Golden Naturals
Ashwagandha KSM-66
120
vegetarische capsules
Golden Naturals Ashwagandha 120 vega caps GN-625-01

Ashwagandha KSM-66

Golden Naturals
120
vegetarische capsules
 • helpt bij stress-situaties*
 • 600 mg per dagdosering
 • voor de geestelijke veerkracht*
Normale prijs € 36,95 Speciale prijs € 27,70
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Ashwagandha KSM66 helpt je ontspannen en veerkrachtig te blijven

Je hebt vast wel eens van superfoods en gezondheidsboosters gehoord, maar heb je al kennisgemaakt met Ashwagandha KSM-66? Dit is niet zomaar een kruid; het is een van de krachtigste heilzame planten die helpen voor de geestelijke veerkracht om zo beter met stress om te gaan.

 • Helpt je tijdens stress-situaties en het is opbeurend doordat het de geestelijke veerkracht verbeterd. Het is een rustgever die je nodig hebt tijdens deze momenten.
 • KSM-66 is het meest kwalitatief hoogwaardig Ashwagandha-extract beschikbaar op de markt. Alle natuurlijke werkzame stoffen in de natuurlijke verhoudingen zijn aanwezig in het extract.
 • Een puur wortel-extract: Gemaakt van uitsluitend de wortels van de Ashwagandha plant, zonder toevoegingen van bladeren en ander materiaal.
 • Ondersteunt door wetenschappelijk onderzoek dat de voordelen van Ashwagandha aantoont.

Waarom zijn mensen die graag sporten zo enthousiast over Ashwagandha?

Mensen die actief sporten zijn vaak enthousiast over Ashwagandha om verschillende redenen. Sporters merken dat Ashwagandha positieve effecten heeft op hun energieniveau, spiermassa en algehele conditie, waardoor ze effectiever kunnen trainen. Bovendien ondersteunt het kruid de ademhaling, wat essentieel is voor optimale sportprestaties. Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat Ashwagandha bijdraagt aan een verhoogde maximale zuurstofopname tijdens het sporten, wat cruciaal is voor het uithoudingsvermogen van sporters. Deze combinatie van voordelen maakt Ashwagandha een populaire keuze voor iedereen die hun sportieve prestaties willen verbeteren en hun lichaam op een natuurlijke wijze willen ondersteunen.

De oorsprong van Ashwagandha

Ashwagandha vindt zijn oorsprong in India, maar is ook te vinden in delen van Centraal- en Zuid-Azië en Afrika. Gebruikt in de Ayurveda (een traditionele geneeswijze) voor meer dan 4000 jaar, wint dit veelzijdige kruid ook aan populariteit in de westerse wereld.

Helpt het lichaam tijdens stress-situaties

Ashwagandha is een kruid dat rustgevend werkt tijdens stress. Het helpt je helderder denken en ondersteunt je tijdens stressvolle momenten. Daarnaast helpt Ashwagandha met het gemakkelijker in slaap vallen en een rustige ademhaling. Slaap en een rustige ademhaling zijn belangrijk wanneer je je rustig wilt voelen, mede hierdoor helpt dit kruid je om kalm te blijven in stressvolle situaties.

Waarom KSM-66?

KSM-66 Ashwagandha is een gepatenteerd ingrediënt dat zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en concentratie. Het extract wordt uitsluitend geproduceerd van de wortels van de Ashwagandha plant, zonder toevoegingen. Hierdoor heeft het een hoge werkzaamheid. Het is ook een non-GMO (niet gemodificeerd) product.

 • Prijzen en erkenningen
  KSM-66 heeft diverse prijzen gewonnen zoals de Innovative Ingredient of the Year Award, Best Botanical Ingredient Award en de Frost & Sullivan Award, wat getuigt van de kwaliteit en innovativiteit van het product.
 • Full spectrum extract
  KSM-66 biedt een full spectrum extract, waarbij alle componenten van het originele kruid in hun natuurlijke proportie aanwezig zijn, resulterend in een optimaal effect en hoge potentie van het extract.
 • Actieve bestanddelen
  Met meer dan 5% withanoliden bevat KSM-66 Ashwagandha een hoge concentratie van actieve bestanddelen. Withanoliden zijn natuurlijke stoffen in Ashwagandha die bekend staan om hun rustgevende en vitaliserende eigenschappen. Verder bevat het ook nog aminozuren, vitamine A, calcium, en ijzer.
 • Werkzaamheid en wetenschap
  De gezondheidseffecten van Ashwagandha zijn wetenschappelijk ondersteund, waarbij de wortel van de plant het meest effectief is.
 • Natuurlijk extractieproces
  Een natuurlijk extractieproces is een methode waarbij waardevolle bestanddelen uit planten, kruiden of andere natuurlijke bronnen worden gehaald zonder het gebruik van synthetische chemicaliën. Dit proces behoudt de kracht en werking van de actieve ingrediënten. Het extractieproces van KSM-66 maakt gebruik van traditionele melkbehandeling, waardoor het een natuurlijk full spectrum extract is met hoge potentie. Het bevat echter wel sporen van lactose.
 • Uitsluitend wortel voor hogere werkzaamheid
  Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de heilzame effecten voornamelijk zijn toe te schrijven aan de wortel. En dus niet aan de bladeren van de Withania somnifera. Wetenschappelijke bevindingen die bovendien makkelijk te verklaren zijn. De wortels hebben namelijk een veel hoger gehalte aan werkzame stoffen dan de bladeren.   

Bioperine® toevoeging

Ashwagandha KSM-66 bevat Bioperine® voor een betere opname van Ashwagandha. Bioperine® is het enige piperine extract met een gepatenteerde status door voldoende uitgevoerde klinische tests.

Overige gezondheidsclaims

Ashwagandha is een van de weinige kruiden met wetenschappelijk onderbouwde toepassingen voor zowel de psychologische als fysiologische aspecten van het menselijk lichaam!

Het kruid ondersteunt zo ook de spiergroei, uithoudingsvermogen, en speelt een rol in het behoud van gezonde seksuele en voortplantingsfuncties bij zowel mannen als vrouwen en helpt zo de vruchtbaarheid.

Het draagt tevens bij aan het gezond houden van de huid en helpt tegen huidveroudering. Het is zelfs aangetoond dat het een gunstige invloed heeft op het hart.

Kortom: Het kruid wordt niet voor niets al 4000 jaar ingezet.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. Golden Naturals is verplicht om zich te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat ze alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of je arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende

Artikelcode: GN-625
EAN-code: 8718164644443
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 120 vegetarische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules)
Ashwagandha wortelextract
(Withania somnifera, KSM-66®)
600 mg
   gestandaardiseerd op 5% withanolides 30 mg
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg
Ingrediënten
Ashwagandha (gewassen in melk), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, talk), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Geschikt voor vegetariërs.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 tot 2 capsules bij voorkeur vóór of tijdens een maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Ashwagandha werkt het best als je het inneemt tijdens of vóór je eten. Het eten helpt je lichaam om Ashwagandha beter op te nemen. Als je de capsules verspreid over de dag inneemt, heb je er de hele dag profijt van. Maar vind je het makkelijker om ze in één keer in te nemen, dan is dat ook prima. Kies gewoon wat voor jou het beste werkt, zodat je elke dag je Ashwagandha binnenkrijgt zonder het te vergeten. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Niet gebruiken bij schildkliermedicijnen en antidepressiva.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.