Ultieme bescherming voor haar, huid & nagels

Bij Golden Naturals lanceren we regelmatig nieuwe producten of verbeteren we producten uit ons bestaande assortiment. Zodat het altijd voldoet aan de actuele normen en de vraag van de consument. In deze blog vertellen we je graag meer over ons nieuwste product: Golden Naturals Haar, Huid & Nagels.

Glanzend haar, sterke nagels en een mooie huid: wie wil dat nou niet? Ze vormen immers de basis voor een gezonde uitstraling. Golden Naturals Haar, Huid & Nagels is een uitgebalanceerde formule van 23 belangrijke ingrediënten die je haar, huid en nagels in goede conditie houden. Allemaal in één handige capsule.

Biologisch beschikbare keratine

Kan je haardos wel een oppepper gebruiken? Ben je op zoek naar natuurlijke ondersteuning van je nagels en huid? Golden Naturals Haar, Huid & Nagels is een complete drie-in-één formule met onder andere biologisch beschikbare keratine. Keratine is een lichaamseigen eiwit. 

Natuurlijke bouwstoffen

Golden Naturals Haar, Huid & Nagels bevat naast vitaminen, ook kruidenextracten en natuurlijke bouwstoffen. Biotine, heermoes en selenium dragen bij aan normale haargroei en houden je haren in goede conditie. Daarnaast is heermoes in combinatie met MSM belangrijk voor gezonde en sterke haren, huid en nagels. Vitamine B2 en biotine ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Selenium is goed voor het behoud van sterke nagels en vitamine B6 zorgt voor een normale hormoonbalans. Kortom, een unieke formule voor een gezonde uitstraling!

Meer informatie over dit of andere product(en)? Neem dan contact op via de e-mail, chat of per telefoon. We staan je graag te woord!