Golden Naturals
Probiotica 100 miljard
45
veganistische maagsapresistente capsules
Golden Naturals Probiotica 100 miljard 45 caps GN-629-10

Probiotica 100 miljard

Golden Naturals
45
veganistische maagsapresistente capsules
€ 54,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Een buik vol goede bacteriën met Probiotica 100 miljard

Maak kennis met Probiotica 100 Miljard, door de toevoeging van Gember, jouw dagelijkse ondersteuning voor je darmen. Dit supplement biedt een krachtige combinatie van 24 verschillende probiotica stammen, wat samen neerkomt op een indrukwekkende 100 miljard levensvatbare bacteriën. Elk van deze stammen is zorgvuldig geselecteerd om jouw darmflora te ondersteunen en in balans te houden.

Maar er is meer. Probiotica 100 Miljard gaat verder dan alleen probiotica door de toevoeging van essentiële vitamines en natuurlijke ingrediënten:

  • Vitamine A: Speelt een sleutelrol in het gezond houden van de slijmvliezen in je darmen, wat essentieel is voor een goede darmfunctie.
  • Vitamine C: Ondersteunt het immuunsysteem, waardoor je lichaam beter in staat is om zichzelf te verdedigen tegen ziekteverwekkers.
  • Biotine: Draagt bij aan het behoud van een gezonde huid en slijmvliezen, wat belangrijk is voor zowel je uiterlijk als je interne gezondheid.
  • Gemberextract: Bekend om zijn positieve invloed op de darmwerking, het ondersteunen van een natuurlijke stoelgang en het behouden van een gezonde spijsvertering.
  • Prebioticum (Inuline): Deze voedingsvezel dient als voeding voor de probiotica.
  • Met Probiotica 100 Miljard krijg je door de toevoeging van Gember en vitamine C een uitgebreide ondersteuning, gericht op zowel je darmgezondheid als je algehele weerstand.
  • Handige kleine verpakking zodat het gemakkelijk mee te nemen is.

Wat is een goede darmflora?

In de darmen van een gezond persoon leven triljoenen bacteriën, bestaande uit honderden tot duizenden verschillende stammen. Deze enorme gemeenschap van micro-organismen, die totaal wel 1,5 kilo kan wegen, is bekend als de darmflora of het microbioom en is ongelooflijk divers en varieert sterk van persoon tot persoon.

De exacte samenstelling van de darmflora wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals genetica, leeftijd, dieet, levensstijl, en zelfs geografische locatie. Hoewel het moeilijk is om een specifiek aantal stammen te bepalen dat aanwezig is in elke gezonde persoon, wordt algemeen erkend dat er een grote diversiteit aan bacteriële stammen gewenst is. Elke stam heeft namelijk unieke eigenschappen.

Probiotica 100 miljard van Golden Naturals bevat maar liefst 24 verschillende stammen en levert hierdoor een grotere diversiteit aan stammen. Hier is dit product uniek in. In dit geval kunnen we zeggen “Meer is beter!”.

Waarom zitten er extra ingrediënten in?

Vitamine A: Speelt een cruciale rol in het behouden van de gezondheid van de slijmvliezen in je darmen. De slijmvliezen dragen bij aan de bescherming en integriteit van de darmwand, wat essentieel is voor een optimale darmfunctie.

Vitamine C: Belangrijk voor het ondersteunen van het immuunsysteem. Het helpt met name in de darmen, waar het bijdraagt aan de algehele immuunfunctie en je lichaam helpt zichzelf te verdedigen.

Prebiotica (Inuline): Een speciale voedingsvezel die de groei en activiteit van goede bacteriën in de darmen stimuleert, waardoor de probiotica een optimale omgeving hebben om te groeien.

Hoe herstel je de darmflora na antibiotica-kuur?

Als je antibiotica hebt gebruikt, heeft je buik wat extra hulp nodig. Alle goede bacteriën zijn namelijk ook aangepakt door de antibiotica. Neem daarom 14 dagen lang probiotica om je darmen weer aan te vullen met goede bacteriën.

Ook je stoelgang kan door de antibiotica in de war zijn, hier helpt de probiotica 100 miljard ook voor aangezien het gemberextract bevat dat voor een natuurlijke stoelgang zorgt.

Ondersteunt dit product bij ongemakken omtrent de spijsvertering en stoelgang?

Ja, Probiotica 100 miljard van Golden Naturals bevat gemberextract dat goed is voor de darmwerking, natuurlijke stoelgang en het behoud van een gezonde spijsvertering.

Ook de slijmvliezen in je darmen worden ondersteund door de toegevoegde vitamine A, wat essentieel is voor een goede darmfunctie.

Je algehele immuunsysteem wordt ondersteund door de vitamine C in het product, waardoor je lichaam beter in staat is om zichzelf te verdedigen.

Als je darmen een beetje van slag zijn (uit balans) dan kan je een kort kuurtje nemen.

Wat is prebioticum?

Prebiotica zijn speciale soorten voedingsvezels die je niet kunt verteren, maar die wel heel belangrijk zijn voor je spijsvertering. Je vindt ze in allerlei groentes, fruitsoorten en granen. Wat deze vezels zo speciaal maakt, is dat ze de groei en de activiteit van de goede bacteriën in je darmen stimuleren.

Een vooraanstaand voorbeeld van zo'n prebioticum is inuline. Inuline is een natuurlijke vezel die de goede bacteriën in de darmen voedt. Deze vezel zorgt ervoor dat de probiotica in je darmen een optimale omgeving hebben om te groeien en hun belangrijke functies uit te voeren.Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. Golden Naturals is verplicht om zich te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming is om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-629
EAN-code: 8719323302051
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 45 veganistische maagsapresistente capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Met minimaal 100 miljard levensvatbare bacteriën:
  Bf bifidum 5 miljard kve **
  Bf breve 5 miljard kve **
  Bf infantis 5 miljard kve **
  Bf lactis 5 miljard kve **
  Bf longum 5 miljard kve **
  Lb acidophilus 5 miljard kve **
  Lb bulgaricus 5 miljard kve **
  Lb casei 5 miljard kve **
  Lb fermentum 5 miljard kve **
  Lb heleiticus 5 miljard kve **
  Lb gasseri 5 miljard kve **
  Lb lactis 5 miljard kve **
  Lb plantarum 5 miljard kve **
  Lb rhamnosus 5 miljard kve **
  Lb salivarius 5 miljard kve **
  En faecium 5 miljard kve **
  Str thermophilus 5 miljard kve **
  Lb delbrueckii 4 miljard kve **
  Lb paracasei 4 miljard kve **
  Lc cremoris 2 miljard kve **
  Lc lactis ssp lactis 2 miljard kve **
  Lb brevis 1 miljard kve **
  Lb kefiri 1 miljard kve **
  Pe acidilacti 1 miljard kve **
Vitamine A (retinylacetaat, 400 I.E.) 120 µg 15
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 12 mg 15
Biotine (D-biotine) 10 µg 20
Prebioticum (inuline) 50 mg **
L-glutamine 3 mg **
Gember (Zingiber officinale) 10:1 extract 2,5 mg **
Organisch silicium (uit bamboe-extract) 2 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
μg = mcg/kve: kolonievormende eenheden

Ingrediënten
vulstof (maltodextrine), mengsel van levensvatbare bacteriën, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), prebioticum (inuline), vitaminen, kruidenextracten, L-glutamine.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit voedingssupplement (probiotica-, vezels-, vitaminepreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule bij voorkeur op een lege maag met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Voor een optimale werking van Probiotica 100 Miljard wordt aangeraden om dagelijks één capsule in te nemen. Voor het beste resultaat neem je de capsule bij voorkeur op een lege maag, samen met wat water. Dit zorgt ervoor dat de probiotica goed wordt opgenomen door je lichaam. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Bij gebruik van antibiotica 2 uur tussen inname probiotica en antibiotica laten. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!