Onregelmatige menstruatie?

Je bent nog steeds hot, het komt nu alleen in vlagen. Hormoon Support to the rescue!

De premenopauze, een fase waar veel vrouwen mee te maken krijgen voordat de daadwerkelijke overgang plaatsvindt. Het is een periode van verandering, waarbij je lichaam zich voorbereidt op de menopauze en je hormonale evenwicht begint te verschuiven. Het is de periode vóór de laatste menstruatie. In deze periode gaan de eierstokken langzaam minder vrouwelijke hormonen produceren. Dit kan verschillende ongemakken met zich meebrengen, zoals onregelmatige menstruatie, meer bloedverlies, stemmingswisselingen, vermoeidheid en een opgeblazen gevoel. Herken je deze symptomen en ben je op zoek naar natuurlijke ondersteuning? Maak dan kennis met de ‘Hormoon Support’ van Golden Naturals!

Menstruatie, premenopauze, overgang of menopauze…

Het is vaak lastig te bepalen in welke fase je nu zit. De menstruatie, premenopauze, overgang of de menopauze? Deze verschillende fases zijn lastig aan te duiden, doordat ze vaak een overlap hebben van de bijbehorende symptomen. Daar bovenop ervaart ongeveer 5% van de vrouwen voorafgaand aan de menstruatie veel ongemak. Maarop het moment dat de menstruatie begint, verdwijnen de ongemakken.

Als je merkt dat je menstruatiepatroon begint te veranderen, bijvoorbeeld doordat het onregelmatiger wordt of de intensiteit verandert, dan kan een supplement je helpen om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen. Hormoon Support bevat een uitgebalanceerde mix van kruiden, vitaminen en mineralen. Heb je ondersteuning nodig bij menstruele ongemakken, ups en downs of bij overgangsverschijnselen? Probeer dan Hormoon Support!  

Wat zijn de voordelen van Hormoon Support?

Hormoon Support is bedoeld voor vrouwen die veel menstruatie-ongemakken hebben en zich bijvoorbeeld in de premenopauze bevinden, een fase waarin de menstruatie verandert en de hormoonspiegel begint te schommelen. Deze fase kan enkele jaren duren en gaat vaak gepaard met diverse lichamelijke en emotionele veranderingen. 
Het geheim achter Hormoon Support zit in de zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn geselecteerd op basis van hun vermogen om je in deze bijzondere en uitdagende periode te ondersteunen. 

Vitex agnus castus, ook wel bekend als monnikspeper, is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor de ondersteuning van de vrouwelijke hormoonbalans*. Het helpt bij menstruatie-ongemakken en ondersteunt een normale menstruatie*. 

Shatavari is een krachtig Ayurvedisch kruid dat bekend staat om zijn hormoon regulerende eigenschappen*. Het helpt bij verschijnselen zoals prikkelbare gevoelens en stemmingswisselingen*. 

Biotine, ook wel vitamine B8 genoemd, is essentieel voor een gezonde huid. Tijdens deze periode kan de huid droger worden. Biotine ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en helpt bij de normale werking van de vaginale slijmvliezen.  

Seleen is een mineraal dat je haar sterk houdt en is goed voor je nagels. Het ondersteunt de afweer van het lichaam en zorgt mede voor een goede weerstand. Dit mineraal is ook goed voor de schildklier. Het levert namelijk een bijdrage aan de productie van hormonen door de schildklier.

Zink is een belangrijk mineraal dat betrokken is bij tal van processen in het lichaam, waaronder de hormoonhuishouding en bij stress en spanning.

Een ander belangrijk ingrediënt is vitamine B6, dat een cruciale rol speelt bij het reguleren van de hormonale activiteit en zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Tevens helpt het om vermoeidheid te verminderen en is goed voor de gemoedstoestand, bij ups en downs. 

Deze combinatie van natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat Hormoon Support je lichaam op meerdere fronten ondersteunt, zodat jij je tijdens deze periode weer jezelf voelt.

Ervaar het zelf!

Ben jij klaar met de ongemakken van de menstruatie en de overgang? Wil je je lichaam op een natuurlijke manier ondersteunen? Probeer dan nu Hormoon Support van Golden Naturals! Gun jezelf de ondersteuning die je verdient tijdens deze uitdagende periode. 

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.