Probleemloos blijven plassen

Een groeiende prostaat is een veelvoorkomende kwaal van de ouder wordende man. Golden Naturals met onder meer zink, selenium en brandnetel houden de urinewegen schoon waardoor je ook op latere leeftijd probleemloos kunt blijven plassen.

Een groeiende prostaat

Vanaf het 45e levensjaar kan de prostaat gaan groeien: een normaal maar vervelend verschijnsel dat hoort bij het ouder worden. De prostaat is een walnootvormige klier die om de urinebuis heen ligt. Groei van de prostaat kan het plassen belemmeren en het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je ’s nachts vaker moet plassen Ook kan het effect hebben op het libido en de potentie van de man.

Natuurlijke ondersteuning

Golden Naturals Prostaat Formule is een natuurlijke ondersteuning die je blaas en prostaat gezond houdt dankzij de toevoeging van Sabal (saw palmetto). Het bevat daarnaast zink, wat goed is voor de urinewegen én voor de potentie: het heeft een positieve invloed op je libido en draagt bij aan de productie van zaadcellen.

Branded ingedients

Golden Naturals kiest bewust voor branded ingredients zoals BioPerine® en OptiMSM (methyl-sulfonyl-methaan). En dankzij de gemakkelijke one a day-formule hoef je maar één keer per dag één capsule in te nemen. Hierdoor is dit verbeterd product gemakkelijk in gebruik. Golden Naturals Prostaat Support kan zonder problemen langdurig gebruikt worden. Sterker nog: hoe langer je het gebruikt, hoe beter het zijn werk kan doen!