Heel Holland versoepelt!

De meerwaarde van een soepel bewegingsapparaat


Het lijkt zo normaal: ’s ochtends je bed uit springen, de trap op en af rennen, een fietstochtje naar je werk of naar de supermarkt… Stuk voor stuk bewegingen die de meeste jonge mensen achteloos de hele dag door maken. Maar naarmate de jaren vorderen, wordt gedachteloos bewegen minder vanzelfsprekend. Uit bed komen voelt als een halve bootcamp, een rondje fietsen wordt een opgave en traplopen is een regelrechte aanslag op je knieën. De oorzaak? Een natuurlijk ouder wordend bewegingsapparaat. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Naast ouderdom zijn ook intensieve sportbeoefening en lange dagen op kantoor factoren die veel van onze botten en gewrichten vragen. Gelukkig kun je je lijf een handje helpen. Lees snel verder!

Supplementen voor je kraakbeen en gewrichten? Jazeker!

Bij supplementen denk je wellicht niet als eerste aan een product voor je kraakbeen en gewrichten. Maar die zijn er wel dégelijk! Ter ondersteuning van botten en gewrichten heeft Golden Naturals een passend product in het assortiment: Soepele Gewrichten Support. Dit product bevat onder meer Boswellia serrata en vitamine C. Daarnaast bevat het zink, glucosamine, chondroïtine, zwarte bes,  collageen type II, silicium en PEA.

Chondroïtine

Chondroïtine is een lichaamseigen stof maar ook verkrijgbaar als –helaas– kostbare grondstof waar producenten dan ook vaak zuinig mee zijn. Niet bij Golden Naturals! Soepele Gewrichten Support bevat maar liefst 1170 mg chondroïtine(sulfaat). Chondroïtine is een belangrijk bestanddeel van glycosaminoglycanen in collageenrijke lichaamsweefsels zoals botten, kraakbeen, pezen, bindweefsel, huid en bloedvaten.

Glucosamine

Soepele Gewrichten Support bevat 1500 mg glucosaminesulfaat 2KCI. Dit staat gelijk aan maar liefst 888 mg elementaire glucosamine. Glucosaminesulfaat 2KCI is de goed opneembare vorm van glucosamine.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.