Visolie & vetzuren

Visolie staat in de top 5 van favoriete voedingssupplementen. Visolie bevat twee essentiële omega 3-vetzuren, EPA en DHA. Niet iedereen eet 2 keer in de week vette vis waardoor je niet voldoende gezonde visvetzuren binnen krijgt. Een supplement kan dit tekort aanvullen.

Filteren
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Visolie & omega 3 supplementen

Ontdek de kracht van Omega-3 met onze premium visolie producten, rijk aan essentiële vetzuren EPA en DHA. Elk zorgvuldig samengesteld capsule levert een optimale hoeveelheid mg DHA of EPA, specifiek afgestemd op uw dagelijkse inname behoeften. Verrijkt met de zuiverheid van vette vis, bieden onze supplementen een natuurlijke bron van onverzadigde vetzuren, essentieel voor het ondersteunen van uw hartgezondheid en cognitieve functies. Kies voor een gezond leven met onze Omega-3 vetzuren assortiment.

Wat doet Omega 3 vetzuren in visolie supplementen

Omega-3 vetzuren, voornamelijk gevonden in visolie, zijn cruciaal voor onze gezondheid, met DHA en EPA als belangrijkste componenten. Deze meervoudig fatty acids dragen bij aan de normale werking van het hart en zijn goed voor het gezichtsvermogen. Hoewel vette vis een rijke bron van omega-3 is, halen velen van ons niet de aanbevolen hoeveelheid omega-3 via de voeding binnen. Hier komen omega 3 capsules om de hoek kijken, die een gemakkelijke en effectieve manier bieden om deze essentiële voedingsstoffen aan te vullen, met de aanbevolen inname van 250 mg EPA en DHA.

Er zijn diverse omega-3 fatty acids producten in het assortiment die voor inname van omega kunnen zorgen. Zo is er cod liver oil, krillolie en uiteraard de visolie in diverse verhoudingen.

Plantaardige alternatieven voor omega-3 vetzuren

Naast visolie zijn er plantaardige bronnen van omega-3, zoals algenolie, die rijk zijn aan DHA. Deze optie is ideaal voor diegenen die een vegetarische of veganistische levensstijl volgen of voor mensen die weinig tot geen vette vis eten. Omega 3 algenolie biedt een duurzaam en effectief alternatief om voldoende omega 3 binnen te krijgen, zonder afhankelijk te zijn van visbronnen.

Visolie: Diverse Verhoudingen omega 3-vetzuren voor Iedereen

In omega-3 visolie komen verschillende verhoudingen van EPA en DHA vaak voor, zoals 18% EPA & 12% DHA, 33% EPA & 22% DHA, en 50% EPA & 25% DHA. Deze specifieke combinaties bieden diverse gezondheidsvoordelen, afgestemd op individuele behoeften. Zo kan een hogere EPA-concentratie voordelig zijn voor de hartgezondheid, terwijl een hogere DHA-concentratie de hersenfunctie en het gezichtsvermogen kan ondersteunen. Het kiezen van de juiste verhouding hangt af van uw specifieke gezondheidsdoelen en dieetvoorkeuren. Als het niet lukt om regelmatig vis te eten, kan 1 van deze vormen omega 3 visolie uitkomst bieden. Voor meer informatie over deze verhoudingen en hoe ze passen bij verschillende gezondheidsbehoeften, kunt u de Golden Naturals website raadplegen.

DHA is o.a. goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen. Hoeveel omega heb je dan nodig? Inname van 250 mg DHA per dag zorgt al voor de nodige ondersteuning. EPA en DHA samen zijn o.a. goed voor het hart en de bloeddruk. Ook hier wordt het gunstige effect verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. Bij inname van 3 capsules per dag haal voldoende hoeveelheid omega binnen.

Wat is dan omega 6?

Omega 6-vetzuren zijn een groep meervoudig onverzadigde vetzuren die essentieel zijn voor onze gezondheid, maar die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Gammalinoleenzuur (GLA), een specifiek type omega-6, wordt vaak besproken in de context van het verlichten van menstruatie-ongemakken en is te vinden in bijvoorbeeld Teunisbloemolie en Borageolie. Hoewel omega-6 vetzuren in veel voedingsmiddelen voorkomen, is het cruciaal om een evenwichtige verhouding tussen omega-6 en omega 3 vetzuren in de voeding te handhaven.

Klaar om omega 3 supplementen te ontdekken?

Eet je niet 2 keer per week vis? Krijg je niet voldoende omega 3 per dag binnen? Ben je geïnteresseerd in omega 3-supplementen naast je goede voeding en een gezonde levensstijl? Ontdek dan het assortiment van Golden Naturals en kies je omega 3-supplement. Een supplement is een bron van omega 3 en bevat de beste omega 3. Voor persoonlijk advies of meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.