Golden Naturals
Vitamine D3 75 mcg
120
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
99% of 100
Golden Naturals Vitamine D3 75 mcg 120 softgel caps GN-484

Vitamine D3 75 mcg

Golden Naturals
120
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
99% of 100
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 14,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Extra hoog gedoseerde Vitamine D3 75 mcg

Voor wie een extra dosis vitamine D nodig heeft, biedt Golden Naturals een krachtige, gemakkelijk opneembare bron van deze essentiële vitamine. Onze Vitamine D3 75 mcg is specifiek bedoeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, en mensen die vaak lichaamsbedekkende kleding dragen waardoor hun huid niet of nauwelijks in contact komt met de zon.

  • Krachtige dosis: Met 75 mcg vitamine D3 biedt dit supplement een hogere dosis dan veel standaardproducten op de markt.
  • Gemakkelijke opname: De vitamine D3 is in de vorm van cholecalciferol, wat een betere opname in het lichaam bevordert.
  • Speciaal ontworpen voor risicogroepen: Dit supplement is specifiek bedoeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur en mensen die lichaamsbedekkende kleding dragen, allemaal groepen die vaak extra vitamine D nodig hebben.
  • Handige softgelcapsules: De vitamine D3 wordt geleverd in kleine softgelcapsules die gemakkelijk in te nemen zijn.
  • Ondersteund door de gezondheidsraad: De Gezondheidsraad beveelt aan dat bepaalde groepen extra vitamine D gebruiken, wat dit supplement een betrouwbare keuze maakt.
  • Draagt bij aan sterke botten en immuunsysteem: Vitamine D3 is essentieel voor het behoud van sterke botten en ondersteunt het immuunsysteem, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid.

Krachtige dosering, betere opname

Net als bij onze Vitamine D3 25 mcg, is dit supplement verrijkt met vitamine D in de vorm van cholecalciferol maar dan hoger gedoseerd. Deze vorm bevordert de opname van vitamine D in het lichaam, zodat je er maximaal van kunt profiteren. En ook dit supplement wordt geleverd in onze handige softgelcapsules voor gemakkelijke inname.

Wie heeft extra vitamine D nodig?

Als je tot de groep behoort die extra vitamine D nodig heeft, of als je door een deskundige bent geadviseerd een hogere dosis in te nemen, dan is Golden Naturals Vitamine D3 75 mcg de ideale keuze voor jou. Het is een geweldige aanvulling voor mensen met een donkere huidskleur en senioren die extra vitamine D nodig hebben voor sterke botten. Zo wordt vitamine D ook door de gezondheidsraad aanbevolen om de risico’s van vallen te verminderen, in verband met houdinginstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.

Gezonde botten en meer

Vitamine D is cruciaal voor een goede gezondheid. Het helpt niet alleen bij de opname van calcium voor sterke botten, maar ondersteunt ook het immuunsysteem. Golden Naturals Vitamine D3 75 mcg kan je helpen je dagelijkse behoefte aan vitamine D te bereiken, vooral als je extra ondersteuning nodig hebt.

Waarom Golden Naturals Vitamine D3 75 mcg?

Onze formule biedt een krachtige dosis vitamine D3 in een vorm die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Bovendien zijn onze softgelcapsules gemakkelijk in te nemen. Kies voor kwaliteit, kies voor Golden Naturals Vitamine D3 75 mcg.

Wat is vitamine D3 eigenlijk?

Vitamine D is essentieel voor diverse lichaamsfuncties, met name voor de gezondheid van onze botten en tanden. Het speelt een cruciale rol bij de opname van calcium in de darmen. Calcium en vitamine D samen helpt botontkalking te voorkomen (vanaf 50 jaar). Er zijn twee belangrijke vormen van vitamine D: vitamine D2 (ergocalciferol) en vitamine D3 (cholecalciferol). Vitamine D2 wordt voornamelijk gevonden in plantaardige bronnen, zoals paddenstoelen die onder ultraviolet licht zijn gegroeid. Vitamine D3 daarentegen komt voornamelijk voor in dierlijke bronnen, zoals vette vis, levertraan en eierdooiers. Daarnaast is vitamine D3 de vorm die onze huid aanmaakt wanneer deze wordt blootgesteld aan zonlicht. Ondanks dat beide vormen kunnen bijdragen aan de vitamine D-status in het lichaam, is uit onderzoek gebleken dat D3 efficiënter is dan D2 in het verhogen en behouden van adequate vitamine D-waarden in het bloed.

Waarom is vitamine D3 zo populair?

De afgelopen jaren is vitamine D3 steeds populairder, zowel in wetenschappelijke kringen als bij het grote publiek. De belangrijkste reden voor deze populariteit is de effectiviteit van D3 ten opzichte van andere vitamine D-vormen. Vitamine D3 wordt niet alleen efficiënter opgenomen door het lichaam, maar het blijft ook langer actief in ons systeem, wat leidt tot een stabielere en langdurigere vitamine D-status. Daarnaast is de natuurlijke aanmaak van vitamine D3 door de huid bij blootstelling aan zonlicht een uniek en fascinerend proces, waardoor veel mensen de voorkeur geven aan deze vorm. Daarbij komt dat D3 over het algemeen wordt geassocieerd met diverse gezondheidsvoordelen, variërend van botgezondheid tot immuunondersteuning, waardoor het een gewild supplement is geworden in veel huishoudens.


 


Artikelcode: GN-484
EAN-code: 8718164647734
Blogberichten (8)
Samenstelling
Inhoud 120 softgel capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule) %DRI
Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet, 3000 I.E.) 75 µg 1500

Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
µg = mcg

Ingrediënten
vierge olijfolie (uit eerste persing), rundergelatine (capsulehuls), geleermiddel (glycerine), water, vitamine D3 (Cholecalciterol).
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule met water innemen. Neem de capsule tijdens of direct na een maaltijd in die vet bevat, om de opname van vitamine D te optimaliseren. Vitamine D is vetoplosbaar, wat betekent dat de opname ervan verbetert in aanwezigheid van vetten.

Geschikt voor kinderen van 11 jaar en ouder. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
99% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!