Golden Naturals
Vitamine C 1000 mg met rozenbottel
180
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Vitamine C1000 met Rozenbottel 180 tabl GN-481

Vitamine C 1000 mg met rozenbottel

Golden Naturals
180
veganistische tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 21,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Vitamine C 1000 mg met rozenbottel voor je dagelijkse weerstand

Vitamine C is niet zomaar een vitamine; het is dé vitamine die je lichaam op veel manieren ondersteunt. Vitamine C is niet alleen goed voor je immuunsysteem, bloedvaten en huid, maar het geeft je ook energie. Wat ons product speciaal maakt, is de combinatie van vitamine C met rozenbottel en citrusbioflavonoïden, zoals hesperidine. Deze mix biedt je een krachtige, goed opneembare dosis vitamine C, waardoor je meer krijgt dan met gewone vitamine C-supplementen. Kortom, met Golden Naturals Vitamine C 1000 mg met rozenbottel kies je voor een compleet en effectief supplement.

  • Dubbele power van vitamine C én rozenbottel: Terwijl standaard vitamine C-supplementen al veel goeds doen voor je gezondheid, gaat dit supplement een stapje verder door de toevoeging van rozenbottel. Deze vrucht is een natuurlijke vitaminebom en maakt de vitamine C nog effectiever.
  • Verrijkt met citrusbioflavonoïden: We voegen niet zomaar een beetje citrusextract toe; dit supplement bevat specifieke bioflavonoïden zoals hesperidine die je lichaam helpen om de vitamine C beter op te nemen.
  • Alles-in-één gezondheidsboost: Dit is niet alleen een vitamine C-supplement, maar een compleet gezondheidspakket dat bijdraagt aan een sterker immuunsysteem, betere huid, en een energieke levensstijl. 

Wetenschappelijke onderbouwingen voor vitamine C

Vitamine C is veel meer dan een simpele vitamine; het is een veelzijdige krachtpatser die een sleutelrol speelt in je algehele welzijn. Er is veel onderzoek naar gedaan en de lijst met bekende gezondheidsvoordelen is indrukwekkend. Het ondersteunt alles van je bloedvaten, botten, en energieniveau tot je huid, ijzeropname, en zelfs je mond en gebit. Bovendien is het essentieel voor je immuunsysteem, helpt het tegen oxidatieve schade, is goed voor de gemoedstoestand en bevordert het de regeneratie (recycling) van vitamine E in je lichaam. Ook je zenuwstelsel en het verminderen van vermoeidheid profiteren van deze vitamine. Golden Naturals Vitamine C 1000 mg met rozenbottel gaat zelfs nog een stapje verder door de toevoeging van rozenbottel en citrusbioflavonoïden zoals hesperidine, waardoor dit supplement niet alleen krachtiger is, maar ook beter door je lichaam wordt opgenomen.

Waarom vitamine C bij vermoeidheid en stress?

Vermoeid of gestrest? Vitamine C is jouw go-to supplement om deze uitdagingen aan te pakken. Het draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en speelt een essentiële rol in het functioneren van je zenuwstelsel. Dat is vooral handig in stressvolle periodes, waarin je lichaam wel extra vitamine C per dag kan gebruiken. De reden? Stress verhoogt de productie van vrije radicalen in je lichaam, en vitamine C helpt deze te neutraliseren.

Een ander groot voordeel is dat vitamine C wateroplosbaar is. Dat betekent dat je lichaam de vitamine snel kan opnemen, maar ook dat een overschot eenvoudig wordt uitgescheiden via je urine. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een mogelijke overdosis; als je lichaam het op dat moment niet nodig heeft, gaat het teveel gewoon je lichaam weer uit. Dit maakt vitamine C een veilige en effectieve optie voor iedereen die zijn of haar gezondheid een boost wil geven.

Vitamine C 1000 mg met Rozenbottel: Een krachtige combinatie

Dit supplement is niet zomaar vitamine C; het is verrijkt met rozenbottel. Rozenbottels zijn kleine vitaminebommetjes. Ze bevatten maar liefst dertig keer zoveel vitamine C als een sinaasappel. Deze krachtige combinatie zorgt niet alleen voor een hoge dosis vitamine C maar ook voor een betere opname ervan in je lichaam.

Hoe werkt het?

  • Weerstand: Helpt je weerstand op peil te houden, vooral belangrijk in de koude maanden of tijdens stressvolle periodes.
  • Energie: Helpt bij futloosheid en geeft je energiepeil een boost.
  • Bloedvaten: Belangrijk voor een goede conditie van je bloedvaten.

Wat zijn bioflavonoïden en waarom zijn deze toegevoegd?

Laten we de bioflavonoïden niet vergeten. Dit zijn plantaardige stoffen die de werking van vitamine C verbeteren. Ze komen natuurlijk voor in fruit en groenten maar gaan vaak verloren tijdens het bewerken van voedsel.

Dit supplement bevat een citrusbioflavonoïdenextract dat gestandaardiseerd is op hesperidine, een bioflavonoïde die vooral in onrijpe citrusvruchten wordt gevonden

Golden Naturals Vitamine C 1000 mg met rozenbottel is een must-have voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Het is meer dan alleen een vitamine.

Artikelcode: GN-481
EAN-code: 8718164647871
Blogberichten (3)
Samenstelling
Inhoud 180 veganistische tabletten
Samenstelling per dagdosering (= 1 tablet): %DRI
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 1.000 mg 1250
Citrusbioflavonoïdenextract
  gestandaardiseerd op 10% hesperidine
25
mg
**
Rozenbottel (Rosa davurica) 20 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten
L-ascorbinezuur, vulstof (microkristallijne cellulose), bevochtigingsmiddelen (croscarmellose natrium, crospovidon, polyvinyl alcohol), citrusbioflavonoïdenextract, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardige magnesiumstearaat, talk), rozenbottel, glansmiddel (cellulose).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Neem dagelijks één tablet met water, het liefst tijdens of na een maaltijd. Als je merkt dat je meer nodig hebt, kun je tot drie tabletten per dag innemen, eventueel gespreid over de dag. We raden aan om vitamine C niet op een lege maag in te nemen. Omdat het wateroplosbaar is, wordt een overschot snel uitgescheiden via de urine als je maag leeg is. Het is prima om je dag met vitamine C te beginnen, maar het is beter om het niet 's avonds in te nemen. Hoe meer je de inname over de dag verspreidt, hoe effectiever het is.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!