Voor elke levensfase een multivitamine

Elke levensfase kent een andere behoefte aan bouwstoffen om de weerstand zo optimaal mogelijk te houden. Heb je jonge kinderen en ben je elke dag druk bezig om alle ballen in de lucht te houden, dan kun je wel wat extra magnesium en vitamine C gebruiken. Ben je de 60 gepasseerd, dan heb je juist behoefte aan extra vitamine B12, Q10 én natuurlijk vitamine D. Zo is de behoefte aan vitaminen en mineralen voor iedereen anders.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de vitaminen en mineralen binnenkrijgt waaraan jouw lichaam op dat moment behoefte heeft. Voor al onze multivitaminen geldt dat ze optimaal opneembaar zijn door de al omgezette bioactieve ingrediënten. Ook aan het gebruiksgemak is gedacht zodat je maar op één moment van de dag je multivitaminen hoeft in te nemen. Golden Naturals heeft onder de naam ‘Multi Gold’ verschillende multivitaminen samengesteld behorende bij verschillende levensfasen.

Vitaminen in een bioactieve vorm

Multi Gold bevat alle vitaminen en mineralen in een hoge dosering in de bioactieve, dus al omgezette vorm. Deze zeer goed opneembare multi is er voor mannen en vrouwen tot 60 jaar. Het bevat onder andere vitamine C, dat mede voor een goede weerstand zorgt. Vitamine B1, B3 en magnesium dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid en geven het benodigde steuntje in de rug. Zo helpt het je bijvoorbeeld bij een voorspoediger herstel na ziekte of bij stressgevoelens. Je voelt je snel weer fit!

Kauwtabletten voor kinderen 

Multi Gold Kids is een superlekkere kauwtablet met de smaak van rode vruchten, speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. Het bevat o.a. vitamine D3, dat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem en de ontwikkeling van het beendergestel. Je kind zal zijn/haar vitamine elke dag met veel smaak innemen! 

Multivitaminen voor tieners

Als kinderen naar de middelbare school gaan, is het belangrijk dat hun energieniveau wordt ondersteund. Daarom is er speciaal in deze leeftijdsgroep een multivitamine ontwikkeld, die bijdraagt aan een goede weerstand. Multi Gold Tiener bevat daarom niet alleen vitamine C en D3 maar bijv. ook Bacopa ter bevordering van een betere leerprestatie. En dat is uiteraard een prettige bijkomstigheid als je op het voortgezet onderwijs zit. 

Extra vitaminen voor mama

Ook voor vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn, hebben we een passende multivitamine. Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Het is daarom juist in deze periode belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam in topconditie is en blijft. Multi Gold Mama bevat een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen en mineralen, waaronder ijzer en 500 mcg foliumzuur. Het toevoegde ijzer is niet alleen optimaal opneembaar, maar belemmert ook de stoelgang niet. En dat is mooi meegenomen! 

Vitale senioren

Naarmate de jaren vorderen, verandert het lichaam en zo ook de behoefte aan vitaminen en mineralen. De behoefte aan Q10, vitamine B12 en vitamine D3 neemt sterk toe, terwijl de behoefte aan ijzer en koper meestal afneemt. Multi Senior is een multivitamine- en mineralenpreparaat speciaal voor 60-plussers. 25 Microgram vitamine D, conform het advies van de Gezondheidsraad, extra vitamine B12 en foliumzuur zorgen voor het behoud van vitaliteit, geheugen en gezondheid. Met natuurlijke extra’s zoals het krachtige ingrediënt pterostilbeen voor een goede bloedcirculatie. 

Zo is er voor iedere levensfase een passende multivitamine. Heb je vragen, ideeën, suggesties? Aarzel niet en laat het ons weten. Liever bellen of chatten? Dat kan natuurlijk ook (tijdens openingstijden). De chatfunctie vind je rechtsonder op de pagina.