Visolie & vetzuren

Visolie staat in de top 5 van favoriete voedingssupplementen. Visolie bevat twee essentiële omega 3-vetzuren, EPA en DHA. Niet iedereen eet 2 keer in de week vette vis waardoor je niet voldoende gezonde visvetzuren binnen krijgt. Een supplement kan dit tekort aanvullen.

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Wat is de beste visolie voor jou?

Visolie staat sinds enkele jaren in de top 5 staat van favoriete voedingssupplementen in Nederland. Niet voor niets, want visolie is een perfecte bron van twee belangrijke omega 3-vetzuren: EPA en DHA. Vis eten is simpelweg de beste manier om deze vetzuren binnen te krijgen. Alleen eten Nederlanders gemiddeld té weinig vis, waardoor de kans bestaat dat we onvoldoende omega-3 vetzuren innemen. Gelukkig zijn er visolie pillen die een mogelijk tekort kunnen voorkomen. Maar wat is nu de beste visolie voor jou?

Visolie pillen: let op de kwaliteit!

Vette vis is een rijke bron van omega 3-vetzuren EPA en DHA. Om voldoende gezonde visvetzuren binnen te krijgen, moet je minstens 2 keer in de week vette vis eten. Vette vissoorten zijn bijvoorbeeld haring, makreel, paling en zalm. Ook visolie pillen met goede vetzuren kunnen nuttig zijn. Golden Naturals Visolie capsules bevatten omega 3-vetzuren uit visolie van de beste kwaliteit. De visolie is afkomstig van ansjovis uit de noordelijke Stille Oceaan die duurzaam en onder gecontroleerde omstandigheden is gevangen. Dat betekent zuivere visolie die grondig is gefilterd, geurloos is gemaakt en ontdaan van schadelijke stoffen (zware metalen, dioxines en PCB’s).

Goede opname van omega 3 uit visolie

Vaak worden visolie pillen geproduceerd met verbindingen die van nature niet in het lichaam voorkomen. In de meeste visolie capsules zit EPA en DHA in de vorm van ethylesters. Die kan het lichaam moeilijker verwerken, waardoor de opname minder is. Daarom bevatten visolie pillen van Golden Naturals vetzuren in de vorm van triglyceriden, die van nature in het lichaam voorkomt. Onderzoek toont aan dat deze triglyceridenvorm zorgt voor een betere opname van de vetzuren uit visolie capsules, waardoor het betere gezondheidseffecten bereikt.

Wat kies je? – Goed, beter, best!

Golden Naturals heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige visolie pillen met diverse concentraties in omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Visolie EPA 50% / DHA 25% (60/180 softgel visolie capsules)

Onze beste visolie en absolute nummer 1-keuze. Het voordeel van deze sterkste variant is dat je hiermee sneller hogere waarden in het lichaam bereikt en daardoor eerder effect ondervindt.

Visolie EPA 33% / DHA 22% (60/180 softgel visolie capsules)
Dankzij uitstekende prijskwaliteitverhouding zijn deze visolie pillen ook een bestseller in ons omega 3-assortiment. Een prima ‘middenmoter’.

Visolie EPA 18% / DHA 12% (180/500 softgel visolie capsules)
Zeer geschikt voor langdurig gebruik, en als onderhoudsdosering. Erg voordelig en nog steeds een prima kwaliteit.