Golden Naturals
Vitamine D3 Vegan 25 mcg
120
veganistische softgel capsules
Golden Naturals Vegan Vitamine D3 60 Softgel Capsules GN-652

Vitamine D3 Vegan 25 mcg

Golden Naturals
120
veganistische softgel capsules
Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 16,45
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Waarom is Vitamine D3 een must-have voor jouw plantaardige lifestyle?

Sta je wel eens stil bij het zonlicht dat je huid raakt en hoe dit bijdraagt aan je vitamine D-niveau? Juist voor jou als je een plantaardige dieet omarmt is het essentieel om vitamine D3 serieus te nemen. Waarom? Omdat Vitamine D3 Vegan 25 mcg niet alleen zorgt voor de kracht van je botten, maar ook een sleutelrol speelt in je spierfunctie en je natuurlijke afweersysteem ondersteunt. Zonder voldoende vitamine D kan je lichaam geen calcium opnemen, het fundament van sterke botten en tanden. Plus, het houdt je spieren soepel, wat elke beweging net iets makkelijker maakt.

Vitamine D3 Vegan 25 mcg komt van algen, een plantaardige bron die perfect past binnen een veganistisch dieet. Het is dé vriendelijke oplossing om jouw vitamine D op peil te houden, zeker tijdens de donkere winterdagen wanneer de zon zich minder vaak laat zien.

Met Vitamine D3 Vegan 25 mcg krijg je niet alleen je dagelijkse dosis 'zon' binnen, maar zorg je ook goed voor je lichaam, op een manier die past bij een bewuste, veganistische levenswijze. Je geeft je lichaam wat het nodig heeft, terwijl je trouw blijft aan je principes. Dat is pas echt zorgeloos genieten van de zon, zelfs als die achter de wolken schuilt!

  • Sterkere botten en tanden: Net zoals de zon die planten helpt groeien, helpt Vitamine D3 jouw botten en tanden sterk te houden. Het bevordert namelijk de opname van calcium, essentieel voor de stevigheid van je skelet.
  • Spierfunctie: Voor de sporters en alle andere sportievelingen; deze vitamine D3 helpt bij het soepel houden van je spieren, wat iedere beweging vloeiender maakt.
  • Immuunsysteem: Zie het als een schild voor je lichaam. Vitamine D3 draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem, klaar om je te beschermen tegen ongewenste indringers.
  • Celdelingsproces: Vitamine D3 is de stille kracht achter de schermen, die een rol speelt in het proces van celvernieuwing, een basis voor een gezond lichaam.
  • Plant-based power: Voor de groene denkers en doeners; onze Vitamine D3 komt van algen, een duurzame en vriendelijke keuze voor onze planeet.
  • Oplossing voor het suppletieadvies: De gezondheidsraad adviseert bepaalde doelgroepen vitamine D te gebruiken, daar is dit product ideaal voor.
  • Zonlicht boost: Omdat niet elke dag gevuld is met zonneschijn, vooral niet in Nederland, biedt Vitamine D3 Vegan 25 mcg je dat zonnetje in capsulevorm, om je dagelijkse dosis 'vitamine zon' binnen te krijgen, ongeacht het weer.

gezondheidsdoelen vitamine D3 voor oa botten, spieren, immuunsysteem

Hoe ondersteunt Vitamine D3 Vegan 25 mcg jouw plantaardige reis naar welzijn?

Heb je je ooit afgevraagd hoe je voldoende vitamine D kunt binnenkrijgen zonder de zon? Met Vitamine D3 Vegan 25 mcg kun je de rijkdom van de zon in jouw dagelijkse routine brengen, zelfs wanneer het buiten grijs en somber is. Dit zorgvuldig geformuleerde supplement is een baken van licht voor je gezondheid en welzijn.

Vitamine D is als een veelzijdige tool in je lichaam; het helpt niet alleen je botten en spieren, maar ondersteunt ook je natuurlijke verdediging tegen de koude en ongemakken die de ronde doen. Zie het als een persoonlijke lijfwacht die jou helpt op de been te blijven terwijl je geniet van jouw dynamische levensstijl.

Maar waarom is de veganistische variant van Vitamine D3 zo speciaal?

Deze vorm is afgeleid van algen, een plantaardige bron, waardoor het perfect aansluit bij een plantaardig dieet. Geen zorgen meer over verborgen dierlijke ingrediënten. Je krijgt de zuiverheid van de natuur, direct van de bron. En als je nadenkt over absorptie, wees gerust. De plantaardige vorm van Vitamine D3 is ontworpen om goed opgenomen te worden door jouw lichaam. Dit betekent dat je de maximale voordelen haalt uit elke capsule die je neemt. Combineer dit met een gezonde leefstijl en een gebalanceerd dieet, en je zorgt voor een solide basis voor je algehele welzijn.

Vitamine D3 uit algen, 100% plantaardig extract.

Nu kun je je afvragen: "Hoe past dit in mijn dagelijkse routine?"

Wel, het is eenvoudig. Een capsule Vitamine D3 Vegan 25 mcg per dag is een eenvoudige stap met grote impact. Of je nu thuis bent, op je werk, of onderweg naar je volgende avontuur, je kunt gemakkelijk zorgen voor je vitamine D-behoefte.

Dus, omarm Vitamine D3 Vegan 25 mcg als een essentieel onderdeel van jouw gezondheidsplan. Dit is meer dan alleen een supplement; het is een daad van zorg voor jezelf en met respect voor de planeet.

vitamine D3 natuurlijke vitamine uit de zon

Voor wie is Vitamine D3 Vegan 25 mcg het meest geschikt?

Als je een plantaardig dieet volgt en je zorgen maakt over voldoende vitamine D, dan is Vitamine D3 Vegan 25 mcg speciaal voor jou. Maar het is niet alleen voor veganisten of vegetariërs; iedereen die op zoek is naar een plantaardig alternatief voor de traditionele vitamine D-supplementen is dit product een uitkomst.

Deze groep omvat ook mensen die onvoldoende blootgesteld worden aan zonlicht - zoals mensen met een kantoorbaan, of als we in de donkere wintermaanden leven. Het is ook ideaal voor ouderen, die van nature minder vitamine D aanmaken, en daarom meer risico lopen op een tekort.

Voor degenen met een donkere huidskleur, waardoor de huid van nature meer bescherming tegen UV-stralen biedt en daardoor mogelijk minder vitamine D aanmaken, is dit supplement een uitkomst. Bovendien kunnen personen die om gezondheids- of cosmetische redenen zonlicht vermijden, vinden dat dit supplement een gemakkelijke en effectieve manier is om te zorgen voor een adequate vitamine D-inname.

Zwangere en borstvoedende vrouwen en kinderen die een plantaardig dieet volgen, kunnen ook extra vitamine D nodig hebben. Vitamine D is cruciaal voor de ontwikkeling van de foetus en de gezondheid van groeiende kinderen. Dit supplement kan daarom een waardevolle toevoeging zijn aan hun dagelijkse voedingsroutine.

Kortom, Vitamine D3 Vegan 25 mcg is voor iedereen die de voordelen van vitamine D wil ervaren op een manier die past bij een bewuste, verantwoorde levensstijl. Het biedt de geruststelling dat je op een duurzame en diervriendelijke manier voor je gezondheid zorgt.

Disclaimer: Conform de geldende wetgeving is Golden Naturals beperkt in het verstrekken van volledige informatie over de toepassingen van dit supplement. We zijn verplicht om ons te houden aan de claimsverordening, wat betekent dat we alleen voor bepaalde ingrediënten toestemming hebben om gezondheidsclaims te maken. Raadpleeg bij vragen altijd een gekwalificeerd gezondheidsdeskundige of uw arts voor persoonlijk advies.

Gezondheidsclaims zijn lopende

Artikelcode: GN-652
EAN-code: 8719323302235
Blogberichten (9)
Samenstelling
Inhoud 120 veganistische softgel capsules
Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule) %DRI
Vitamine D3 (cholecalciferol uit plantaardige bron, 1000 I.E.) 25 µg 500

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
µg = mcg

Ingrediënten
vulstof (zonnebloemolie), capsulehuls (cassave-zetmeel, geleermiddel (glycerine), gezuiverd water), cholecalciferol uit algen.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 1 capsule met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

De aanbevolen dosering is één capsule per dag. Het ideale moment om deze in te nemen is bij het ontbijt, samen met een glas water. Waarom bij het ontbijt? Omdat het lichaam voedingsstoffen het best absorbeert als het in balans is met andere voedingsstoffen, wat vaak het geval is bij een maaltijd. Bovendien zet het je op het pad naar een dag vol energie en welzijn.

Voor wie is deze eenvoudige actie bijzonder nuttig? Voor iedereen die een plantaardige dieet nastreeft, vooral diegenen die beperkte blootstelling aan de zon hebben of in de donkere wintermaanden leven. Ook ouderen en mensen met een donkere huidskleur, die van nature minder vitamine D aanmaken, zullen vinden dat dit supplement een essentiële bijdrage levert aan hun dagelijkse gezondheid. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!