Golden Naturals
Magnesium Tauraat
90
veganistische capsules
Golden Naturals Magnesium Tauraat 90 capsules GN-642

Magnesium Tauraat

Golden Naturals
90
veganistische capsules
€ 19,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Vind je focus en energie terug met Magnesium Tauraat

Merk je dat jouw geheugen, concentratie, geestelijke energie of gemoedstoestand achteruit gaat? Of dat je geestelijk vermoeid bent of minder presteert dan voorheen? Wellicht kan een supplement met magnesiumtauraat en vitamine B6 deugd doen! Golden Naturals heeft een product, Magnesium Tauraat, speciaal ter ondersteuning van je hoofd. Beide ingrediënten hebben een positieve werking op je hersenen en de bijkomende functies daarvan.

  • Golden Naturals Magnesium Tauraat met magnesiumtauraat en vitamine B6: ter ondersteuning van een normale psychologische functie, voor het behoud van een goede mentale balans en hersenfuncties en het draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
  • Magnesiumtauraat is een vorm van magnesium die gebonden is aan het aminozuur l-taurine. Dit is een magnesiumchelaat – de best opneembare vorm. Door deze binding is het makkelijker voor het magnesium om de bloed-hersenbarrière te passeren.
  • Met BioPerine® voor de opneembaarheid.

Wat is magnesiumtauraat?

Magnesiumtauraat is een vorm van magnesium die organisch gebonden is aan het aminozuur l-taurine, vandaar de naam magnesiumtauraat. Magnesiumtauraat wordt gezien als makkelijk opneembaar door het lichaam. Het is een biologische beschikbare vorm. Magnesiumchelaten zijn de beste vormen van magnesium. Hieronder vallen magnesiumtauraat, -malaat en -bisglycinaat. Deze drie vormen bevatten een aminozuurchelaat, simpel gezegd: een beschermlaagje. Deze structuur is sterk en kan niet gesplitst worden door maagsap. Hierdoor bereikt de stof onze darmen en kan ons lichaam het mineraal in zijn geheel opnemen. Door deze vormen ervaar je weinig tot geen maag- of darmongemakken. In het product Magnesium Tauraat zit deze goed opneembare vorm en ervaar je dus alle bijkomende voordelen daarvan.

Waarom magnesiumtauraat?

Deze magnesiumvorm is gebonden aan l-taurine. Door deze binding is het makkelijker voor het magnesium om de bloed-hersenbarrière te passeren. De opname in het hersenweefsel is ook beter dan bij de andere magnesiumvormen

Deze vorm is vergelijkbaar met magnesiumbisglycinaat, maar volgens experts helpt deze sneller. Magnesiumbisglycinaat is goed, magnesiumtauraat is net een stapje beter. 

Uitstekend voor je hoofd

Magnesium is belangrijk voor de ondersteuning van een normale psychologische functie, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde mentale balans. Het speelt een cruciale rol in het functioneren van de hersenen en draagt bij aan de verminderen van vermoeidheid en moeheid, wat indirect kan resulteren in een verbeterde concentratie en mentale helderheid.

Onder gezonde hersenfuncties verstaan we het geheugen, de leerprestatie en de concentratie. In het product Magnesium Tauraat worden al deze processen ondersteunt. Dit kan een positief effect hebben op de dagelijkse mentale prestatie. 

Met vitamine B6 (P-5-P)

Vitamine B6, ook wel bekend als pyridoxaal-5’-fosfaat (P-5-P), wordt vaak aan een magnesiumsupplement toegevoegd vanwege de synergetische werking. Vitamine B6 is belangrijk voor de synthese tussen serotonine en dopamine. Dit speelt een rol in de stemming en emoties. Vitamine B6 draagt bij aan een heldere geest. Het is goed voor gemoedstoestand, het geheugen en voor geestelijke energie. Kortom: deze vitamine is goed voor je hersenen en de bijbehorende functies.

Artikelcode: GN-642
EAN-code: 8719323302150
Blogberichten (11)
Samenstelling
Inhoud 90 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Magnesium tauraat
  waarvan elementair magnesium
675
60
mg
mg

16
Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 0,7 mg 50

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
magnesium tauraat, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat).
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Gebruik & dosering
Instructies
Neem 1 tot 4 capsules per dag. Als je een onderhoudsdosering wil toepassen, kun je het beste kiezen voor 1 of 2 capsules per dag. Wil je extra ondersteuning? Neem dan 3 tot 4 capsules per dag. Probeer de capsules in de ochtend in te nemen, zodat je de gehele dag profijt hebt van de afgifte van de stof. Als je meerdere capsules per dag neemt, kun je ervoor kiezen om de inname te verspreiden gedurende de dag. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit voedingssupplement kan voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!