Golden Naturals
Super Cod Liver Oil
60
softgel capsules
Golden Naturals Super Cod Liver Oil 60 caps GN-639-10

Super Cod Liver Oil

Golden Naturals
60
softgel capsules
€ 19,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom kiezen voor Super Cod Liver Oil?

Vraag je je af hoe je op een simpele manier meer goede vetten aan je dieet toevoegt? Wil je weten hoe de combinatie van levertraan en visolie jou specifiek kan helpen? Super Cod Liver Oil is jouw antwoord! Deze doordachte samenstelling bundelt de bijzondere krachten van levertraan met extra visolie in één dagelijkse capsule. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om je inname van essentiële vetzuren te boosten, maar het draagt ook bij aan je hartgezondheid, hersenfunctie en meer.

 • Een perfecte combinatie van levertraan met extra visolie voor al je omega-3 behoeften. Omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA die je in Super Cod Liver Oil vindt, zijn belangrijk voor ons lichaam, maar vooral voor ons hart. Ze helpen om je hart gezond te houden door te zorgen dat de bloeddruk en de hoeveelheid vetten in je bloed, zoals triglyceriden, op een goed niveau blijven. Dit is belangrijk omdat een gezond hart ervoor zorgt dat je lekker kunt blijven doen wat je leuk vindt.
 • Rijk aan EPA en DHA, essentieel voor een gezond hart, hersenen en helder zicht.
 • Vitamine A voor het behouden van een gezonde huid, scherp zicht en een sterk immuunsysteem
 • Vitamine D3 ondersteunt de spierfunctie en speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem
 • Gemakkelijk te gebruiken: slechts één capsule per dag voor jouw dagelijkse boost.
 • Bevat gemengde tocoferolen, een spectrum van vitamine E-verbindingen, voor antioxidatieve bescherming.

Met Golden Naturals Super Cod Liver Oil kies je voor een supplement dat je lichaam voorziet van de nodige ondersteuning om actief en gezond te blijven. Of je nu een drukke levensstijl hebt, niet regelmatig vette vis eet, of je immuunsysteem een extra boost wilt geven, dit supplement is een uitstekende keuze voor jou.

De werking van EPA en DHA: goed voor je hart

Je hart is verantwoordelijk voor het pompen van je bloed door je hele lijf. Om deze vitale functie te ondersteunen, is het belangrijk om je hart in topconditie te houden. Hier spelen EPA en DHA, twee omega-3 vetzuren uit visolie, een cruciale rol.

Wat zijn EPA en DHA?

EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die je voornamelijk terugvindt in vette vis zoals zalm, makreel en haring. Deze vetzuren zijn essentieel, wat betekent dat je lichaam ze niet zelf kan aanmaken. Daarom is het belangrijk om ze via je voeding of supplementen binnen te krijgen.

Voordelen voor het hart

EPA en DHA staan bekend om hun gunstige invloed op het hart. Ze dragen bij aan het behoud van een normale bloeddruk en een gezond vetgehalte in je bloed, twee factoren die cruciaal zijn voor een gezond hart. Omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA, zijn goed voor je hart. Ze helpen je bloeddruk normaal te houden en zorgen dat vetten in je bloed op een goed niveau blijven.

Hoe ondersteunen levertraan en visolie samen je hart, botten en zicht?

In Super Cod Liver Oil worden levertraan en visolie gecombineerd voor een uitgebalanceerde mix van omega-3 vetzuren. Levertraan is rijk aan vitamine A en D, wat bijdraagt aan een sterk immuunsysteem en gezonde botten. Visolie levert vooral EPA en DHA, welke bekend staan om de ondersteuning van het hart. Samen vormen ze een krachtig duo dat niet alleen goed is voor je hart, maar ook voor je zicht, hersenen en je botten, en dat allemaal in één makkelijk te slikken capsule.

Zuiverheid uit de diepten van de oceaan

Golden Naturals zet zich in voor het leveren van supplementen van de hoogste kwaliteit, waarbij de nadruk ligt op natuurlijke en zuivere ingrediënten. Deze Super Cod Liver Oil is een perfect voorbeeld van deze toewijding. Zorgvuldig gewonnen uit de lever van kabeljauw, biedt dit supplement een rijke bron van essentiële voedingsstoffen.

De kabeljauw die we gebruiken, wordt duurzaam gevangen in de ongerepte, koude wateren, ver weg van industriële vervuiling. Dit zorgt ervoor dat onze levertraanolie vrij is van schadelijke verontreinigende stoffen en zware metalen, waardoor je de puurste vorm van voeding krijgt.

Versterk je weerstand met gemengde tocoferolen

Gemengde tocoferolen, bestaande uit bèta, gamma en delta tocoferolen, vormen een krachtig trio van vitamine E-varianten die bekend staan om hun antioxidatieve eigenschappen. Deze combinatie werkt samen om je lichaamscellen te helpen beschermen tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en bevorderen zo de integriteit van je cellen en weefsel. Een ideale toevoeging voor iedereen die een beetje extra bescherming kan gebruiken.

Vitamines A & D3: Jouw dagelijkse boost voor je weerstand

Vitamine A en D3 zijn twee essentiële voedingsstoffen die elk op hun eigen manier bijdragen aan je gezondheid. Ze vormen een krachtig duo als het gaat om het ondersteunen van de gezondheid van je immuunsysteem, ogen, huid en botten. Hieronder ontdek je waarom deze vitamines zo belangrijk zijn en hoe ze elkaar aanvullen.

Hoe beschermen Vitamine A & D3 jouw immuunsysteem?

Vitamine A en D3 ondersteunen je lichaam op verschillende manieren. Vitamine A helpt bij het behouden van sterke huid en slijmvliezen, wat bijdraagt aan een natuurlijke barrière tegen externe elementen. Vitamine D3 speelt een rol in het evenwichtig houden van je lichaamsreacties, waardoor je weerstand op natuurlijke wijze ondersteund wordt.

Hoe helpt vitamine A bij nachtzicht?

Vitamine A is beroemd om zijn rol in het behoud van een goed gezichtsvermogen, vooral in situaties met weinig licht. Het is een essentiële component van rodopsine, een pigment in de ogen dat essentieel is voor nachtzicht.

Hoe draagt vitamine A bij aan de gezondheid van je huid en slijmvliezen?

Vitamine A is niet alleen belangrijk voor het gezichtsvermogen, maar speelt ook een sleutelrol bij de gezondheid van je huid en slijmvliezen. Het ondersteunt celgroei en -herstel, wat bijdraagt aan een gezonde huid en de integriteit van slijmvliezen onderhoudt.

Gebruikersdoelgroep Cod Liver Oil

Speciaal ontwikkeld voor personen die hun hartgezondheid proactief willen ondersteunen. Dit supplement is in het bijzonder geschikt voor:

 • Senioren: De omega-3 vetzuren, samen met de vitamines A en D3 in dit supplement, bieden essentiële ondersteuning voor het behouden van een gezond hart, hersenen en sterke botten.
 • Mensen met een beperkte blootstelling aan zonlicht: Vitamine D3, ook wel de 'zonvitamine' genoemd, is cruciaal voor de algehele gezondheid. Voor mensen die onvoldoende blootgesteld worden aan natuurlijk zonlicht, kan dit supplement een belangrijke bijdrage leveren aan hun vitamine D-niveau.
 • Personen die weinig tot geen vette vis eten: Omega-3 vetzuren, vooral EPA en DHA, zijn rijkelijk aanwezig in vette vis. Voor mensen die vis uit hun dieet weren, biedt dit supplement een alternatieve bron van deze belangrijke voedingsstoffen.
Artikelcode: GN-639
EAN-code: 8719323302129
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 60 softgel capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Cod liver oil, levertraan met omega 3-vetzuren
  waarvan eicosapentaeenzuur (EPA)
  aarvan docosahexaenoic (DHA)
1250
130
119
mg
mg
mg
**

Visolie met omega 3-vetzuren
  waarvan eicosapentaeenzuur (EPA)
  aarvan docosahexaenoic (DHA)
259
72
66
mg
mg
mg
**

Vitamine A (retinylpalmitaat, 2664 I.E.) 906 µg 113
Vitamine D3 (cholecalciferol, 200 I.E.) 25 µg 500
Gemengde tocoferolen (bèta, gamma, delta) 6 µg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 
µg = mcg

Ingrediënten
levertraanolie (vis), capsulehuls (rundergelatine, geleer-middel (glycerine), gezuiverd water), visolie (vis), gemengde tocoferolen.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet

Dit voedingssupplement (vetzuur, vitaminenpreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Ontdek de kracht van Super Cod Liver, het supplement dat niet alleen rijk is aan omega-3 vetzuren, maar ook een natuurlijke bron van vitamine A en D is.
 • Neem dagelijks 1 capsule, bij voorkeur bij een maaltijd. Dit bevordert de opname van de vetoplosbare vitamines en omega-3 vetzuren.
 • Regelmaat is cruciaal: Voor het beste resultaat is het belangrijk dit supplement consistent in te nemen als onderdeel van je dagelijkse gezondheidsroutine.
 • Goede hydratatie: Drink voldoende water gedurende de dag. Dit ondersteunt de algehele gezondheid en draagt bij aan een betere opname en verwerking van de voedingsstoffen in je lichaam.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

Super Cod Liver is met zorg ontwikkeld om de optimale voordelen van levertraan te bieden in een gemakkelijk in te nemen capsulevorm, zonder de bekende nasmaak van levertraan. Zo kun je moeiteloos de voordelen van deze voedingsrijke olie toevoegen aan je dagelijkse routine.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!