Back to basic(s)!

De vakantie is voor de meeste mensen voorbij, kinderen gaan weer naar school en er staan weer volop files op de weg: het ‘gewone’ leven is weer begonnen! Een goed functionerend lichaam is daarbij onmisbaar. Golden Naturals helpt je graag daarbij. Er zijn twee nieuwe ‘basisproducten’ verkrijgbaar: Golden Naturals Multi Strong Gold Woman en Golden Naturals Multi Gold Basic. Twee multi’s die een goede aanvulling zijn voor een gezonde leefstijl. Golden Naturals Calcium & Bot Support heeft een verbeterde samenstelling én een nieuwe productnaam


Nieuwe producten:

Golden Naturals Multi Strong Gold Woman 
Een effectieve multi met specifieke aandacht voor de behoeften van de vrouw. Een handige one a day-tablet met onder meer vitex agnus castus, maca, cranberry en keratine. Vitamine B1 ondersteunt het energieniveau en ijzer is goed voor het immuunsysteem. Vitamine B6 reguleert de hormonale activiteit. Met vitaminen in bioactieve vorm waardoor het lichaam deze direct kan opnemen.


Golden Naturals Multi Gold Basic 
Een ‘instapmodel’ voor mensen die op zoek zijn naar een basis-multi met natuurlijke nutriënten die de algehele gezondheid op peil houden. Deze multi bevat onder meer ijzer dat het energieniveau ondersteunt en vitamine B6 dat het immuunsysteem helpt. Multi Gold Basic is een klein tabletje dat het doorslikken vergemakkelijkt. Perfect als ‘instapmodel’ en vanwege de bioactieve ingrediënten een uitstekend alternatief voor synthetische multi’s.


Vertrouwd product, verbeterde samenstelling en nieuwe productnaam:

Golden Naturals Calcium & Bot Support
Een rijke samenstelling van onder meer calcium, magnesium, zink, vitamine C, vitamine D3 en vitamine K. Calcium en vitamine D3 helpen het verlies van botmineralen (bijvoorbeeld bij vrouwen in de meno­pauze) en het risico op botbreuken te verminderen. Calcium & Bot Support is uitgebreid met PEA en effectieve mineralen (o.a. mangaan).
GN 494 Calcium & Bot Support vervangt zowel GN 431 Osteo & Bot Formule als GN 158 Calcium, Magnesium & Zink Complex.

Wil je meer informatie over onze producten? Neem dan contact op via de e-mail, chat of per telefoon. We staan je graag te woord!