Golden Naturals
Nagel Support
60
vegetarische capsules
Golden Naturals Nagel Support 60 caps GN-627-10

Nagel Support

Golden Naturals
60
vegetarische capsules
€ 21,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Nagel Support voor sterke en gezonde nagels

Wil jij mooie en sterke nagels? En een mooie huid rondom de nagels, zoals de nagelriemen? Nagel Support van Golden Naturals is een verzorging van binnenuit en de capsules zijn makkelijk in te nemen. Dit product bevat een mix van kruiden, vitaminen, mineralen en aminozuren ter ondersteuning van de nagels en de huid. Het bevat ook een biologisch beschikbare vorm van het eiwit keratine.

  • Het zorgt voor mooie en sterke nagels. Zink en selenium zijn goed voor de nagels.
  • Goed voor de huid en de nagelriemen. Biotine, vitamine B2 en B3 zijn ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.
  • Met bioactief keratine: dé biologisch beschikbare vorm van het eiwit keratine.
  • Met organisch silicium: dit stimuleert de cellen die keratine produceren én helpt bij de vorming van collageen. Het lichaam maakt zelf collageen aan en dit ingrediënt is ter ondersteuning van de aanmaak daarvan.

Hoe ziet een gezonde nagel eruit?

Een gezonde nagel is een spiegel van je algemene welzijn en biedt interessante inzichten in je lichaamsgezondheid. Kenmerkend voor gezonde nagels zijn hun consistent roze kleur, uniforme textuur en gladde oppervlak. Ze moeten stevig zijn, maar toch enige flexibiliteit hebben om breuk te voorkomen. Een natuurlijke glans is ook een teken van goede gezondheid. De nagels zouden geen kuilen, groeven, vreemde kleuren of ernstige ribbels moeten vertonen. De nagelriemen zijn gezond als ze intact zijn en niet teruggedrongen of beschadigd. Kleine witte vlekjes op de nagels zijn vaak onschadelijk, maar aanhoudende veranderingen in kleur of structuur kunnen aanwijzingen zijn dat er iets anders aan de hand is. Het is belangrijk om opmerkzaam te zijn op deze signalen, want gezonde nagels zijn niet alleen mooi, maar ook indicatief voor je algehele gezondheid.

Wil jij mooie en sterke nagels?

Iedere vrouw droomt ervan; mooie en sterke nagels. Het geeft een verzorgde uitstraling en je voelt je er vrouwelijk door. Maar witte vlekjes, ribbels, scheuren of geelverkleuring werken daar niet bepaald aan mee. Wist je dat de gezondheid van je nagels hand in hand gaat met jouw algehele gezondheid? Golden Naturals Nagel Support is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van jouw nagels. Zink en selenium zijn goed voor de nagels. Het zorgt voor mooie en sterke nagels. Mooie nagels is één ding, maar de verzorging van je nagelriemen en de huid daaromheen is net zo belangrijk. Biotine, vitamine B2 en vitamine B3 zijn goed voor de huid en de nagelriemen. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Wat is de structuur van de nagels?

De nagel is ontworpen ter bescherming van de vingertoppen en tenen. Het bestaat uit drie onderdelen, namelijk de hoornplaat, ook wel nagelplaat genoemd, nagelwortel en vrije rand. De nagelplaat is het meest zichtbare gedeelte van de nagel, het harde, doorzichtige oppervlak dat bestaat uit keratine. Het ligt bovenop de nagelbedden. Aan de onderkant van de nagel zit de nagelwortel, beschermd door de nagelplooi. De rand van deze nagelplooi heet de nagelriem. Het gedeelte van de nagel dat over de vingertop hangt, heet de vrije rand. Het beschermt de gevoelige uiteinden van de vingers en tenen. 

Met bioactief keratine

Weet jij wat bioactief keratine is? Dit is een biologisch beschikbare vorm van het eiwit keratine. Het vormt de cellen waaruit het weefsel in de nagels bestaat. Keratine komt van nature voor in het menselijk lichaam, vooral in haar, huid en nagels. Keratine wordt vaak gehydrolyseerd, wat betekent dat het wordt afgebroken in kleinere, meer oplosbare moleculen. Hierdoor is het makkelijker voor het lichaam om het op te nemen en te gebruiken.

Wat doet organisch silicium voor je nagels?

Organisch silicium is een vorm van silicium gebonden aan koolstofatomen. Organisch silicium is gebonden aan organische moleculen, waardoor het gemakkelijker door het menselijk lichaam kan worden opgenomen. Silicium is betrokken bij de vorming van keratine. Organisch silicium helpt bij de synthese van keratine. Simpel gezegd: het stimuleert de cellen die keratine produceren. In de Nagel Support van Golden Naturals zit organisch silicium uit bamboe-extract.

Organisch silicium helpt ook bij de vorming van collageen. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en speelt een belangrijke rol in de structuur en functionaliteit van verschillende weefsels, zoals de huid. Ons lichaam maakt zelf collageen aan. Het organisch silicium is ter ondersteuning van de aanmaak van collageen.

Nagel Support: hét product voor je nagels

De Nagel Support bevat een mix van diverse ingrediënten zoals MSM (Methyl-Sulfonyl-Methaan), N-acetyl-L-cysteïne, L-methionine, grote brandnetel (Urtica dioica), kelp en bètacaroteen (Dunaliella salina). Maar ook een hoop vitaminen en mineralen ter ondersteuning van je nagels en de huid rondom je nagels.

Hoe kan je je nagels sneller laten groeien?

Een sleutel tot het versnellen van de nagelgroei ligt in de algehele gezondheid. Gezonde nagels vereisen een reeks voedingsstoffen om sterk en lang te worden. Keratine, een eiwit, is een cruciaal bestanddeel van nagels, maar vitamines en mineralen spelen ook een belangrijke rol in hun kwaliteit en groei. Onvoldoende voedingsstoffen in je dieet kunnen de groei van je nagels belemmeren. Dus, als je streeft naar snellere nagelgroei, is het essentieel om je dieet te verrijken met de nodige voedingsstoffen. Het vermijden van hardhandig gebruik van je nagels en het dragen van handschoenen tijdens het schoonmaken kan ook helpen je nagels te beschermen en hun groei te bevorderen.

Extra tips om je nagels te verzorgen:

Voor de verzorging van je nagels, kun je naast het innemen van voedingssupplementen ook denken aan externe verzorgingsmethoden. Regelmatig je nagels vijlen en de nagelriemen behandelen met olie kan bijvoorbeeld erg voordelig zijn. Het aanbrengen van nagellak kan daarnaast als beschermende laag dienen, waardoor je nagels sterker blijven. Het vermijden van nagelbijten en het voorzichtig zijn met het gebruik van nagellakremover, vooral die met aceton, kan helpen je nagels gezond te houden. Het regelmatig hydrateren van je handen en nagels, vooral na het handen wassen of het gebruik van desinfecterende middelen, is ook belangrijk voor het behoud van sterke en gezonde nagels.

Artikelcode: GN-627
EAN-code: 8719323302037
Blogberichten (1)
Samenstelling
Inhoud 60 vegetarische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule): %DRI
Keratine 100 mg **
MSM (Methyl-Sulfonyl-Methaan) 50 mg **
N-acetyl-L-cysteïne 40 mg **
L-methionine 40 mg **
Grote brandnetel (Urtica dioica) wortelextract 4:1 30 mg **
Kelp brown alg extract / kelp 5 mg **
Organisch silicium uit bamboe-extract 14,3 mg **
Bètacaroteen (uit Dunaliella salina) 1 mg **
Thiamine/vitamine B1 (thiaminehydrochloride) 1 mg 90
Riboflavine/vitamine B2 (natriumriboflavine-5’-fosfaat) 5 mg 357
Niacinamide/vitamine B3 (nicotinamide) 5 mg 31
Pantotheenzuur/vit. B5 (calcium-D-pantothenaat) 10 mg 166
Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 0,5 mg 35
Biotine (D-biotine) 1000 µg 2000
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 µg 500
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat, 14 I.E.) 10 mg 83
Calcium (citraat) 5 mg 0
IJzer (ijzer(II)bisglycinaat) 4,5 mg 32
Seleen (L-selenomethionine) 100 µg 181
Zink (citraat) 1 mg 10
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 
µg = mcg

Ingrediënten
keratine, aminozuren, mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose), MSM (Methyl-Sulfonyl-Methaan), kruiden(extracten), vitaminen, bètacaroteen (uit Dunaliella salina), kelp-extract.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit voedingssupplement (kruiden-, vitaminen-, mineralen-, aminozuurpreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!