Skin, Care & Beauty
Kloven zalf
250
milliliter
YHI - SCB-002 _ Kloven zalf 250ml

Kloven zalf

Skin, Care & Beauty
250
milliliter
€ 7,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving
Dankzij snelwerkende, actieve bestanddelen helpt deze klovenzalf bij een schrale of beschadigde huid, zélfs bij de meest hardnekkige kloven in handen en voeten. De hoge concentratie van calendula draagt bij aan het herstel van de vochtbalans van de huid. Schrale of beschadigde handen, vingertoppen en voeten worden weer zijdezacht en herstellen snel. Deze klovenzalf is geschikt voor veelvuldig en langdurig gebruik; de huid voelt snel weer zacht en soepel aan.
Artikelcode: SCB-002
EAN-code: 8718164642562
Blogberichten (1)
Samenstelling
Inhoud 250 milliliter
Ingrediënten
Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Brassica Campestris Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Parfum, Tocopherol, C.I. 40800

Voor dit product zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

Gebruik & dosering
Instructies
deze zalf kan meerdere keren per dag op de aangedane plekken worden ingesmeerd totdat het gewenste resultaat bereikt is. Hierna kan worden overgegaan op éénmaal per dag voor het slapen gaan. Tip: gebruik katoenen handschoentjes of sokken na het insmeren om vlekken te voorkomen. Niet gebruiken bij allergie of overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Alleen geschikt voor uitwendig gebruik.
Bewaaradvies
koel, droog en afgesloten bewaren.
Beoordelingen
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!