Golden Naturals
Probiotica 50 miljard
14
veganistische maagsapresistente capsules
Gemiddeld:
Waardering:
84% of 100
Golden Naturals Probiotica 50 miljard 14 vegan maagsapresistente caps GN-528-10

Probiotica 50 miljard

Golden Naturals
14
veganistische maagsapresistente capsules
Gemiddeld:
Waardering:
84% of 100
€ 19,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Versterk je darmflora met onze krachtige probiotica van 50 miljard

Een harmonieuze combinatie van pre- en probiotica, extra versterkt met gemberextract.

Het complete probioticum: Meer dan alleen goede bacteriën

Golden Naturals Probiotica 50 miljard is meer dan een gewoon probioticum. Elke capsule die je inneemt, bevat niet alleen 50 miljard goede bacteriën uit 10 verschillende bacteriestammen, maar ook 100 mg prebiotica, gemberextract, vitamine C, vitamine A en biotine.

Het gemberextract in onze samenstelling ondersteunt de maag- en darmfunctie, draagt bij aan een regelmatige stoelgang, en een goede darmwerking en helpt bij het behoud van een gezonde spijsvertering*. Golden Naturals Probiotica 50 miljard is jouw uitgebreide ondersteuning voor een goede darmflora. Bevat 50 miljard levende bacteriën van 10 verschillende stammen per capsule.

  • Onze nummer 1 probiotica, deze bevat de meeste probiotica per capsule
  • Versterkt met 100 mg prebiotica om de effectiviteit van probiotica te verhogen.
  • Bevat gemberextract dat bijdraagt aan het behoud van een gezonde spijsvertering en darmfunctie.
  • Geleverd in maagsapresistente capsules, hierdoor komen de darm-vriendelijke bacteriën (probiotica) vrij in de darm en niet in de maag waar veel zuur aanwezig is en waar ze niet zouden overleven.
  • Ondersteund door vitamine C, A, en biotine om het immuunsysteem, de slijmvliezen en de stofwisseling te bevorderen.

De voordelen van meerdere bacteriestammen

In onze Probiotica 50 miljard combineren we 10 verschillende bacteriestammen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zo’n dergelijke mix effectiever is dan slechts één enkele bacteriestam. Met Golden Naturals Probiotica 50 miljard krijg je dus een breed scala aan gunstige bacteriën in je darmen.

Met Prebiotica: Voeding voor de goede bacteriën

Prebiotica, zoals Inuline, zijn voedingsvezels die de groei van gunstige bacteriën stimuleren. Ze worden in de dikke darm afgebroken door de bacteriën, die ze gebruiken als voedsel, waardoor hun groei wordt bevorderd. Door prebiotica aan onze Probiotica 50 miljard toe te voegen, wordt de probiotica effectiever.

Hoog overlevingspercentage: Resistent tegen maagzuur

Een belangrijke uitdaging bij probiotica is ervoor zorgen dat de goede bacteriën levend de darmen bereiken. Veel probiotica overleven de zuurtegraad van de maag niet. Golden Naturals Probiotica 50 miljard heeft dankzij de maagsapresistente capsules een hoge overlevingskans. Hierdoor kunnen de probiotica veilig de maag passeren om je darmen te bereiken.

Activiteit boven aantal: Kwaliteit boven kwantiteit

Het is niet alleen het aantal bacteriën dat telt, maar vooral of ze je maagzuur overleven en hun activiteit behouden. Golden Naturals garandeert de stabiliteit, overleving en metabole activiteit van de probiotica in Probiotica 50 miljard. Zo kun je vertrouwen op een hoog overlevingspercentage en actieve goede bacteriën.

Ondersteuning van het immuunsysteem, slijmvliezen en stofwisseling

Je vraagt je wellicht af hoe dit allemaal bijdraagt aan de gezondheid van je darmen. Welnu, je darmgezondheid is nauw verweven met je immuunsysteem en de gezondheid van je slijmvliezen. Een groot deel van je immuunsysteem bevindt zich namelijk in je darmen. Daarom draagt een sterker immuunsysteem bij aan een betere darmgezondheid.

De slijmvliezen in je darmen hebben ook een essentiële functie. Ze vormen de grens tussen de inhoud van je darmen en de rest van je lichaam. Gezonde slijmvliezen kunnen helpen bij het behoud van een gezonde darmfunctie.

En wat betreft je stofwisseling, deze wordt grotendeels gereguleerd door wat er in je darmen gebeurt. Een efficiënte stofwisseling kan bijdragen aan een betere algehele darmgezondheid, mede doordat het de optimale opname van voedingsstoffen uit je voedsel ondersteunt.

Zo biedt ons probioticum niet alleen ondersteuning aan je spijsvertering, maar draagt het ook bij aan een het behoudt van een goede stofwisseling en je immuunsysteem en slijmvliezen.

*Evaluatie gezondheidsclaims gemberextract is lopende.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-528
EAN-code: 8718164643255
Blogberichten (4)
Samenstelling
Inhoud 14 veganistische maagsapresistente capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Met minimaal 50 miljard levensvatbare bacteriën:  
  Bf lactis 5 miljard kve **
  Bf bifidum 5 miljard kve **
  Bf longum 5 miljard kve **
  En faecium 5 miljard kve **
  Lb acidophilus 5 miljard kve **
  Lb paracasei 5 miljard kve **
  Lb plantarum 5 miljard kve **
  Lb rhamnosus 5 miljard kve **
  Lb salivarius 5 miljard kve **
  Lc lactis 5 miljard kve **
Gember (Zingiber officinale) 10:1 extract 2,5 mg **
Vitamine A (retinylacetaat, 396 I.E.) 120 μg 15
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 24 mg 30
Biotine (D-biotine) 10 μg 20
Prebioticum (inuline) 100 mg **
L-glutamine 25 mg **
Organisch silicium (uit bamboe-extract) 5 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
μg = mcg
kve: kolonievormende eenheden

Ingrediënten
vulstof (maltodextrine), mengsel van levensvatbare bacteriën, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), prebioticum (inuline), vitaminen, L-glutamine, bamboe-extract, gemberwortel-extract.

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule bij voorkeur op een lege maag met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Bij gebruik van antibiotica 2 uur tussen inname probiotica en antibiotica laten. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
84% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!