Nieuwe producten

De wereld om ons heen verandert continu. Zo ook onze behoeften. Onze drijfveer is om steeds nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. Deze producten zetten wij graag even in de spotlights. Nieuwsgierig?

Het laatste nieuws

Gezond worden, zijn en blijven. Dat willen we allemaal. Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding, beweging en supplementen.

Wat winkeliers zeggen over Golden Naturals

Werkzame ingrediënten in de juiste balans zorgt voor innovatieve producten. En onderaan de streep gaat het erom dat het product doét wat het moet doen. Simpel. Daarom horen wij graag vanuit de diverse winkels wat hun ervaringen met onze producten en dienstverlening zijn.

Marcia Voets
Etos Schijndel

“Golden Naturals biedt een gevarieerde selectie met onderscheidende formules, maar ook met ‘dagelijkse’ vitaminen en mineralen. Klanten vragen regelmatig om vitamine D3 in vloeibare vorm, omdat niet iedereen een capsule prettig vindt om in te nemen. Golden Naturals Vitamine D3-druppels voorzien in die behoefte. Dat is meedenken met de klant.”

Nadine van der Wielen
Drogisterij Van der Wielen

“De kracht van Golden Naturals zit in de speciale formules. Onderscheidend en innovatief. Producten die de oorzaak aanpakken door de brede samenstelling in één product. Dit biedt de consument een totaalformule en voorkomt vier potjes op de plank.”

Peter van Orsouw
Adviesdrogisterij Rozemarijn & Thijm

"Golden Naturals ontwikkelt producten vanuit de behoefte van de consument. Klinkt simpel, maar het is zeker niet vanzelfsprekend en zeer waardevol voor onze klanten. Mensen komen terug voor producten die doen wat ze beloven.”

Veronica de Smit
Drogisterij De Pauw

“Al kort nadat het merk Golden Naturals op de supplementenmarkt gelanceerd werd, heb ik het opgenomen in mijn schappenplan. Het aantal producten is in de loop der jaren sterk toegenomen; na een voorzichtig begin met een meter aan ‘hardlopers’, won Golden Naturals snel aan populariteit en klandizie. Inmiddels vult het Golden Naturals-assortiment in onze zaak bijna een hele kast.”. 

Lotte Blokzijl
DA Zuidwolde

“Wat opvalt is dat steeds meer mensen natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen verkiezen boven de bekende synthetische merken. Die tendens draagt absoluut bij aan het succes van Golden Naturals. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding, kijkend naar de samenstelling en dosering, dik in orde”. 

Adriaan Jansen
DA Soap & Spices

“De communicatie van Golden Naturals is doeltreffend: de consument die voor het vak staat, ziet direct waar een product voor bedoeld is. Uiteraard geven we graag persoonlijk advies, maar dankzij de heldere informatie op het etiket kan men ook zelf een weloverwogen keuze maken.”

Wat consumenten over ons zeggen

8.0
26 dagen geleden
zeer goed

heel goede ervaring ,had gevraagd om de vrijdag te versturen ,geen enkel probleem,alleen kwam het pakket reeds de zaterdag aan wat niet de bedoeling was,de bedoeling was dat het ten vroegste op maandag zou toekomen

Paul
9.0
26 dagen geleden
Goed product

Goed product snel geleverd

Nicole
10.0
26 dagen geleden
Prettige telefoniste, snelle levering

Prettige telefoniste, snelle levering van het product

Mieke
7.0
26 dagen geleden
Snelle verzending

Zie hierboven

Hilda
9.0
26 dagen geleden
Geweldig product, snelle levering, veel keuze

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het aanbod. Ik bestel altijd bij Golden naturals, zij hebben vitamines enzo met een hoge waarde. En voor een redelijke prijs! Meeste andere sites waren een stuk duurder.

Natasha
9.0
26 dagen geleden
geweldig

heb advies gevraagd over gebruik en samen gebruiken krijg gelijk antwoord en advies

Wil
10.0
27 dagen geleden
simpel,makkelijk en snel

simpel en makkelijk te bestellen, vandaag besteld, morgen in huis.Top ga zo door

Gert
8.0
27 dagen geleden
snel bezorgd

nu afwachten of het werkt

Hans
9.0
27 dagen geleden
Prima

Goed en snel

A.M. Klein Middelink-Keller
10.0
27 dagen geleden
Perfect

Goede en snelle service

Xander
8.0
28 dagen geleden
Bestelling wordt zsm afgehandeld

Overzicht van bestelling tot aflevering

Marguerite
10.0
28 dagen geleden
Top service

Echte professionals!

Bert
10.0
29 dagen geleden
Snelle levering

Verkoudheid verholpen

Paula
7.0
29 dagen geleden
Goede snelle bezorging

Bestelling was er snel en correct afgeleverd. Zou wel graag de aanbiedingen ook vermeld zien.

Nileen
10.0
29 dagen geleden
Uitstekende producten

Fijne webshop, goede kwaliteitsproducten, en altijd snel geleverd.

marc
Kiyoh score 9,3
Beoordeling door consumenten: Kiyoh 9,3 / 10 - 7000+ beoordelingen