Zomer(tijd)…!

Het duurt waarschijnlijk nog even voordat we zonder jas naar buiten kunnen, maar komende zondag gaat toch écht de zomertijd alweer in! De zomer is hét seizoen van zon, zee, strand en luieren op de camping. We zijn veel en lang buiten om te kunnen genieten van de heerlijke temperaturen. Wist u dat we bij Golden Naturals producten hebben die specifiek in de zomer verlichting kunnen geven? We vertellen u er graag meer over.

Vetverbrander Dag & Nacht

Wie dacht dat supplementen alleen vitaminen en mineralen zijn, heeft het mis! Ook voor wie wat kilo’s kwijt wil, zijn er supplementen die je een steuntje in de rug kunnen geven. Golden Naturals Vetverbrander Dag & Nacht is een vetverbrander die bestaat uit een slimme dag- en een nachtcombinatie, die elkaar perfect aanvullen. Een makkelijke manier om een gezonde leefstijl optimaal te ondersteunen!

Vocht & Doorbloeding

Veel mensen hebben last van dikke handen of enkels wanneer de temperatuur oploopt. De vochthuishouding is dan uit balans. Hiervoor hebben wij Golden Naturals Vocht & Doorbloeding in ons assortiment. Deze capsules zijn vooral goed als je vocht vasthoudt vanwege de warmte. Het bevat extracten uit onder meer Solidago virgaurea, pijnboomschors en peterselie. Aangezien ons lichaam voor bijna 75% uit vocht bestaat, mag Vocht & Doorbloeding deze zomer zéker niet ontbreken in de toilettas!

Zware & Vermoeide Benen

Voelen uw benen zwaar aan? Als je langdurig in dezelfde houding zit, bijvoorbeeld wanneer je te lang op het terras zit met warm weer, beïnvloedt dit de bloedcirculatie in je benen. Je bloedvaten en aderkleppen moeten dan harder werken, waardoor je benen zwaar en vermoeid aan kunnen voelen. Golden Naturals Zware & Vermoeide Benen bevat onder meer stekelige muizedoorn en druivenpitextract die de bloedcirculatie in de benen bevorderen.

Anaalzalf

Zodra de zon gaat schijnen, trekken veel mensen met de fiets de natuur in. Helaas heeft dit soms ook een keerzijde waar we niet graag over praten: anale ongemakken. Veel mensen hebben van tijd tot tijd te maken met gevoeligheid ‘down under’ door een minder sterke vaatwand. Golden Naturals Anaalzalf helpt snel en is door zijn unieke combinatie van ingrediënten verzachtend, kalmerend en verzorgend. Niet voor niets het meest aanbevolen product bij anale ongemakken!

Eelt- & hielklovencrème

Natuurlijk mogen sandaaltjes niet ontbreken in de zomer. Golden Naturals Eelt- & hielklovencrème met een hoge concentratie ureum geeft je voeten om te zoenen! Ureum is een natuurlijke, veilige en effectieve stof die op fenomenale wijze die zelfs de meest droge huid verzorgt en voedt. Hielkloven verdwijnen en voeten voelen weer soepel en zijdezacht.