Golden Naturals
Ashwagandha & Rhodiola
60
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola Complex GN-395-10 en 11

Ashwagandha & Rhodiola

Golden Naturals
60
vegetarische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 26,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom is Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola jouw sleutel tot veerkracht?

Voel je je soms overweldigd door de dagelijkse drukte? Zoek je een natuurlijke manier om je geestelijke balans te ondersteunen? Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola kan je daarbij helpen. Dit zorgvuldig samengestelde supplement bevat krachtige extracten van Ashwagandha en Rhodiola rosea, traditioneel bekend om hun stressverminderende eigenschappen. Maar het biedt meer dan alleen rust; het ondersteunt ook je energieniveau en mentale helderheid, dankzij de toegevoegde nutriënten zoals Thiamine, Vitamine B12 en zink.

  • Natuurlijke rustgever: Ashwagandha staat bekend om zijn kalmerende invloed op de geest en kan je helpen beter te slapen en te ontspannen na een drukke dag.
  • Mentale veerkracht: Rhodiola rosea is jouw bondgenoot in stressvolle tijden, het helpt je een evenwichtige gemoedstoestand te behouden.
  • Energie en helderheid: De vitaminen B12 en Thiamine in dit complex dragen bij aan een normaal energieleverend metabolisme en helpen je scherp en gefocust te blijven.
  • Ondersteuning immuunsysteem: Met Zink draag je bij aan de normale werking van het immuunsysteem en het draagt bij aan de weerstand tegen stress en spanning.

Dit is niet zomaar een supplement; het is een dagelijkse ondersteuning voor iedereen die zijn geestelijke en fysieke gezondheid wil ondersteunen. Of je nu te maken hebt met stress op het werk, studie of in je persoonlijke leven, Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola is er om je natuurlijke balans te onderhouden.

De rust in stressvolle periode.

Hoe ondersteunt Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola jouw geestelijke balans?

In onze hectische wereld kan het een uitdaging zijn om geestelijke balans te bewaren. Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola is ontworpen om jou daarbij te ondersteunen. De zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten helpen je rust te vinden in drukke tijden en dragen bij aan een positieve gemoedstoestand.

Stress en spanning te lijf gaan

Zink speelt een cruciale rol in dit proces. Het draagt bij aan een normale cognitieve functie en ondersteunt het immuunsysteem, waardoor je beter bestand bent tegen de uitdagingen van elke dag. In combinatie met de adaptogene eigenschappen van Ashwagandha helpt dit supplement je omgaan met stress en spanning.

Een sterke combinatie voor mentale veerkracht

De Ashwagandha in deze samenstelling staat bekend om zijn rustgevende werking. Rhodiola rosea vult dit aan door zijn positieve invloed op je mentale uithoudingsvermogen. Samen met Thiamine en Vitamine B12, die beide bijdragen aan een normaal energieleverend metabolisme, biedt dit supplement een sterke basis voor jouw mentale veerkracht.

Gezondheidsclaims Rhodiola en Ashwagandha

Voor wie is Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola ideaal?

Het leven is vol met uitdagingen die ons geestelijk en lichamelijk kunnen uitputten. Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola is speciaal ontwikkeld voor mensen die actief zoeken naar natuurlijke ondersteuning in stressvolle tijden. Of je nu een drukke professional, een studerende jongvolwassene, of iemand bent die zich midden in het hectische gezinsleven bevindt, dit supplement is jouw steun en toeverlaat.

Werkende professionals: Ervaar je hoge werkdruk? Dit supplement kan helpen bij het bevorderen van concentratie en het verminderen van stressgerelateerde vermoeidheid.
Studenten: Tijdens de examenperiode kan dit complex ondersteuning bieden voor mentale helderheid en helpen bij het behouden van een rustige gemoedstoestand.
Senioren: Met het ouder worden kunnen stress en vermoeidheid toenemen. Dit complex kan bijdragen aan vitaliteit en een goede geestelijke balans.

Golden Naturals Ashwagandha & Rhodiola is er dus voor iedereen die zijn natuurlijke veerkracht wil ondersteunen en verbeteren. Door de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is het een krachtige toevoeging aan de dagelijkse routine voor een gezond en evenwichtig leven.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende.

Artikelcode: GN-395
EAN-code: 8718164646911
Blogberichten (4)
Samenstelling
Inhoud 60 vegetarische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules) %DRI
Ashwagandha (Withania somnifera, KSM 66®) wortelextract 600 mg **
  gestandaardiseerd op 5% withanolides 30 mg **
Rhodiola rosea (rozewortel) extract 200 mg **
   gestandaardiseerd op 1% rosavine en 3% salidroside
Thiamine/vit. B1 (thiaminehydrochloride) 1,1 mg 100
Vitamine B12 (methylcobalamine) 100 µg 4.000
Zink (mono-L-methioninesulfaat) 20 mg 200
L-leucine 200 mg **
L-methionine (mono-L-methioninesulfaat) 40 mg **
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg

Ingrediënten
Ashwagandha (gewassen in melk), kruidenextracten, L-leucine, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), zink (mono-L-methioninesulfaat), vitaminen.

Geschikt voor vegetariërs.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
2x daags 1 capsule vóór of tijdens de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en slaapmiddelen.

Bij supplementen zoals Ashwagandha en Rhodiola rosea, die invloed kunnen hebben op het endocriene systeem, is het soms verstandig om periodiek een pauze in te lassen. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Niet te gebruiken bij antidepressiva, lever- en/of schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen /medicijnen.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.