Golden Naturals
Calcium & Vitamine D3
120
tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Golden Naturals Calcium & Vitamine D3 120 tabletten GN-648

Calcium & Vitamine D3

Golden Naturals
120
tabletten
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
€ 15,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom is Golden Naturals Calcium & Vitamine D3 de juiste keuze voor jou?

Heb je ooit nagedacht over hoe je jouw botten zo sterk mogelijk houdt? Weet je hoe belangrijk calcium is voor jouw dagelijkse gezondheid? Een vitaal leven start met goede zorg voor de basis van je lichaam, namelijk je botten. In de zoektocht naar een supplement dat niet alleen ondersteunt maar ook verrijkt, biedt Golden Naturals een speciaal ontwikkelde formule aan. Met een diepgaand begrip van wat jouw lichaam nodig heeft, hebben we een supplement samengesteld dat zowel zuiver calcium uit oesterkalk als vitamine D3 bevat. Deze combinatie is cruciaal voor de opname van calcium en behoud van sterke botten, en biedt tal van andere gezondheidsvoordelen die bijdragen aan jouw dagelijkse vitaliteit:

 • Ondersteunt botgezondheid: Golden Naturals' formule is ontwikkeld om bij te dragen aan het behoud van sterke botten, dankzij de synergie tussen calcium uit oesterkalk en vitamine D3.
 • Bijdrage aan normale spierwerking: De combinatie van nutriënten in Golden Naturals Calcium & Vitamine D3 ondersteunt de normale werking van de spieren.
 • Bijdrage aan de bloedstolling: Calcium in de formule van Golden Naturals draagt bij aan het normale proces van bloedstolling.
 • Ondersteunt energiemetabolisme: Calcium bevat voedingsstoffen die een normaal energieleverend metabolisme kunnen ondersteunen.
 • Speelt een rol bij de zenuwoverdracht: Golden Naturals levert Calcium dat bijdraagt aan de normale werking van het zenuwstelsel.
 • Bijdrage aan celproces: Het aanwezige Calcium in de formule draagt bij aan het normale proces van celdeling en differentiatie.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem: Vitamine D3 in Calcium & vitamine D3 draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem.
 • Onderhoud van gezonde tanden: De formule helpt bij het behouden van normale tanden door de inname van calcium en vitamine D3.

Wat doet Calcium voor je lichaam?

Heb je je wel eens afgevraagd wat de rol van calcium is voor de ondersteuning van je botten? Bij Golden Naturals erkennen we de waarde van dit essentiële mineraal voor de normale gezondheid van botten en tanden. Calcium draagt bij aan het behoud van de normale functie van spieren en het zenuwstelsel, wat belangrijk is voor het dagelijkse welzijn.

Bijvoorbeeld, atleten die regelmatig aan intensieve training doen, hebben voldoende calcium nodig om hun botten te ondersteunen tegen de fysieke stress. Dit helpt bij het behoud van hun botgezondheid op lange termijn. Aan de andere kant helpt calcium vrouwen in overgang (ouder dan 50 jaar) om hun botdichtheid te onderhouden. Een lage botmineraaldichtheid is tenslotte een risicofactor voor botbreuken door osteoporose.

Waarom is Oesterkalk de bron voor calcium?

Oesterkalk, gewonnen uit de heldere wateren van de oceaan, is een schat aan natuurlijk calcium. Golden Naturals geeft de voorkeur aan deze hoogwaardige calciumbron vanwege zijn uitzonderlijke opneembaarheid. Dit houdt in dat je lichaam het calcium gemakkelijk kan absorberen en benutten, wat van cruciaal belang is voor het behoud van stevige botten.

Je botten zorgen ervoor dat je rechtop staat, je botten hebben calcium nodig om sterk te blijven. Oesterkalk zorgt daarvoor, rijk aan het calcium dat je botten nodig hebben om stevig te blijven. Dit is vooral belangrijk voor mensen die actief zijn of ouderen, waarbij de behoefte aan een betrouwbare calciumbron toeneemt.

Hoe draagt de combinatie van calcium en vitamine D3 bij aan jouw welzijn?

De combinatie van calcium en vitamine D3 zorgt ervoor dat het supplement van Golden Naturals zo doeltreffend is. Vitamine D3 faciliteert niet alleen de opname van calcium in het botweefsel, maar het ondersteunt ook de functie van het immuunsysteem en spierweefsel. Samen vormen ze een krachtig duo dat bijdraagt aan de algehele vitaliteit en gezondheid.

Allergie-informatie: Bevat schaaldieren

Voor wie allergisch is, is het belangrijk om te weten dat dit product ingrediënten bevat die afkomstig van schaaldieren zijn, een bekend allergeen. Golden Naturals streeft naar volledige transparantie over de samenstelling van onze producten omdat jouw gezondheid en veiligheid onze prioriteit is.

Voor wie is Golden Naturals Calcium & Vitamine D3 essentieel?

Golden Naturals Calcium & Vitamine D3 is speciaal ontwikkeld voor mensen die bewust bezig zijn met het ondersteunen van hun welzijn, in het bijzonder:

 • Senioren die hun gezondheid willen behouden: Naarmate we ouder worden, verandert onze behoefte aan bepaalde voedingsstoffen. Calcium en Vitamine D3 spelen een cruciale rol in het onderhouden van sterke botten en tanden, essentieel voor een actief en gezond leven.
 • Mensen die hun botgezondheid willen ondersteunen, vooral tijdens de menopauze en bij risico op osteoporose: Tijdens de menopauze neemt de botdichtheid vaak af, wat het risico op osteoporose verhoogt. Dit supplement biedt gerichte ondersteuning om de botstructuur te behouden en te versterken.
 • Actieve individuen die belang hechten aan het behoud van hun spierfunctie en mobiliteit: Vitamine D3 is niet alleen belangrijk voor botten, maar ook voor het behoud van een goede spierfunctie, wat bijdraagt aan een actieve levensstijl en mobiliteit.
Artikelcode: GN-648
EAN-code: 8719323302181
Blogberichten (8)
Samenstelling
Inhoud 120 tabletten
Samenstelling per dagdosering (=1 tablet): %DRI
Oesterkalk (waarvan elementair calcium 620 mg) 77
Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet 200 I.E.) 5 µg 100

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 
µg = mcg

Ingrediënten
oesterschelp (schaaldieren), vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat), verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethyl cellulose, natriumcarboxymethyl zetmeel (CMS-Na)), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), vitamine D3 (cholecalciferol).
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit voedingssupplement (vitamine-, mineralenpreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
Je begint je dag met een evenwichtig ontbijt – misschien wat yoghurt met vers fruit of een stevige havermout. Dit is het perfecte moment om je Golden Naturals Calcium & Vitamine D3 tablet toe te voegen aan je routine. Met slechts één tablet per dag, samen met je maaltijd, bevorder je de opname van calcium dankzij de aanwezigheid van vitamine D3, en ondersteun je de gezondheid van je botten op een manier die natuurlijk en gemakkelijk aanvoelt.

En wat als je onderweg bent of een drukke ochtend hebt? Geen probleem. Neem gewoon je tablet mee en zorg ervoor dat je het inneemt tijdens je lunch of bij een ander maaltijdmoment – het gaat erom dat je consistent blijft met je dagelijkse dosis. Denk eraan, het is niet alleen de dosering die telt, maar ook de regelmaat waarmee je jouw supplement inneemt.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
100% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!