efficiënter worden opgenomen. Daarnaast heeft het een langere halfwaardetijd in het lichaam, wat betekent dat het langer actief blijft. Kortom: Golden Naturals Ester-C® 1000 mg is een optimaal opneembare vitamine C in gebufferde vorm.

Wat is het verschil tussen vitamine C en Ester C?

Ester-C® is een exclusieve vitamine C-vorm door zijn octrooibescherming. In dit product is calciumascorbaat gekopppeld aan threonzuur, wat een meerwaarde biedt omdat threonzuur een vitamine C-metaboliet is. Normaal verliest ons lichaam een deel van vitamine C tijdens de natuurlijke omzetting in metabolieten, maar de binding in Ester-C® zorgt voor directe opname zonder verlies. Al met al hoeft het lichaam minder hard te werken om deze Ester-C® op te nemen.

Waar is Ester-C® 1000 mg goed voor?

Na de zomerperiode ben je vaak wat kwetsbaarder. De temperatuur daalt, er zijn indringers van buitenaf en de meeste mensen nemen een supplement ter ondersteuning. De bekendste eigenschap van vitamine C is de ondersteuning van het immuunsysteem. Het ondersteunt de afweer van het lichaam en zorgt mede voor een goede weerstand. Het draagt bij aan het behoud van een goede en sterke weerstand in een koude omgeving, bijvoorbeeld de herfst- en winterperiode. Het heeft een positief effect op de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Fysieke inspanning kan er voor zorgen dat je weerstand tijdelijk daalt, hierdoor ben je kwetsbaarder. Door de inname van Ester-C® 1000 mg zorg je ervoor dat je meer weerstand hebt bij lichamelijke inspanning. 

Maar vitamine C heeft veel meer voordelen. Zo is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten en het kraakbeen en speelt het een rol bij de botaanmaak. Bovendien draagt vitamine C bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor het behoud van een gezonde huid. 

Wat is de beste Vitamine C, Ester-C®?

Golden Naturals Ester-C® 1000 mg is een echte must-have, wanneer je op zoek bent naar een vitamine C supplement. Dit product, dat gebufferde vitamine C in een hoge dosering bevat, is zuurvrij, maagvriendelijk en daardoor een hoog gewaardeerd supplement.

Ester-C® is een speciaal gepatenteerde vorm van vitamine C die in supplementen wordt gebruikt en niet direct uit voeding wordt gehaald. De natuurlijke bronnen van vitamine C, zoals citrusvruchten, bessen, kiwi’s, paprika’s en groene groenten, bevatten de standaardvorm van vitamine C, ascorbinezuur. Ester-C® is ontworpen om makkelijker opneembaar te zijn en milder voor de maag en darmen, maar de vitamine C die je uit voeding haalt, is nog steeds effectief en een mooi begin voor je gezonde levensstijl. 

Wat zijn citrusbioflavonoïden?

Citrusbioflavonoïdenextract, ook wel bekend als vitamine P, is een natuurlijk extract dat voornamelijk wordt verkregen uit de schil en het vruchtvlees van citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen en grapefruits. Dit extract is gestandaardiseerd op 60% hesperidine. Deze bioflavonoïden zijn bekend om hun anti-oxidatieve eigenschappen. Ze helpen bij het beschermen van cellen tegen schade door vrije radicalen en ondersteunen de algemene gezondheid. Citrusbioflavonoïden werken synergetisch met vitamine C, wat betekent dat ze samen de opname en effectiviteit van vitamine C kunnen verbeteren.

Naast Ester-C® en citrusbioflavonoïdenextract bevat dit product ook rozenbottel (Rosa canina), acerola (Malpighia punicifolia) en BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Artikelcode: GN-645
EAN-code: 8719323302075
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 90 + 30 gratis veganistische tabletten
Samenstelling per dagdosering (= 1 tablet): %DRI
Ester-C® (calciumascorbaat)
  waarvan vitamine C
  waarvan calcium
1000
790
80
mg
mg
mg
**
987
10
Citrusbioflavonoïdenextract
  gestandaardiseerd op 60% hesperidine
25
mg
**
Rozenbottel (Rosa canina) extract 20 mg **
Acerola (Malpighia punicifolia) extract 5 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 

Ingrediënten
mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose), vitaminen, antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide), kruidenextracten, citrusbioflavonoïdenextract, glansmiddel (cellulose), verstevigingsmiddel (glycerine), verdikkingsmiddel (hydroxypropyl cellulose).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1 tot 3 tabletten per dag bij voorkeur tijdens de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!