Golden Naturals
Teunisbloemolie 1300 mg
120
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Teunisbloemolie 1300 mg 120 softgel caps GN-413-04

Teunisbloemolie 1300 mg

Golden Naturals
120
softgel capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 29,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom is Teunisbloemolie 1300 mg jouw keuze tijdens de menstruatie?

Voel je je soms uitgedaagd door de natuurlijke cycli van je lichaam en zoek je een natuurlijke ondersteuning voor je huid? Heb je ooit nagedacht over de kracht van een zuiver, plantaardig supplement dat in harmonie werkt met je lichaam? Teunisbloemolie 1300 mg van Golden Naturals kan het antwoord zijn dat je zoekt.

Deze bijzondere olie, gewonnen uit de zaden van de teunisbloem en koudgeperst om de integriteit van de voedingsstoffen te behouden, is rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA). GLA is een omega-6-vetzuur dat bekend staat om zijn ondersteunende rol bij de gezondheid van de huid en het verminderen van menstruatie-ongemakken. Het is de koudgeperste methode die ervoor zorgt dat de olie zijn natuurlijke eigenschappen behoudt, waardoor je de maximale voordelen krijgt van dit krachtige ingrediënt.

  • Koudgeperst om de zuiverheid en kracht van de olie te garanderen.
  • Bevat minimaal 9% GLA, een actieve component die helpt bij het onderhouden van een gezonde huid en hormoonbalans.
  • Ondersteunt bij ongemakken rondom de menstruatie, waardoor je je elke dag van de maand comfortabel voelt.
  • Biotine, een essentiële vitamine in de formule, bevordert de gezondheid van huid en haar.
  • Vitamine B6, toegevoegd voor zijn cruciale rol in het optimaliseren van de hormonale activiteit.
  • Vitamine E ondersteunt als antioxidant de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Teunisbloemolie voor ondersteuning van de huid, hormonen, haar en menstruatie van de vrouw

Wat maakt de koudgeperste Teunisbloemolie van Golden Naturals zo speciaal?

Hoe zorgt een zorgvuldig geëxtraheerde olie voor een diepgaande invloed op jouw gezondheid? Wat is de kracht achter de koudgeperste methode die Golden Naturals gebruikt voor zijn Teunisbloemolie 1300 mg?

De techniek van koudpersing

Koudpersing is een delicate methode om olie uit zaden te extraheren zonder gebruik te maken van hoge temperaturen. Dit proces zorgt ervoor dat alle natuurlijke eigenschappen, zoals de essentiële vetzuren en vitaminen, intact en actief blijven. Het resultaat is een pure, krachtige olie die je lichaam de volledige voordelen van de teunisbloem biedt.

Het belang van gamma-Linoleenzuur

Gamma-linoleenzuur (GLA) is een omega-6-vetzuur dat niet vaak voorkomt in de plantaardige oliën. Het speelt een cruciale rol in de regulatie van hormonale functies. Door directe toediening van GLA via de Teunisbloemolie 1300 mg, voorziet Golden Naturals je van een directe bron van deze belangrijke voedingsstof, die samenwerkt met je lichaam om de huid te voeden en hormonale schommelingen in balans te brengen.

Door te kiezen voor deze Teunisbloemolie 1300 mg, kies je voor een supplement dat met zorg is samengesteld en geproduceerd, met respect voor zowel de natuurlijke eigenschappen van de ingrediënten als jouw lichaam.

Wat maakt Teunisbloemolie 1300 mg zo effectief tijdens je menstruatie?

GLA  wordt in verband gebracht met hormonale gezondheid, wat bijdraagt aan de verlichting van ongemakken gerelateerd aan de menstruatiecyclus. Voor vrouwen die elke maand worstelen met hormonale schommelingen, biedt Teunisbloemolie 1300 mg een natuurlijke ondersteuning.

Wat is GLA en waarom is het belangrijk?

Gamma-linoleenzuur (GLA) is meer dan alleen een vetzuur; het is een voorloper voor prostaglandinen - hormoonachtige stoffen die bijdragen aan een verscheidenheid aan lichaamsprocessen. Een onrustige huid is vaak hormoon gerelateerd. Door deze te beheersen, kan GLA helpen de rust en helderheid van je huid te herstellen.
Het is deze combinatie van zorgvuldige verwerking en krachtige ingrediënten die Teunisbloemolie 1300 mg onderscheidt als een superieure keuze voor diegenen die hun huid en hormonale gezondheid natuurlijk willen ondersteunen.

Kracht van Teunisbloem in softgelcapsules

Waarom zit er biotine in voor het haar en de huid?

Voor vrouwen die de invloed van hormonale schommelingen tijdens de menstruatiecyclus ervaren, kan biotine in Teunisbloemolie 1300 mg bijzonder waardevol zijn. Het kan helpen de effecten van hormonale veranderingen op de huid en het haar te minimaliseren, waardoor je er op je best uit blijft zien en je op je best voelt, ongeacht de tijd van de maand.

Gebruikersdoelgroep: Voor wie is Teunisbloemolie 1300 mg de juiste keuze?

Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om je huid te verzorgen en hormonale schommelingen te beheersen? Teunisbloemolie 1300 mg is speciaal samengesteld voor vrouwen die deze aspecten van hun welzijn willen ondersteunen.

Vrouwen die streven naar een gezonde huid:
Door het drukke leven van vandaag kan de huidverzorging er soms bij inschieten. Voor vrouwen die hun huid natuurlijk willen ondersteunen, biedt Teunisbloemolie een rijke bron van GLA, wat bijdraagt aan de hydratatie en elasticiteit van de huid.

Vrouwen die menstruatie-ongemakken ervaren:
Menstruatie kan gepaard gaan met diverse ongemakken. Teunisbloemolie 1300 mg kan verlichting bieden door de balans van hormonen te ondersteunen en zo bij te dragen aan een comfortabeler menstruatieproces.

Vrouwen in overgangsfases:
Hormonale veranderingen tijdens verschillende levensfases kunnen uitdagend zijn. Teunisbloemolie kan bijdragen aan het beheersen van deze veranderingen en het behoud van een gevoel van welzijn tijdens deze natuurlijke transities.

Golden Naturals Teunisbloemolie 1300 mg is daarom een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke ondersteuning voor deze specifieke behoeften. Het is een aanvulling die in lijn is met een bewuste leefstijl.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende

Artikelcode: GN-413
EAN-code: 8718164647055
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 120 softgel capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule) %DRI
Teunisbloem (Oenothera biennis) olie 1300 mg **
   waarvan 9% GLA (gammalinoleenzuur) 117 mg **
Vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat) 0,21 mg 15
Biotine (D-Biotine) 7,5 µg 15
Vitamine E (D-alfa-tocoferol, 14 I.E.) 10 mg 83

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg

Ingrediënten
teunisbloemolie*, rundergelatine (capsulehuls), bevochtigingsmiddel (glycerol), gezuiverd water, vitaminen.

*Betreft koudgeperste teunisbloemolie.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Het integreren van Teunisbloemolie 1300 mg in je dagelijkse routine is eenvoudig en effectief. Voor optimaal resultaat is het belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en consistent te zijn in het gebruik.

Neem dagelijks 1 capsule, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Dit helpt de absorptie van de olie te optimaliseren en bevordert een maximale effectiviteit van de actieve ingrediënten.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!