Golden Naturals
Silicium Support
1000
milliliter
Gemiddeld:
Waardering:
86% of 100
Golden Naturals Silicium Support 1000 ml met dop ernaast GN-623

Silicium Support

Golden Naturals
1000
milliliter
Gemiddeld:
Waardering:
86% of 100
€ 29,95
Op voorraad Bezig met ophalen levertijd...
-
+
Beschrijving

Silicium Support: jouw geheim voor sterk, mooi en glanzend haar

Silicium Support is een krachtig supplement dat zorgt voor mooi, sterk, stevig en glanzend haar. Het ondersteunt ook de gezondheid van de nagels, huid, kraakbeen en botten. Op deze pagina bespreken we de vele voordelen van Silicium Support en de wetenschap achter de effectiviteit ervan.

Voordelen van Silicium Support

  • Haar en nagels: Silicium helpt het haar stevigheid en sterkte te behouden en geeft de nagels een boost.
  • Kraakbeen en botten: Vitamine C ondersteunt de aanmaak van kraakbeen en draagt bij aan het behoud van sterke botten.
  • Huid: Silicium zorgt voor een zachte, elastische huid en vermindert zichtbare tekenen van veroudering.
  • Celbescherming: Dit mineraal helpt bij de bescherming van lichaamscellen.
  • Collageenvorming: Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, wat de huid helpt verstevigen.

Buitengewoon goed opneembaar

Organisch silicium, zoals gebruikt in Silicium Support van Golden Naturals, wordt veel beter opgenomen door het lichaam dan andere siliciumvormen. Uit een onderzoek gepubliceerd in 2009* bleek dat organisch silicium het snelst werd opgenomen in het bloed, met een piek na slechts 30 minuten. 

Vloeibare vorm voor betere opname

De vloeibare vorm van Silicium Support zorgt voor een betere opname in het lichaam. 

Toevoeging van koolstofatoom

Om de opname van silicium in het lichaam te verbeteren, is een koolstofatoom toegevoegd aan organisch silicium. Dit maakt het supplement beter opneembaar en een aanvulling op uw voedingspatroon.

Zuiver en hoogwaardig brandnetelextract

De meeste mensen krijgen te weinig silicium binnen via hun voeding. Brandnetel is een uitstekende bron van silicium, omdat het lichaam de vorm van silicium in deze plant goed kan opnemen. Silicium Support bevat een hoogwaardig brandnetelextract om de opname van dit belangrijke mineraal te bevorderen.

Aanbevolen gebruik

Om optimaal te profiteren van de voordelen van Silicium Support, raden we je aan om de aanbevolen dosering en gebruiksinstructies te volgen.
Toedieningsgemak door handig maatbekertje
Silicum Support wordt geleverd met een handig maatbekertje. Dit plastic glaasje is voorzien van een doseringsstreepje bij elke vijf milliliter, met een maximum van 30 milliliter.

Veiligheid

Silicium Support is veilig voor gebruik bij volwassenen. Raadpleeg een deskundige voordat je Silicium Support gebruikt, vooral als je zwanger bent, borstvoeding geeft of een andere medische aandoeningen hebt.

Samenvatting

Silicium Support is een krachtig supplement dat bijdraagt aan de gezondheid van haar, huid, nagels, kraakbeen en botten. Dankzij de opneembaarheid, vloeibare vorm en het gebruik van hoogwaardig brandnetelextract, biedt Silicium Support een effectieve manier om je lichaam te voorzien van dit essentiële mineraal.

* Sripanyakorn, S., Jugdaohsingh, R., Dissayabutr, W., Anderson, S. H., Thompson, R. P., & Powell, J. J. (2009). The comparative absorption of silicon from different foods and food supplements. British Journal of Nutrition, 102(6), 825-834. doi:10.1017/S0007114509311757

Verkleuring
De toevoeging van vitamine C aan Silicium Support kan ervoor zorgen dat ons product na opening op den duur een oranje/bruine kleur krijgt. Echter, deze verandering in kleur heeft geen invloed op de effectiviteit van het product

Artikelcode: GN-623
EAN-code: 8718164644429
Blogberichten (4)
Samenstelling
Inhoud 1000 milliliter
Samenstelling per dagdosering (= 20 ml): %DRI
Silicium (elementair) 70 mg **
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 80 mg 100

DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld 

Ingrediënten
gezuiverd water, L-ascorbinezuur, organisch silicium concentraat, zuurteregelaar (citroenzuur), natuurlijk bosvruchtenaroma, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), brandnetelextract (urtica dioica herba).

Geschikt voor veganisten.
Vrij van
ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis

Dit voedingssupplement (kruiden-, vitaminen-, mineralenpreparaat) is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Gebruik & dosering
Instructies
1x daags 20 ml op nuchtere maag innemen. Het innemen op een nuchtere maag kan zorgen voor een snellere en efficiëntere opname van de ingrediënten. De oplossing niet in contact brengen met metaal of glas dit gaat ten koste van de kwaliteit van het silicium. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Na opening blijft het product 3 maanden houdbaar. Silicium Support is een natuurlijk product. Hierdoor kan smaak, geur en uiterlijk per batch verschillen. De kwaliteit wordt hierdoor niet beïnvloed.
Bewaaradvies
Op kamertemperatuur, afgesloten en buiten directe invloed van de zon bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet in de koelkast of in de directe omgeving van elektromagnetische apparaten plaatsen.
Beoordelingen
Gemiddeld:
Waardering:
86% of 100
Review schrijven
Review schrijven
Om nepreviews te voorkomen willen we je vragen om eerst in te loggen of een account aan te maken alvorens je een review kunt schrijven.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!