Golden Naturals
Zwarte Knoflook Plus
60
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
98% of 100
Zwarte Knoflook Plus 60 vegan caps GN-558-10

Zwarte Knoflook Plus

Golden Naturals
60
veganistische capsules
Gemiddeld:
Waardering:
98% of 100
€ 23,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
De kracht van knoflook!
Wist je dat knoflook behalve smaakmaker ook supergezond is? Knoflook is vooral bekend als smaakmaker in de keuken, maar dankzij tal van andere goede eigenschappen wordt knoflook al eeuwenlang in de kruidenleer gebruikt. Knoflook bevat van nature namelijk veel vitaminen, mineralen, aminozuren en zwavelverbindingen. Zwarte knoflook ontstaat door het fermenteren van verse knoflook. Gedurende het fermentatieproces krijgt de knoflook een zwarte kleur en een zoetere smaak. Gefermenteerde knoflook bevat veel antioxidanten en belangrijke zwavelverbindingen zoals S-Allyl cysteïne.

Wat is S-Allyl cysteïne?
Door gewone knoflook te fermenteren ontstaat S-Allyl cysteïne (SAC). Een belangrijke zwavelverbinding, die onder andere bijdraagt aan de anti-oxidatieve eigenschappen van zwarte knoflook. Zo ondersteunt zwarte knoflook de bloeddruk, is het goed voor hart en bloedvaten en draagt het bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Golden Naturals Zwarte Knoflook Plus bevat 0,25% S-Allyl cysteïne per capsule. Dit is de bioactieve vorm, wat betekent dat het lichaam het niet meer hoeft om te zetten waardoor de werkzame stof direct beschikbaar is.

Met toegevoegde nuttige cofactoren
De ‘Plus’ in de productnaam staat voor een aantal ondersteunende nutriënten die we aan onze capsules hebben toegevoegd: druivenpitextract (OPC) en vitamine C, maretak, meidoorn, vitamine E en magnesium bisglycinaat. Druivenpitextract (gestandaardiseerd op 40% OPC) en vitamine C zijn belangrijk voor de bloedvaten. Vitamine C ondersteunt bovendien het immuunsysteem

Smaak- én geurloos!
Ben je geen liefhebber van knoflook? Dan kun je gelukkig tóch profiteren van alle goede eigenschappen: onze capsules zijn geheel smaak- en geurloos. Golden Naturals Zwarte Knoflook Plus bevat álle goede eigenschappen van knoflook, maar zónder de uitgesproken smaak en geur.
Artikelcode: GN-558
EAN-code: 8718164643644
Blogberichten (4)
Samenstelling
Inhoud 60 veganistische capsules
Samenstelling per dagdosering (= 2 capsules): %DRI
Gefermenteerde knoflook-extract 40:1 (aged black garlic) 600 mg **
  gestandaardiseerd op 0,25% SAC (S-Allyl cysteïne)
Druivenpit (Vitis viniferae) extract 75 mg **
  gestandaardiseerd op 40% OPC
Maretak (Viscum album) 30 mg **
Meidoorn (Crataegus monogyna) 30 mg **
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 50 mg 62
Vitamine E (D-alfa-tocoferylsuccinaat, 14,9 I.E.) 10 mg 83
Magnesium (bisglycinaat) 30 mg 8
Citrusbioflavonoïdenextract 30 mg **
  gestandaardiseerd op 60% hesperidine
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 

Ingrediënten
kruiden(extracten), mineralen, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vitaminen, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide), citrusbioflavonoïdenextract.

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
als startdosering 1x daags 2 capsules tijdens een maaltijd met water innemen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag. Kinderen van 3 tot 12 jaar 1 capsule per dag. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens en zwangerschap, wel bij borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
98% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!