Golden Naturals
Astaxanthine 4 mg
60
softgel capsules
Astaxanthine 4 mg 60 Softgel Capsules GN-654-10

Astaxanthine 4 mg

Golden Naturals
60
softgel capsules
Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 16,45
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom zou je kiezen voor Astaxanthine 4 mg?

Heb je weleens gehoord van astaxanthine? Dit is een stof die zorgt voor de rode kleur van bijvoorbeeld zalm en flamingo's. Maar Astaxanthine is niet alleen beschikbaar voor flamingo’s maar ook voor jou. Astaxanthine 4 mg is hiermee jouw dagelijkse vleugje natuur.

  • Natuurlijke stof: De astaxanthine in dit supplement is afkomstig uit algen.
  • Zorgvuldig gewonnen: We halen de astaxanthine uit algen met respect voor de natuurlijke omgeving.
  • Aangevuld met vitamine E: We hebben de anti-oxidant vitamine E toegevoegd. Dit is een vitamine die je lichaam helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
  • Zuiver en krachtig: Met precies 4 mg astaxanthine per capsule krijg je elke dag dezelfde krachtige hoeveelheid.
  • Veilig voor iedereen: Dit supplement is zo samengesteld dat het vrij is van veelvoorkomende allergenen.

een groep roze flamingos die hun kleur danken aan astaxanthine

Waarom kiezen voor Astaxanthine met Vitamine E?

Het doel van de combinatie van astaxanthine met vitamine E in Astaxanthine 4 mg is om je lichaam te ondersteunen. Deze ingrediënten helpen om de cellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

We nemen astaxanthine met vitamine E om bij te dragen aan de bescherming van onze cellen. Vitamine E, als een erkende antioxidant, ondersteunt de cellen tegen de dagelijkse stressfactoren. Stel je een schild voor dat je lichaam helpt gezond te blijven. Astaxanthine 4 mg met vitamine E kan als dat schild zijn, waarbij vitamine E bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Dus, waarom zou je Astaxanthine 4 mg met vitamine E nemen? Je kiest voor deze combinatie als je iets extra's aan je lichaam wilt geven om het te helpen beschermen en ondersteunen, met de kracht van astaxanthine uit de natuur en de bekende voordelen van vitamine E, is dit jouw dagelijkse verdediging in de vorm van een capsule.

Waar komt astaxanthine vandaan?

Astaxanthine is een krachtig pigment dat geproduceerd wordt door de Haematococcus pluvialis, ook wel bekend als de bloedregenalg. Deze microalg komt wijdverspreid voor in de natuur en produceert astaxanthine als bescherming tegen intense UV-straling en andere ongunstige omgevingsfactoren, zoals droogte of een tekort aan voedingsstoffen.

Wanneer de bloedregenalg blootgesteld wordt aan stressvolle omstandigheden, activeert het een overlevingsmodus. In deze modus verandert de alg van kleur van groen naar rood door de hoge concentraties astaxanthine die het produceert en opslaat in de cellen. Deze kleurverandering dient als een natuurlijke bescherming tegen zonlicht en helpt de algen tegen oxidatieve stress.

Voor commerciële toepassingen worden deze algen gekweekt onder gecontroleerde omstandigheden. Zodra de algen een hoge concentratie astaxanthine hebben bereikt, worden ze geoogst. Het volgende stadium is het extractieproces, waarbij de celwanden worden opengebroken om de astaxanthine vrij te maken. Dit wordt vaak gedaan met behulp van superkritische CO2-extractie, een methode die zorgt voor behoud van de zuiverheid en potentie van de astaxanthine zonder gebruik van schadelijke chemische stoffen.

De uiteindelijk geëxtraheerde astaxanthine wordt verwerkt tot algenolie, die vervolgens gebruikt kan worden als ingrediënt in voedingssupplementen. Dit maakt het mogelijk om de unieke eigenschappen van astaxanthine op een efficiënte en duurzame manier te benutten.

Bloedregenalg microscopisch groen en rood

Wat vertelt de natuur ons over Astaxanthine 4 mg?

In de natuur komt astaxanthine veel voor, met name in microalgen. Deze algen gebruiken het als een soort zonnebrandcrème. Het helpt hen te overleven en te bloeien onder zonlicht. Astaxanthine behoort tot de carotenoïden, die bekend staan om hun heldere kleuren en worden gevonden in veel planten en dieren.

Astaxanthine 4 mg benut deze natuurlijke kracht. De algen waaruit astaxanthine gewonnen wordt, groeien in zuivere wateren. Daar krijgen ze alle ruimte om zich op een natuurlijke manier te ontwikkelen. Tijdens het productieproces wordt er met grote zorg omgegaan met deze algen. Zo zorgen we voor een duurzame manier van produceren. Het resultaat? Een zuiver product dat de kracht van de natuur bevat.

De rol van antioxidanten in Astaxanthine 4 mg

Naast astaxanthine bevat Astaxanthine 4 mg ook vitamine E. Vitamine E is een bekende antioxidant. Antioxidanten helpen je lichaam te beschermen. Ze gaan de strijd aan met invloeden van buitenaf die je cellen kunnen beschadigen. Samen met vitamine E biedt Astaxanthine 4 mg zo een dubbele kracht.


An antioxidant is the natural defense of body cells that protects against external influences.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende
Artikelcode: GN-654
EAN-code: 8719323302259
Blogberichten (1)
Samenstelling
Inhoud 60 softgel capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule) %DRI
Astaxanthine uit algen olie (Haemotococcus pluvialis) 4 mg **
Vitamine E (D-alfa-tocoferol 71 I.E.) 5 mg 41

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
vulstof (geraffineerde sojaolie), natuurlijke astaxanthine 5% olie, capsulehuls (rundergelatine, geleermiddel (glycerine), gezuiverd water, kleurstof (ijzeroxide rood), natuurlijke vitamine E (D-alfa tocoferol) olie.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule bij voorkeur tijdens of na een maaltijd met water innemen. Capsule kan eventueel worden uitgeknepen.

Vitamine E is namelijk een in vet oplosbare vitamine, wat betekent dat het beter wordt opgenomen in de aanwezigheid van vetten. Maaltijden bevatten meestal vetten, die de absorptie van vitamine E uit de capsule kunnen verhogen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!