Het natuurlijke antwoord op de overgang

De overgang (menopauze) is het begin van een nieuwe levensfase. Je lichaam laat de vruchtbare periode achter zich en maakt ruimte voor een nieuwe hormoonbalans. Die veranderende hormonen kunnen overgangsverschijn-selen veroorzaken, zowel lichamelijk als mentaal.

Een antwoord op de overgang

Tijdens de overgang heeft 80% van de vrouwen last van fysieke ongemakken, zoals opvliegers, stemmingswisse-lingen en nachtelijk transpireren. Golden Naturals Menopauze Support bevat kruidenextracten en nutriënten die je lichaam ondersteunen en de symptomen verlichten.

Langdurige, natuurlijke ondersteuning

De overgang duurt gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar. Gelukkig zijn de natuurlijke ingrediënten van Golden Naturals Menopauze Support goed verdraagbaar zodat je het probleemloos voor langere tijd kunt gebruiken.

Zevenvoudige werking voor een soepele overgang!

Wil je tijdens de overgang gerichte ondersteuning op meer-dere gebieden? Dan is Golden Naturals Menopauze Support echt iets voor jou. De specifieke samenstelling met o.a. rhodiola, ashwagandha en vitamine D3 helpt bij vele ken-merken waar je mee te maken krijgt tijdens de overgang.