Golden Naturals
NAC 600 mg
90
veganistische capsules
Golden Naturals NAC 600 mg 90 vegan caps GN-570

NAC 600 mg

Golden Naturals
90
veganistische capsules
€ 22,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Voeg toe aan verlanglijst
Beschrijving
NAC (N-acetyl-L-cysteïne) is een semi-essentieel aminozuur en een vorm van het zwavelhoudende aminozuur L-cysteïne. Cysteïne is een belangrijke bouwstof van glutathion. Uit onderzoek blijkt dat ons lichaam glutathion helaas niet of nauwelijks opneemt. Het maagdarmkanaal vernietigt deze stof waardoor het zijn werkzaamheid verliest. Gelukkig neemt ons lichaam de geacelyteerde vorm van cysteïne wél op, waardoor suppletie met NAC uitkomst biedt. Wat helemaal goed nieuws is, is dat N-acetyl-L-cysteïne een lichaamscel nóg effectiever kan binnendringen dan ‘gewone’ cysteïne. Dat komt omdat L-cysteïne in deze vorm bijzonder goed opneembaar is (vooral in de darmen) dankzij de binding aan het molecuul acetyl. Daarnaast bevat dit product vitamine A en zink. Vitamine A is goed voor de slijmvliezen in de longen. Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en beschermt gezonde cellen en weefsels.
Artikelcode: GN-570
EAN-code: 8718164643750
Samenstelling
Inhoud 90 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
N-acetyl-L-cysteïne 600 mg **
Vitamine A (retinylacetaat, 399 I.E.) 120 µg 15
Zink (citraat) 3 mg 30
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 
µg = mcg

Ingrediënten
N-acetyl-L-cysteïne, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), zinkcitraat, BioPerine® (Piper nigrum L. extract), retinylacetaat.

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1 tot 2 capsules per dag bij voorkeur tussen de maaltijd(en) door met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!