Golden Naturals
Ashwagandha 600 mg
60
vegetarische capsules
_Golden Naturals Ashwagandha 60 vega caps GN-377

Ashwagandha 600 mg

Golden Naturals
60
vegetarische capsules
€ 20,95
Op voorraad. Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, morgen in huis
-
+
Voeg toe aan verlanglijst
Beschrijving
Ashwagandha (Withania somnifera) is een kruid uit India, Centraal- en Zuid-Azië en delen van Afrika. De ayurvedische traditie kent het gebruik van ashwagandha al meer dan 4000 jaar, maar in westerse landen is het minder bekend. Recent heeft de wetenschap de traditionele toepassingen van ashwagandha onderstreept. Daarmee is het één van de weinige kruiden met wetenschappelijk onderbouwde toepassingen voor zowel de psychologische, als fysiologische aspecten van het menselijk lichaam. Bijzonder aan ashwagandha is de sterke adaptogene werking. Adaptogenen beschermen het lichaam tijdens fysieke stress. De actieve stoffen in het wortelextract van Ashwagandha geven rust en versterken de geestelijke veerkracht. Golden Naturals Ashwagandha 300 mg bevat het branded ingrediënt ashwagandha KSM-66®, wereldwijd beste beschikbare ashwagandha-extract. Dat komt omdat het uitsluitend bestaat uit de wortels van de Withania somnifera-plant. In ashwagandha KSM-66® zijn alle componenten van het originele kruid evenredig aanwezig, zonder exces van een van de werkzame stoffen. Dit is belangrijk omdat alle componenten in hun natuurlijke proportie aanwezig moeten zijn voor een optimaal effect.

Meer informatie?
Lees ook eens deze interessante blog.
Artikelcode: GN-377
EAN-code: 8718164646706
Samenstelling
Inhoud 60 vegetarische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules)
Ashwagandha wortelextract
(Withania somnifera, KSM 66®)
600 mg
   gestandaardiseerd op 5% withanolides 30 mg
L-leucine 70 mg
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg
Ingrediënten
Ashwagandha gewassen in melk, verdikkingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose), natuurlijk antiklontermiddel (rijstconcentraat), gefermenteerde plantaardige L-leucine, natuurlijke vulstof (rijst extract), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, noten, pinda, schaal- en weekdieren, soja, vis
Allergenen
Bevat melk.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
2x daags 1 capsule vóór of tijdens de maaltijd met water innemen.Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Jouw waardering
Blogberichten