Golden Naturals
Multiple Zink 25 mg
90
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Multiple Zink 25 mg 90 tabl GN-579

Multiple Zink 25 mg

Golden Naturals
90
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 15,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Ontspan en herstel je balans: Multiple zink voor jouw dagelijkse rustmoment.

In deze hectische tijden hebben we allemaal momenten waarop stress de overhand lijkt te krijgen. Misschien denk je niet zo snel aan zink, maar dit mineraal helpt bij veel meer dingen dan alleen bij de weerstand tegen stress. Maak kennis met zink: het mineraal dat je nodig hebt om je beste zelf te zijn, zelfs op de meest uitdagende dagen.

  • 5 natuurlijke, goed opneembare, organisch gebonden vormen van zink
  • Bij stress/spanning, ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden
  • Ondersteunt het immuunsysteem, heeft een anti-oxidante werking
  • Goed voor haar, huid en nagels
  • Goed voor de concentratie en het geheugen

Sterker immuunsysteem

Zink staat bekend om zijn krachtige bijdrage aan het immuunsysteem. Een goede weerstand is essentieel, vooral wanneer je lichaam onder druk staat door stress. Met zink aan je zijde kan je lichaam beter de strijd aan met externe bedreigingen, waardoor je je fitter en veerkrachtiger voelt.

Stralende huid, haar en nagels

Stress kan zijn tol eisen van onze uitstraling. Droge huid, broos haar en zwakke nagels kunnen allemaal symptomen zijn van langdurige stress. Zink speelt een rol in het proces van celvernieuwing en draagt bij aan het behouden van een gezonde huid, glanzend haar en sterke nagels.

Boost je concentratie en geheugen

Zink is niet alleen goed voor je uiterlijk, het is ook essentieel voor je geestelijke welzijn. Heb je moeite met concentreren of dingen onthouden vanwege stress? Zink kan helpen! Het ondersteunt de cognitieve functies, waardoor je scherper en alerter bent.

Wat is Multiple Zink 25 mg?

Multiple Zink 25 mg is een samenstelling met 5 verschillende, goed opneembare vormen van zink. Deze verschillende vormen ondersteunen bij stress en spanning, het ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden. Stress is een bekende boosdoener van meerdere gezondheidsongemakken. En zink pakt alles aan! Multiple Zink 25 mg is goed voor het immuunsysteem, het heeft namelijk een anti-oxidante werking. Maar dit bijzondere mineraal is nog tot meer in staat. Zo is het goed voor huid, haar en nagels. Én het is goed voor de concentratie en het geheugen. De Multiple Zink 25 mg heeft een uitgebalanceerde samenstelling, waardoor de ingrediënten het best tot hun recht komen.

Waarom zitten er 5 verschillende vormen van zink in?

De vormen in dit supplement zijn gluconaat, picolinaat, mono-L-methioninesulfaat, bisglycinaat en citraat. Dit is een combinatie van 5 goed opneembare, organisch gebonden verbindingen. De reden achter het gebruik van meerdere verbindingen in de Multiple Zink 25 mg is om de biologische beschikbaarheid te vergroten. Iedere verbinding heeft zijn eigen eigenschappen. Door dit te combineren weet je zeker dat je lichaam de optimale hoeveelheid zink binnenkrijgt. Wist je dat de verschillende vormen allemaal organisch gebonden zinkverbindingen zijn? Deze vormen worden heel goed opgenomen door het lichaam in vergelijking met anorganische verbindingen.

Wat is de beste vorm van zink?

De beste zinkverbinding kan afhangen van specifieke behoeftes van de gebruiker. Er is dus geen one-size-fits-all antwoord, aangezien de verschillende verbindingen hun eigen kenmerken hebben. In de Multiple Zink 25 mg zitten daarom de 5 meest gebruikte zinkverbindingen, waardoor je alle goede kenmerken van deze verbindingen binnenkrijgt.Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Artikelcode: GN-579
EAN-code: 8718164643835
Blogberichten (5)
Samenstelling
Inhoud 90 veganistische tabletten
Samenstelling per dagdosering (= 1 tablet): %DRI
Zink
  waarvan:
25
mg
250
  Zink (gluconaat) 5 mg 50
  Zink (picolinaat) 5 mg 50
  Zink (mono-L-methioninesulfaat) 5 mg 50
  Zink (bisglycinaat) 5 mg 50
  Zink (citraat) 5 mg 50
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 

Ingrediënten
vulstof (microkristallijne cellulose), mineralen, glansmiddel (cellulose), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1 x daags 1 tablet bij voorkeur tijdens een maaltijd met water innemen.

Om de opname van zink te bevorderen, wordt aangeraden het tablet in te nemen tijdens een maaltijd met een glas water. De voedingsstoffen in voedsel kunnen de absorptie van zink verbeteren en maagirritatie voorkomen, die soms kan optreden als zink op een lege maag wordt ingenomen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!