Je blaas in optimale conditie!

De vrouwelijke blaas is kwetsbaar

Voor veel vrouwen is het een herkenbare kwaal: blaasproblemen. De blaas van een vrouw is kwetsbaarder dan die van een man, omdat haar plasbuis korter is en relatief dicht bij de anus ligt. Bovendien wordt de weerstand in deze zone met de jaren minder sterk. Ter verzorging van de blaas, voor het behoud van een gezonde blaasconditie én om het afweersysteem op een effectieve wijze te ondersteunen, is Golden Naturals Blaas + Probiotica ontwikkeld.

Hoogwaardig cranberry-extract en berendruif

Golden Naturals Blaas + Probiotica bevat kwalitatief hoogwaardig cranberry-extract dat sterke antioxiderende eigenschappen heeft. Het extract komt uit actieve substanties, zoals flavonoïden, polyfenolen en organische zuren. Deze helpen om het lichaam gezond te houden. Het ingrediënt berendruif mag zeker niet ontbreken in elk effectief werkend middel voor het gezond houden van de blaas. Berendruif is zo krachtig dankzij de aanwezige arbutines, die door de darmflora worden omgezet in hydrochinonen. Deze komen vervolgens in de blaas terecht. Daar zorgen ze voor het behoud van een optimale conditie van de blaas.

Essentiële suiker

Naast cranberry-extract en berendruif bevat Golden Naturals Blaas + Probiotica een hoge dosering van het zeer werkzame D-mannose: een essentiële suiker die door ons lichaam in kleine hoeveelheden wordt aangemaakt. Het is van nature
aanwezig in vruchten, waaronder cranberry’s en bosbessen. De hoeveelheid D-mannose in Golden Naturals Blaas + Probiotica is zeer hoog geconcentreerd (ca. 50x hoger dan in cranberrysap).

Hoge dosering probiotica

Om de weerstand in de darmen te ondersteunen, is aan Golden Naturals Blaas + Probiotica een hoge dosering probiotica toegevoegd van hoge kwaliteit. Dit helpt een goede balans tussen lichaamseigen bacteriën te bevorderen. Golden Naturals Blaas + Probiotica bevat ook vitamine C. Dit heeft een positief effect op het milieu in de blaas door het omzetten van nitriet in stikstofoxide.