Is jouw weerstand winterproof?

Met de Indian Summer van deze dagen zou je het niet zeggen, maar misschien merk je het al aan snotterende vrienden en collega’s: Koning Winter komt langzaam onze kant op. Voordat hij écht op de stoep staat, is het slim om je weerstand alvast een natuurlijk zetje in de rug te geven. Zodat je beter beschermd bent tegen typische winterkwaaltjes en de welbekende winterblues. Wij hebben de top 5 must-have supplementen voor de winter speciaal voor jou op een rijtje gezet.

  1. Multivitaminen: Vooral in de winter is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Onze multi’s vormen zo’n steady basis. Voor al onze multivitaminen geldt dat ze optimaal opneembaar zijn door de al omgezette bioactieve ingrediënten.
  2. Vitamine D: Vitamine D is essentieel voor je gezondheid. Zo heeft het een positieve invloed op je immuunsysteem. Zonlicht is de allerbelangrijkste bron van vitamine D. Helaas ‘zien’ we daar in de wintermaanden te weinig van. Met een supplement houd je je vitamine D-niveau op peil.
  3. Vitamine C (Ester-C): Het is niet alleen de bekendste vitamine, maar ook één van de allerbelangrijkste: vitamine C. Golden Naturals Ester-C® is vitamine C in gebufferde vorm. Dit is de best opneembare vorm: het lichaam neemt de vitamine twee keer zo snel op en blijft maar liefst vier keer zo lang in het weefsel. De combinatie met zink ondersteunt het immuunsysteem en is belangrijk voor je bloedvaten en kraakbeen.
  4. Magnesium: Slaap je al een tijdje niet zo goed, ben je prikkelbaar en voel je je stram en stijf? Dat ligt niet per se aan de kou! Een te laag magnesiumgehalte zou de oorzaak kunnen zijn. Alle organen hebben magnesium nodig om te functioneren: niet voor niets wordt magnesium ook wel het ‘wondermineraal’ genoemd. 
  5. 7-daagse Immuniteit Kuur: Voel je je even niet zo lekker en wil je erger voorkomen? Met de 7-daagse Immuniteit Kuur van Golden Naturals pak je je verminderde weerstand snel aan. Een effectief middel met o.a. propolis-extract, vitamine C, koper en zink. Een snelwerkende kuur die bijdraagt tot het behoud van gezonde luchtwegen en je immuunsysteem ondersteunt.

Omdat wij het voor jou zo gemakkelijk mogelijk willen maken, hebben wij alles voor de winter op een rijtje gezet. Onze wintertoppers vind je op deze pagina. Heb je nog vragen over supplementen in de winter of wil je graag met ons in contact komen? Spreek ons dan aan via de chat (rechtsonder op je scherm), via ons contactformulier of per mail