Golden Naturals
Stoombad olie
30
milliliter
Golden Naturals Etherische olie Stoombad 30 ml GN-602

Stoombad olie

Golden Naturals
30
milliliter
€ 14,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
De stoombad olie is een combinatie van eucalyptus en salvia, ook wel salie genoemd. De met zorg samengestelde ingrediënten zijn geschikt voor de luchtwegen en helpen om vrijer te ademen. Deze etherische olie bestaat uit milde, natuurlijke oliën en is zeer makkelijk in gebruik. Er zijn verschillende manieren om deze olie te gebruiken, bijvoorbeeld door het toe te voegen aan een badolie of het verdampen in een aromabrander. Als je de stoombad olie wil gebruiken in een kom met water is het aan te raden om een kom heet water te gebruiken en daar 6 tot 8 druppels aan toe te voegen. Probeer 5 tot 10 minuten de stoom langzaam en diep in en uit te ademen via de neus. Het is een optie om het gezicht af te dekken met een handdoek, door deze over de achterkant van het hoofd te leggen.
Artikelcode: GN-602
EAN-code: 8718164644078
Blogberichten (2)
Samenstelling
Inhoud 30 milliliter
Ingrediënten
Eucalyptus globulus, Salvia officinalis.

Gebruik & dosering
Instructies
Voeg enkele druppels toe aan een badolie of massageolie. Gebruik enkele druppels in een aromadiffuser of verdamp enkele druppels gemengd met water in een aromabrander. Voeg enkele druppels toe aan een stoombad, voetbad of aan een kom met heet water om te stomen. Alleen voor uitwendig gebruik. Bevat geen dierlijke ingrediënten. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!