Golden Naturals
Tea Tree olie
30
milliliter
Golden Naturals Etherische olie Tea Tree 30 ml GN-598

Tea Tree olie

Golden Naturals
30
milliliter
€ 14,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
Tea Tree olie wordt verkregen via stoomdestillatie van de bladeren en jonge twijgen van de Melaleuca alternifolia (Tea Tree boom) uit Australië. Tea Tree olie beschermt en zuivert de huid en zorgt voor een goede huidflora. Deze eeuwen oude wonderolie heeft een brede inzetbaarheid en kan op meerdere manieren gebruikt worden. Enkele druppels toevoegen aan huidolie, badolie, shampoo of massageolie is één van de gebruiksmogelijkheden. Het gebruik van een aromadiffuser of –brander is ook een van de opties.
Artikelcode: GN-598
EAN-code: 8718164644030
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 30 milliliter
Ingrediënten
Melaleuca alternifolia.

Gebruik & dosering
Instructies
Voeg enkele druppels toe aan een huidolie, badolie, shampoo of massageolie. Gebruik enkele druppels in een aromadiffuser of verdamp enkele druppels gemengd met water in een aromabrander. Alleen voor uitwendig gebruik. Bevat geen dierlijke ingrediënten. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Schadelijk bij inslikken en inademing. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!