Natusor Gezondheidsproducten gaat verder als Golden Naturals

Eind vorig jaar berichtten we al kort over de overgang van Natusor Gezondheidsproducten B.V. naar Golden Naturals B.V. In dit artikel vertellen wij u er meer over.

Next level

Het afgelopen jaar is ons premiummerk Golden Naturals enorm gegroeid. Door toenemende vraag van winkeliers en consumenten neemt ons premiummerk vrijwel alle resources binnen het bedrijf in beslag. Om Golden Naturals op alle fronten naar een next level te tillen, nemen wij op 31 maart 2020 afscheid van onze bedrijfsnaam Natusor Gezondheidsproducten. Onze onderneming gaat met ingang van 1 april verder onder de naam Golden Naturals B.V. We zijn ervan overtuigd dat we met deze stap onszelf duidelijker profileren in de zelfzorgmarkt. Én dat we onze ambitie om mensen te helpen gezond te zijn en te blijven, nog beter kunnen verwezenlijken.

Meer informatie?

Goed om te weten: ons KvK-, BTW- en bankrekeningnummer blijven ongewijzigd. We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kijken uit naar (voortzetting van) een langdurige, prettige en succesvolle samenwerking. Voor een nadere toelichting met of bij vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0499-440222 of e-mail info@goldennaturals.nl.